stavroslam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2012 Καλημερα παιδια.μια βοηθεια θα ηθελα.χτες αγορασαμε με τον κολλητο μου μια εξωτερικη καρτα ηχου αυτην Athens Pro Audio - Κάρτες Ήχου :: Κάρτες FireWire :: TC Electronic :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 FW μαζι με δυο καλα ζευγαρια ηχεια στουντιακα γιατι ασχολουμαστε με την παραγωγη και γραφουμε μουσικη.μητρικη εχει αυτη GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP31-DS3L (rev. 2.1) το θεμα ειναι οτι κανουμε την εγκατασταση αλλα ηχος τιποτα.ολα τα update σε καρτα και σε προγραμμα και firmware και τιποτα.φορματ καναμε σε υπολογιστη και τιποτα παλι.καρτα firewire πηραμε και εγκαταστισαμε αλλα τιποτα παλι.στο δικο μου δουλεψε αμεσως σαν καλυτερος υπολογιστης.ξερουμε τι μπορει να φταιει?υπαρχη περιπτωση να μην την 'σηκωνει' η μητρικη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Υπαρχει μια πιθανότητα να μην της φτανει το ρευμα του firewire , σε αυτή την περίπτωση το manual λεει οτι πρεπει να συνδεσεις και ενα τροφοδοτικό που έχει . Τα δυο μηχανήματα έχουν την ίδια έκδοση λειτουργικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Υπαρχει μια πιθανότητα να μην της φτανει το ρευμα του firewire , σε αυτή την περίπτωση το manual λεει οτι πρεπει να συνδεσεις και ενα τροφοδοτικό που έχει . Τα δυο μηχανήματα έχουν την ίδια έκδοση λειτουργικό ?εννοεις εκδοση windows?εχουμε win7 x64 sp1.με το ρευμα τι ακριβως κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 η καρτα ηχου εχει δικο της ρευμα μπριζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Αρα οκ απο το ρευμα , αφού το έχεις συνδεσει. Απο ότι βλέπω αν το δικό σου μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής σου , έχεις Firewire απο την ίδια την μητρική.Στου φίλου σου την GA-EP31-DS3L δεν έχει η μητρική , έτσι βάλατε μια κάρτα firewire το θέμα επομένως είναι στους drivers της καρτούλας που βάλατε.Για γραψε μου λίγο το κωδικό της Firewire καρτας διότι μάλλον κάτι παίζει με ασυμβατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Αρα οκ απο το ρευμα , αφού το έχεις συνδεσει. Απο ότι βλέπω αν το δικό σου μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής σου , έχεις Firewire απο την ίδια την μητρική.Στου φίλου σου την GA-EP31-DS3L δεν έχει η μητρική , έτσι βάλατε μια κάρτα firewire το θέμα επομένως είναι στους drivers της καρτούλας που βάλατε.Για γραψε μου λίγο το κωδικό της Firewire καρτας διότι μάλλον κάτι παίζει με ασυμβατότητα.η μιτρικη βγαζει πανω της για 1394 αλλα δεν ειναι συνδεμενη.οπως και στο case αλλα δεν ειναι συνδεμενη πανω στην μιτρικη.μηπως αν την συνδεσω γινει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 γιατι στην πισω μερια δεν βγαζει firewire 1394.θα δοκιμασω αν γινεται να συνδεσω απο το case στην μιτρικη στο 1394 μπας και γινει κατι.αλλιως τι αλλο μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 pin για 1394 δεν εχει η μητρικη.αν το βαλω στα usb υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Απο είδα μόνο 1394 μπορεις να το συνδεσεις. Το USB δεν κανει , δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Πρεπει να δεις τι γινεται με την εξτρα καρτα Firewire που πήρες. Καταρχήν εμφανίζεται σαν δίκτυο ή σαν συνδεση το 1394 μεσα στα windows. Οι drivers του firewire είναι συμβατοι με win7 x64?Για αυτό σου ειπα να γράψεις λίγο τον μοντελο της κάρτας firewire Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Απο είδα μόνο 1394 μπορεις να το συνδεσεις. Το USB δεν κανει , δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Πρεπει να δεις τι γινεται με την εξτρα καρτα Firewire που πήρες. Καταρχήν εμφανίζεται σαν δίκτυο ή σαν συνδεση το 1394 μεσα στα windows. Οι drivers του firewire είναι συμβατοι με win7 x64?Για αυτό σου ειπα να γράψεις λίγο τον μοντελο της κάρτας firewire για να δουλευει σε μενα παει να πει οτι ειναι σωστοι οι drivers.τους κατεβασα απο την επισημη σελιδα της εταιριας της καρτας και εννοειται για win 7 x64.και το firmware μεσα απο το προγραμα της καρτας.την καρτα την διαωαζει την βλεπουν τα windows κανονικα εχει αναψει και το λαμπακι πανω στην καρτα την βλεπει και στις συσκευες ηχου κανονικα.βαζω καποιο τραγουδι και ουτε καν το παιζουν τα windows.πατας το play και τιποτα.λες και ειναι στο stop.καμια ανταποκριση.οταν τον γυριζω τον ηχο στην realtek ξεκιναει και παιζει κανονικα το τραγουδι και εχω ηχο απο την μιτρικη.γυρνοντας στην καρτα κενο.ουτε play ουτε φορτωνει τραγουδι ουτε τιποτα.η καρτα ειναι equip IEEE 1394a PCI.την οποια εχει δει κανονικα επισης τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 13, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Κάνε μια δοκιμή , να απενεργοποιήσεις εντελώς τον ήχο της μητρικής (realtek) από το bios .Κατι άλλο που έχω δεί είναι ότι δεν είναι όλες οι κάρτες firewire αξιόπιστες πάντα. Στο forum του κατασκευαστή αναφέρουν πολλοί ότι με κάρτες με τσιπακι VIA είχαν θέμα , εναντιθέση με αυτές που έχουν TexasInstruments.Άλλη ιδέα δεν μου έρχεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Ιανουάριος 13, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Κάνε μια δοκιμή , να απενεργοποιήσεις εντελώς τον ήχο της μητρικής (realtek) από το bios .Κατι άλλο που έχω δεί είναι ότι δεν είναι όλες οι κάρτες firewire αξιόπιστες πάντα. Στο forum του κατασκευαστή αναφέρουν πολλοί ότι με κάρτες με τσιπακι VIA είχαν θέμα , εναντιθέση με αυτές που έχουν TexasInstruments.Άλλη ιδέα δεν μου έρχεται...το πρωτο το δοκιμασα.τωρα θα πσαξω μπας και βρω καμια αλλη καρτα 1394 αν και δυσκολο εδω επαρχια.μονο αυτο μου εμεινε μπας και γινει τιποτα.σε ευχαριστω πολυ παντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.