Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Παιδια ξεχνατε κατι. Εχω 120Hz μονιτορ οποτε μου λοκαρει στα 120fps οταν παιζω με vsync on οχι 60.Ε και?Τι ακριβως κερδιζεις?Παλι κλειδωμενος εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 15, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Κερδιζει μαλλον την καλυτερη διαφορα στο ματι του...γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο που να κερδιζει . Aλλα και στα 120 fps να κλειδωνει μια χαρα ειναι με ολα στο full. τι αλλο να θελει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Ε και?Τι ακριβως κερδιζεις? Παλι κλειδωμενος εισαι. Οπως λεει και ο hackerman σε πειραζει δηλαδη να τρεχεις τα παιχνιδια σου με ΟΛΑ στο full στα 120? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Ειναι κακο που δεν θεωρω το Vsync-με εξαιρεση 2-3 games που δεν "φαινεται" διαφορα- ως λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 15, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 τα 120hz κλειδωμενα ειναι αντε γεια σε σχεση με τα 60hz κλειδωμενα.Ο spartangr ειναι του vsync, εσυ Nephilim οχι. Γουστα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Οχι κακο δεν ειναι. Αλλα χρονια τωρα δεν βαζαμε vsync για να κερδισουμε frames, με αποτελεσμα να εχουμε screen tearing το οποιο και δεν θεωρω καθολου καλο. Αλλα οπως και να χει οποιος θελει βαζει η βγαζει vsync δεν ειναι υποχρεωτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Δηλαδη προτιμαει να "επιπλεει" το ποντικι του και οι καρτες να κοιμουνται απο το να εχει 7000frames of awesome?Ας πει οτι δεν θελει να εχει ενα σκασμο προβληματα που φερνει το SLI με 2 2πυρηνα οχι οτι του αρεσει κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 15, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Δηλαδη προτιμαει να "επιπλεει" το ποντικι του και οι καρτες να κοιμουνται απο το να εχει 7000frames of awesome?Ας πει οτι δεν θελει να εχει ενα σκασμο προβληματα που φερνει το SLI με 2 2πυρηνα οχι οτι του αρεσει κιολας. Eδω μιλαμε για tearing, tearing εχει και το 580gtx μονο του. Εαν στον άλλον δεν του αρεσει να το βλεπει, θα πρεπει να το υποστει με το ζορι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Ακριβως...καταρχην τι σχεση εχει το vsync και tearing με τον δευτερο πυρηνα του Sli:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Eμ δεν ηθελε AMD ο κυριος Spartan.Ας βαλει Vsync τωρα μπας και γλυτωσει το tearing/(Micro)stuttering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Eμ δεν ηθελε AMD ο κυριος Spartan.Ας βαλει Vsync τωρα μπας και γλυτωσει το tearing/(Micro)stuttering.Καταλαβα εσυ αλλου το πας...θα μπορουσα να σου πω για ποιο λογο δεν ακουμπαω AMD αλλα δεν θα γυρισω σε flame war το θεμα. Ασε εμενα να εχω Micro Stuttering και αγοραζε εσυ AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Καταλαβα εσυ αλλου το πας...θα μπορουσα να σου πω για ποιο λογο δεν ακουμπαω AMD αλλα δεν θα γυρισω σε flame war το θεμα.Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα κερδος ουτε να σε οδηγησω σε flame war ουτε πουθενα που υποθετεις.Σου λεω οτι με AMD VsyncOFF ΔΕΝ εχεις tearing-οχι σε ολα τα games- και για πολυπυρηνα επισης δεν εχεις το γνωστο θεμα.[Ειμαι neutral στις gpu οσο δεν παει...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Nephilim ειμαι gamer χρονια και ξερω πως ειναι το micro stuttering. Αν θες ελα να δεις το συστημα μου απο κοντα και αμα διακρινεις microstuttering παιρνεις τι καρτες και φευγεις.. Εχουν γινει πολλες βελτιωσεις σε σχεση με χρονια πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Με VSYNC OFF λες ή για ON? Δεν με χαλαει να βγαλω 1.5 χιλιαρικο καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 15, 2012 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Λεο,δεν εχεις ρε φιλε αμα σερνεσαι κατω απο 60 frames,με δυνατη gpu στο bf3 που βαραω απο 85αρι και πανω σε frames σε 60Hz εχω αρκετο tearing.ολα αυτα με 7970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Μη βιαζεσαι nephilim ακου και τους αλλους. Με 120 κλειδωμενα δεν υπαρχει tearing η stuttering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Λεο,δεν εχεις ρε φιλε αμα σερνεσαι κατω απο 60 frames,με δυνατη gpu στο bf3 που βαραω απο 85αρι και πανω σε frames σε 60Hz εχω αρκετο tearing.ολα αυτα με 7970Eξαρταται απο το Driver Ζωρζ.Ο Driver που εχω τωρα, εχει tearing ΚΑΙ ΣΤΟ DESKTOP.(αμα θες πιστεψε το!)Χαιρω πολυ Spartan.Με Vsync και η θεια μου το ξερει οτι ολα μελι γαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 15, 2012 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Eξαρταται απο το Driver Ζωρζ.Ο Driver που εχω τωρα, εχει tearing ΚΑΙ ΣΤΟ DESKTOP.(αμα θες πιστεψε το!) Εμ θελατε amd κυριε Nephilim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 15, 2012 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 στο θεμα του stuttering εχει δικιο,σε xfire 6970 σε μερικους drivers ειχε stuttering.τωρα σε μονοπυρηνη δεν εχω δει κατι,αλλα στο θεμα του tearing οτι driver και να χω φορεσει αμα το ριξω σε 60Hz,θα μου το παρουσιασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2012 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Εμ θελατε amd κυριε Nephilim Sorry που αν και gamer πολλα χρονια, σαν εσενα, δεν εχω 1.5 χιλιαρικο για καρτουλες αλλα την κουτσοβγαζω με την ιδια καρτα 2 χρονια τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.