citywalker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2012 αγορασα σημερα ενα ssd και τον εβαλα να δουλεψει.εκανα install τα windows και υστερα πηγα να βαλω το internet.χρησιμοποιω ενα wireless network adapter της level one.αφου βαλω το cd,εγκαθιστω τους οδηγους οπως λεει και κανω restart.μετα μου λεει να βαλω τον adapter(που μου ειχε πει να βγαλω)και ta windows θα τον αναγνωρισουν.και εδω ειναι το θεμα,τα windows δεν τον αναγνωριζουν.αν bootαρω απο τον σκληρο,εχω internet κανονικα.Προφανως εγω κανω λαθος αλλα σε τι?
pitogiros Ιανουάριος 12, 2012 #2 Ιανουάριος 12, 2012 Αν πας στο device manager με το adapter συνδεδεμενο , θα πρεπει στις συσκυές είτε να εμφανίζεται με ερωτιματικό ή με κοκκινο Χ, Αναλόγως τι απο τα δύο μπορεις να το επιλέξεις και να κανεις είτε επανεγκατάσταση του driver οπου στο παραθυρο που θα σου ανοιξει θα μπεις στα αρχεια του cd και θα βρεις κάποιο φακελο που θα λεγεται drivers/windows αναλογως τι windows εχεις 32bit η 64bit θα τον εγκαταστήσεις απο τον αντιστοιχο φάκελο.Αν τώρα δεν εμφανίζεται πουθενα το wireless adapter ,δηλαδη ούτε ως άγνωστη συσκευή τότε δοκιμαζεις scan for changes και θα πρεπει να εμφανιστει
citywalker Ιανουάριος 13, 2012 Author #3 Ιανουάριος 13, 2012 α σε ευχαριστω,το εκανα αυτο που μου ειπες δουλεψε.Καμια σχεση βεβαια με τις οδηγιες απο την εταιρια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.