rantanplan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 Λοιπόν δίνω εντολή για εκτύπωση μιας σελίδας ίντερνετ στον internet explorer. και δεν τυπώνεται το περιεχόμενο της σελίδας τυπώνεται πάνω δεξιά μόνο σελίδα 1 από 1 κ.ο.κ. κάτω αριστερά η διεύθυνση της σελίδας και κάτω δεξιά η ημερομηνία τα άλλα όλα κενά! Κατά τ άλλα ο εκτυπωτής τυπώνει π.χ. τα έγγραφα που έχω στο Word πρέπει να επαναεγκαταστήσω τον internet explorer? υ.γ. και ένα άλλο άσχετο κάθε φορά που τερματίζω για να κλείσω έναν άλλο υπολογιστή που έχουμε μου εμφανίζει πάντα το σήμα ότι το πρόγραμμα που εκτελείται δεν αντιδρά και αν θέλω να πατήσω τερματισμό αμέσως ή άκυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Χμμ,καποιες φορες φταιει η κωδικοποιηση της σελιδας..δεν εχει κατεβει καλα,η πολλα αλλα..Και παλι μπορεις να παρεις τουλαχιστον το κειμενο απο αυτη..κανοντας select all(απο Edit--->Select all),η select (manual με το mouse)πχ την παραγραφο που θελεις...Τωρα για το προβλημα στο κλεισιμο...καταρχην ποιο αρχειο σου λεει οτι κολλαει???και δευτερον ειναι παντα το ιδιο που σου κολλαει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.