Jump to content

Tablet με δυνατοτητα αναγνωσης .cbr

Dimitris87

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπαρχει καποιο tablet με υποστηριξη cbr κυριως αρχειων, χωρις να χρειαζεται μετατροπες σε jpeg κτλ,γιατι εχω μεγαλη συλλογη και στο netbook δεν με βολευει καθολου ή δεν υπαρχει τετοιος viewer σε android λειτουργικα? :help:

δεν ειναι θέμα ταμπλέτας αλλά θέμα software. και ναι, στο android market υπάρχουν προγραμματάκια που κάνουν τη δουλειά που θέλεις με μια γρήγορη ματιά που έριξα.

To Droid Comic Viewer που έριξα μια ματιά έχει καλή βαθμολογία και κάνει την δουλειά που θες. Και για ios θα υπάρχει κάτι.

Δηλαδή αν π.χ. αγόραζα αυτό HITEKER HTA-733 INTERNET TABLET 7'' 2GB - - E-SHOP.GR θα μπορουσα απλά να κατεβάσω το πρόγραμμα που λες και θα ήμουν κομπλέ? Δέν έχω ασχοληθεί με άλλο λειτουργικό πλήν windows και δεν ξέρω και πολλά από android.

ναι, καθαρά θέμα λογισμικού είναι.

Αν και, (offtopic), προσωπικά θα σε απέτρεπα από το να πάρεις αυτό το συγκεκριμένο-μαρκα μ'εκαψες- tablet :)

Ok θα ψαχτώ δεν θέλω να την πατήσω με κάτι που δεν θα με καλύπτει ή που θα έχει οθόνη που μπορείς να μετρήσεις τα pixel με το μάτι :T:

Παρεπιπτώντος απο αυτο το μαγαζί έχει πάρει κάποιος τίποτα E-tablet.gr | Android & Windows Tablet PCs & Accessories

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.