fontanero Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2012 Καλησπερα στο φορουμ,χρειαζομαι λιγο βοηθεια-για αλλη μια φορα- σχετικα με μια αντλια που επεσε στα χερια μου. Η εν λογω αντλια λοιπον,συνδεεται σε μια USB θυρα(πανω στην μητρικη) και μεσω ενος software που ερχεται με το cd μπορεις να ρυθμισεις στροφες αντλιας/ανεμιστηρων,να δεις θερμοκρασιες κ.α. λειτουργιες. Το προβλημα ειναι οτι το προγραμμα υποστηριζεται μονο σε Windows XP (απ'οτι ειδα) ενω εγω εχω Windows 7. Στη διαχειριση συσκευων,η αντλια εμφανιζεται σαν ''αγνωστη συσκευη''. Μπορω με καποιο τροπο να το κανω να δουλεψει;; Δοκιμασα με το Windows XP Mode αλλα τζιφος. Δοκιμασα να αλλαξω την συμβατοτητα (χωρις να ξερω αν θα εχει αποτελεσμα) και παλι τζιφος. Η αντλια ειναι της Asetek,δεν γνωριζω ακριβες μοντελο, αλλα ειναι αυτη που φαινεται στο kit Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Άμα έκανες και τα δύο αλλά δεν δούλεψε,τότε μάλλον δεν είναι συμβατό.Στείλε mail στην εταιρεία μήπως και σου πουν από εκεί τι να κάνεις ή σου στείλουν αυτοί το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Ιανουάριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα δουλεψει,γιατι το εχω ψαξει αρκετα αλλα ειπα να ρωτησω....Μολις θυμηθηκα το ειχα δοκιμασει σε windows vista και δουλεψε κανονικα...μηπως αυτο βοηθαει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Μπορεις το τρεξεις μεσα απο compatibility mode απο τις ρυθμισεις του exe ή να βαλεις εικονικη μηχανη με τα windows xp και να το τρεξεις ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Ιανουάριος 12, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] τα δοκιμασα και τα 2 φιλε αλλα τιποτα....εκτος κι αν καταλαβα λαθος.Εννοεις το Virtual PC και το Windows XP Mode ετσι δεν ειναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Ναι περιπου αν και στο μυαλο μου ειχα κατι ποιο σοβαρο (vm ware, virtual box) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Ιανουάριος 12, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Δεν χανω τιποτα να δοκιμασω...αν εχεις ορεξη, μου λες τι ακριβως πρεπει να κανω;;edit. θα το ψαξω λιγο στον γοογλη κι αν δεν βγαλω ακρη θα σας ξαναζαλισω..thanx!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Ιανουάριος 16, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Μετα απο επικοινωνια με την asetek και αφου μου προτειναν τα ιδια με τα παραπανω(virtual box κλπ.) το software ΔΕΝ λειτουργησε...ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.