Jump to content

Αντλια με software-USB

fontanero

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ,χρειαζομαι λιγο βοηθεια-για αλλη μια φορα- σχετικα με μια αντλια που επεσε στα χερια μου.

Η εν λογω αντλια λοιπον,συνδεεται σε μια USB θυρα(πανω στην μητρικη) και μεσω ενος software που ερχεται με το cd μπορεις να ρυθμισεις στροφες αντλιας/ανεμιστηρων,να δεις θερμοκρασιες κ.α. λειτουργιες.

Το προβλημα ειναι οτι το προγραμμα υποστηριζεται μονο σε Windows XP (απ'οτι ειδα) ενω εγω εχω Windows 7.

Στη διαχειριση συσκευων,η αντλια εμφανιζεται σαν ''αγνωστη συσκευη''.

Μπορω με καποιο τροπο να το κανω να δουλεψει;;:hmm:

Δοκιμασα με το Windows XP Mode αλλα τζιφος.:weep:

Δοκιμασα να αλλαξω την συμβατοτητα (χωρις να ξερω αν θα εχει αποτελεσμα) και παλι τζιφος.:weep:

Η αντλια ειναι της Asetek,δεν γνωριζω ακριβες μοντελο, αλλα ειναι αυτη που φαινεται στο kit

Άμα έκανες και τα δύο αλλά δεν δούλεψε,τότε μάλλον δεν είναι συμβατό.

Στείλε mail στην εταιρεία μήπως και σου πουν από εκεί τι να κάνεις ή σου στείλουν αυτοί το πρόγραμμα.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα δουλεψει,γιατι το εχω ψαξει αρκετα αλλα ειπα να ρωτησω....

Μολις θυμηθηκα το ειχα δοκιμασει σε windows vista και δουλεψε κανονικα...μηπως αυτο βοηθαει;;

Δεν χανω τιποτα να δοκιμασω...αν εχεις ορεξη, μου λες τι ακριβως πρεπει να κανω;;

edit. θα το ψαξω λιγο στον γοογλη κι αν δεν βγαλω ακρη θα σας ξαναζαλισω..thanx!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.