Jump to content

κουλο (??) σε λαπτοπ με Pro 2012

CrazyAnt1416003257

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εγκατεστησα στο λαπιτοπι του κολητου το Προ για να καει ελευθερα πιστευοντας πως βασει σπεκς θα μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του παιγνιου

το λαπιτοπι ειναι το Dell Inspiron 15R N5110 και φοραει

ι5 2410 @ 2.4ghz

4gb ddr3

500gb hdd

GF GT 525m 1gb vram

το θεμα τωρα ειναι το εξης

ξεκινωντας το παιγνιον,εμφανιζει ενα προειδοποιητικο μνμ πως ενδεχεται να μην την παλεψει να λειτουργησει σωστα το παιχνιδι κουτουλου κουτουλου , γιατι η ενσωματωμενη μνημη της VGA aka vram (Intel onboard) ειναι 64mb

να σημειωσω πως πατωντας ignore κατα την προηειδοποιηση , το παιχνιδι ξεκιναει μεν , αλλα μολις φτανω στο να δημιουργησω προφιλ (3η-4η εικονα) κρασαρει...

το κουλο λοιπον ειναι πς βλεπει την onbard και οχι την nVidia κατι που επιβεβαιωνουν και τα settings του Pro

post-5087-1416075737,8827_thumb.png

τα κοκκινισμενα που δεν εμφανιζονται στο ss αναφερουν

"Δεν υπάρχει δυνατότητα"

τι παιζει?

ειναι θεμα drivers?

δεν παιζει σε λαπτοπια το προ?

ειναι τοσο low τα specs για να "παιξει" το παιγνιο?????

any thoughts are welcomed

επισης , πως μπορω να απενεργοποιησω την intel , αν μπορω...

γινεται με καποιον τροπο να επιλεξω ποια vga θα παιζει???

με τα λαπιτοπια δεν εχω καλη επαφη οποτε σχωρατε με αν πω και καμια λαλακια :triniti:

Είμαι λίγο εκτός στις κινητές πλατφόρμες, αλλά δεν έχει virtu το laptop σου; Drivers εκεί όλα οκ; Δοκιμασες να απενεργοποιήσεις το igp της Intel από το bios;

τελικα η λυση ηταν τοσο απλη..

επειδη και εγω ειμαι τελειως ασχετος στις mobile υλοποιησεις+το γεγονος οτι η τελευταια nV gpu μου ηταν η 7800gtx , πραγματικα γελασα μολις το ειδα την νυστα μου μεσα

εχει επιλογη μεσα απο το cp της nvidia για να επιλεξεις ποια καρτα γραφικων θα ειναι η primary

προφανως για λογους εξοικονομησης ενεργειας , εχει by default την onboard intel και απλα επιλεγεις την gt 525m οταν την χρειαζεσαι

καλη φαση , case closed :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.