Jump to content

Συμβατότητα μνήμης DDR3 2000 -Crosshair IV Formula

Giorgos.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα.θέλω να βρω μνήμες DDR3 2000 8 G σε 2 slots και να είναι συμβατή με την Crosshair IV Formula.Δεν κοιτάω τη Memory Qualified Vendors List γιατί δεν τις γράφει όλες όσες είναι συμβατές.π.χ. εγώ έχω τις PNY XLR8 DDR3 2000 Και δεν τις έχει στη λίστα.Αν έχει κάποιος την ίδια μητρική η να γνωρίζει ποιες ταιριάζουν με αυτήν;

Το σπανιο ειναι να βρεις καποια που να μην ταιριαζει , οχι καποια που να ταιριαζει.

Το 99% των μνημων , ειναι συμβατο με καθε μητρικη.

Ειδικα μαρκες οπως corsair, ocz , gskill , kingston δεν εχουν σχεδον ποτε προβλημα.

και όμως είχα βαλει corsair και δεν ηταν συμβατες!!!επεσα στο 1%.το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να την ξαναπαθω.εχεις τιποτα καλο στο νου σου για 8 g καμια φθηνη που να κανει 100% δοκιμασμενα.

τι εννοεις δεν ηταν συμβατες? το οτι δεν πηγαν στα 2000?

γραψε και την υπολοιπη συνθεση σου!

οχι απλα δεν αναγνωριζε ο υπολογιστης τα 2 g ειχε 4 και μετα μπλε κλασικη οθωνιτσα και επανεκινηση.

τελευταιο firmware εχεις?

Το νεο firmware συνηθως λυνει θεματα ασυμβατοτητας μνημων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.