ram-raider Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2004 γεια και χαρα σε ολο τον κοσμο ρε παιδια (εν αναμονη του μεγαλου αγωνα) να ρωτησω κατι : εχω ενα παλιο λαπτοπ mitac 6020 με p3 sta 450. Υπαρχει τροπος να το ανεβασω καθολου ή να το πεταξω να τελειωνω.(εννοω κανενα προγραματακι που να αλλαζει το fsb klp) το bios δεν προσφερει καμια ρυθμιση.......... με εχει πρηξει πια. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιούλιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Εγω εχω εναν P3 450 στα 600 με 2.1V αντι για 2V αλλα εμενα ειναι Desktop και Katmai ενω εσενα Coppermine που λογικα θα πηγαινει αρκετα ψηλα. Το θεμα ειναι ομως οτι ειναι φορητος οποτε δυσκολα τα πραγματα. Ψαξε με κανενα softfsb, clockgen κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούλιος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 να και οι μνημες Δεν με νοιαζει και να παθει τιποτα, αφου ετσι και αλλιως μονο για σερφινκ το χρησιμοποιω. το προβλημα μου ειναι οτι δεν προσφερει καμια ρυθμιση το μπιος. τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Το πουλας για 300???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούλιος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 το πουλαω στειλε πμ για να σου πω οτι θες και να σου δωσω τηλ να μιλησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 ΛΟΛ Οχι γιαμ μενα για αλλον το θέλω............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούλιος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 no problem.λοιπον καμια προταση για να το πουσαρω λιγο το καημενο??? κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 To SoftFSB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούλιος 4, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 To SoftFSB υπαρχει προβλημα :η μητρικη δεν συμπεριλαμβανεται στη λιστα ή τουλαχιστον δεν ξερω εγω ποια ειναι kai το ιδιο ισχυει και για το clock generator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Ιούλιος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 καμια βοηθεια ? η τουλαχιστον να το παρω αποφαση οτι δεν γινεται τιποτα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αν ήταν άλλης εταιρείας (επώνυμο) ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι. Με το συγκεκριμένο απίθανο να μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως το καλύτερο είναι αλλαγή CPU αν μπορέσεις να βρεις σε καταστήματα εξωτερικού (είχα αναβαθμίσει ένα compaq από 500 σε 1000 με κόστος 80$). Δες τι δυνατότητες αναβάθμισης έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.