prokopas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 Επιτέλους σήμερα το πρωί ήρθαν τα κομμάτια για το καινούργιο pc μου. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Μητρική Asus P4C800 E-Deluxe Επεξεργαστής P4 3,2 Northwood Kάρτα Γραφικών Asus 9600 XT Μνήμη 1 Gb (2x512) Kingston DDR Το σύστημα θα τροφοδοτείται με ρεύμα από ένα Tt Purepower 480W, τη CPU θα ψύχει ένας Zalman 7000CU με λίγη artic silver 5 από κάτω και όλο το σύστημα θα φιλοξενηθεί σε ένα Xaser III V1000A. Αυτά για τώρα, όταν τελειώσω το δέσιμο θα ανεβάσω μερικές photo και κανένα benchmark. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Ιούλιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 καλα 'παιχνιδια' και σε εσενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 μεγεια φιλε , καλοριζικο και καλοτυχο να ειναι. Απολευσε υπευθυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Καλορίζικο και καλό overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Kαλοριζικο prokopas!...καλα oβερκλοκια....κ μεγεια κ το αβαταρ!πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Μεγιες! Καλοριζικο το καινουριο σου μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούλιος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 9600ΧΤ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούλιος 5, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Παιδιά ευχαριστώ .Σχετικά με την 9600XT δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς εξαιτίας "ανώτερων δυνάμεων".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Καλορίζικο καί από μένα το Polo το έχω και εγώ,αλλά zalman δεν βρήκα πουθενά,οποτε πήρα προσωρινά μιά 735 Τt αλλά κάνει αρκετό θόρυβο.Περιμένω τις φωτογραφίες να δω πως τακτοποιησες τα καλώδια. Βρήκα κατι σπιράλ αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμη,μιας και η m/b :wall: :wall: και περιμένω καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από prokopas Παιδιά ευχαριστώ . Σχετικά με την 9600XT δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς εξαιτίας "ανώτερων δυνάμεων".... Δεν πειράζει κάτσε να την βαρεθείς πρώτα μέχρι να πέσουν και οι τιμές των καρτών΄νέας γενιάς και μετά αλλάζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Μεγιές και από μένα και περιμένω φότο για να μου πέσουν τα σαλια. Αλήθεια αν επιτρέπετεαι πόσο το μαλί????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Ιούλιος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 μεγεια και καλο overclock.. δεν μπορουσες να παρεις ομως twinmoss μνημες και καμια 9800Pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Καλορίζικο!!!! Καλοδούλευτο..... Θα συμφωνήσω με τον "yog-sothoth". Με τέτοια υλικά θα γινόταν ακόμα πιο jet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Καλοριζικο και καλοδιασκεδαστο! Πολυ καλες επιλογες! Περιμενουμε κανα bench! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 5, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Kαλοριζικο και απο μενα.Αλλα καλα σου λενε τα παιδια την 9600 τη την ηθελες???Τωρα βεβαια την αγορασες αλλα μια 9800 pro (με ελαχιστη διαφορα στα λεφτα) θα σου εδινε αλλο αερα στο ολο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούλιος 5, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Η αγορά μπορούσε να γίνει μόνο από το Πλαίσιο και γι' αυτό πήρα την 9600ΧΤ. Οι photos θα αργήσουν λίγο γιατί με τη webcam που έχω δεν φαίνεται τπτ και θα πρέπει να βρω ψηφιακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούλιος 5, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos Μεγιές και από μένα και περιμένω φότο για να μου πέσουν τα σαλια. Αλήθεια αν επιτρέπετεαι πόσο το μαλί????? Επεξεργαστής 251 Μητρική 195 VGA 184 Μνήμη 174 Σύνολο 804 χωρίς Φ.Π.Α. Μόλις τώρα τελείωσα με το format και την εγκατάσταση των προγραμμάτων. Για benchmark μάλλον αύριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούλιος 7, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Να και τα αποτελέσματα του πρώτου benchmark. Ακόμα δεν έχει γίνει o/c σε κανένα τμήμα του συστήματος και το ποστάρω για να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης. Δεν είναι και το ακλύτερο αποτέλεσμα αλλά σιγά-σιγά θα ανέβει που θα πάει... Η temp στη CPU είναι περίπου 35 βαθμούς σε idle αλλά η AS5 δεν έχει στρώσει ακόμα οπότε σε κανά 3-4 μέρες θα αναβάσω αποτελέσματα. Στη GPU είναι 36 βαθμούς χωρίς να έχω βάλει AS5 με την μαμίσια ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.