LeoNaXe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 καλημέρα μάγκες και καλή χρονιά. είμαι σε φάση που πρέπει να ανοίξω ένα server Urban Terror αλλά έχω πρόβλημα Στην Θεσσαλονίκη που είχα ανοίξει το σέρβερ όλα δούλευαν μια χαρά αλλά τώρα που ήρθα Ξάνθη και το κάνω το server δεν φαίνεται online, πρέπει κάποιο port να φταίει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη . need your help guys :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δεν έχω ιδεά τι είναι ο UTS, αλλά βρήκα αυτό όσον αφορά στις πόρτες του.Αλλάζοντας σπίτι, τι άλλαξες; Provider; Router; Υπολογιστή;Αν πήγες σε πΟΤΕΝΕΤ, έχουν κλειδωμένες όλες τις πόρτες εκτός από τις βασικές (http, email, ftp, κλπ), οπότε πρέπει να μπεις με ένα εργαλείο που σου δίνουν να τις αλλάξεις ή να πάρεις τηλέφωνο το support τους να το κάνουν οι ίδιοι.Αν άλλαξες router, πιθανόν να πρέπει να τις ανοίξεις από εκεί μέσω port forwording.Αν άλλαξες υπολογιστή, πιθανόν να πρέπει να ανοίξεις τις πόρτες στο firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 14, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 έχω αλλάξει τα πάντα, υπολογιστή, δίκτυο, σπίτι. ΟΛΑτο θέμα είναι πως έχω ανοίξει τα port που θέλει απο το router αλλά και πάλι τίποτα (έχω HOL, router Netfaster) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Τι εννοείς "έχω ανοίξει"; Χρειάζεται να κάνεις port forwording. O υπολογιστής σου έχει μια εσωτερική ΙΡ, θα είναι του τύπου 10.0.0.Χ ή 192.168.Χ.Χ. Για να τη βρεις κάνεις:Run > cmd > ipconfigΜετά θα πας στο router σου και θα ρυθμίσεις τις πόρτες που λένε στο thread παραπάνω, να γίνονται fwd στη διεύθυνση αυτή που θα δεις στο ipconfig.Επίσης, πρέπει να τις έχεις ανοικτές και στο firewall των Windows ή όποιο άλλο χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 14, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 το router το έχω κάνει αλλα και πάλι τίποτα, το θέμα είναι με το firewall τη παίζει.... (πως το βρίσκω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Αρχικά πήγαινε στο control panel και κλείσε το τελείως (disable) ώστε να δεις αν φταίει αυτό. Αν παίξει έτσι, μετά θα πρέπει να ρυθμίσεις τις πόρτες να είναι ανοικτές ή την εφαρμογή του server σαν trusted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 το δοκίμασα και αυτό που λες αλλα και πάλη τίποτα. τώρα τη κάνω, δεν φταίει απ ότι φαίνεται το firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δεν έχουν κάποια σελίδα που να μπορείς να κάνεις τεστ όπως τα torrent clients?Δοκίμασε εκεί, μήπως κάτι δεν παίζει σωστά στις πόρτες. Επίσης, αν έχεις άλλο pc, δοκίμασε να δεις τις πόρτες αν είναι ανοικτές από το εσωτερικό δίκτυο ώστε να βγάλεις από τη μέση τους παράγοντες router/provider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 14, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 απότη βλέπω το port 27960 που θέλει το Urban Terror εδώ είναι κλειστό, τη λέτε να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 15, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 μετά απο πολλές δοκιμές κατάλαβα πως ήταν απο τα ports το πρόβλημα, παρατήρησα πως το game έμπαινε σε port 27950 (όπως κατάλαβα και έβαλα και εκείνο το port καλού κακού ενώ στο forum λένε 27960) το σερβερ φαίνεται κανονικά online τώρα απλά μόλις κάνω login μου βγάζει connection interrupted καμιά ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.