Jump to content

P 3 450 mhz υπαρχει τροπος για oc ?

ram-raider

Recommended Posts

γεια και χαρα σε ολο τον κοσμο

ρε παιδια (εν αναμονη του μεγαλου αγωνα) να ρωτησω κατι :

εχω ενα παλιο λαπτοπ mitac 6020 με p3 sta 450. Υπαρχει τροπος να το ανεβασω καθολου ή να το πεταξω να τελειωνω.(εννοω κανενα προγραματακι που να αλλαζει το fsb klp) το bios δεν προσφερει καμια ρυθμιση..........

με εχει πρηξει πια. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια

post-904-1416071070,3589_thumb.jpg

Εγω εχω εναν P3 450 στα 600 με 2.1V αντι για 2V αλλα εμενα ειναι Desktop και Katmai ενω εσενα Coppermine που λογικα θα πηγαινει αρκετα ψηλα. Το θεμα ειναι ομως οτι ειναι φορητος οποτε δυσκολα τα πραγματα. Ψαξε με κανενα softfsb, clockgen κλπ

να και οι μνημες

Δεν με νοιαζει και να παθει τιποτα, αφου ετσι και αλλιως μονο για σερφινκ το χρησιμοποιω.

το προβλημα μου ειναι οτι δεν προσφερει καμια ρυθμιση το μπιος.

τι να κανω?

post-904-1416071070,4821_thumb.jpg

Αν ήταν άλλης εταιρείας (επώνυμο) ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι. Με το συγκεκριμένο απίθανο να μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως το καλύτερο είναι αλλαγή CPU αν μπορέσεις να βρεις σε καταστήματα εξωτερικού (είχα αναβαθμίσει ένα compaq από 500 σε 1000 με κόστος 80$). Δες τι δυνατότητες αναβάθμισης έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.