SLN Ιανουάριος 13, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Κερδισα στον διαγωνισμο κατι κοκκινες καρτες.Τις δινω αμεσα σε οποιον βαριεται να γραψει τι ανταλλαζει στο αγγελιο-θρεντ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ).Α ξεχασα._______________________________________________________________________________________Μπραβο ρε φιλε! Σε καλη μερια τα καρτονια!Παντα τετοια!Καλη χρονια και καλο καλοκαιρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 14, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Kερδισα αυτο Coolink - the cooler manufacturerΑν ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη pm, αλλιως θα παει στην κοπελα μου δωρο για το laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Ιανουάριος 26, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 εγώ κέρδισα αυτό 4475 heisenberg CM GeminII M4 δεν με ενδιαφέρει. αν κάποιος το θέλει ...θα δω κι εγώ αργότερα τα δώρα των άλλων, αν θέλω κάτι να τους κάνω πρόταση, αλλά εντωμεταξύ αν το χρειάζεστε, πείτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Ιανουάριος 29, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Kερδισα αυτο Coolink - the cooler manufacturerΑν ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη pm, αλλιως θα παει στην κοπελα μου δωρο για το laptopΕνδιαφέρεσαι να το ανταλλάξουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Ιανουάριος 29, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Κέρδισα αυτό: CMStorm SpawnΑν ενδιαφέρεται κανείς ας postάρει.Ενδιαφέρεσαι να το ανταλλάξουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 29, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Ενδιαφέρεσαι να το ανταλλάξουμε;Μπορούσες να ρωτήσεις άλλη μια φορά πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Ιανουάριος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Μπορούσες να ρωτήσεις άλλη μια φορά πιστεύω.όχι άλλη φορά, καθώς μόνο με αυτούς τους 2 ενδοαφέρομαι να ανταλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 29, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Ενδιαφέρεσαι να το ανταλλάξουμε;Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 29, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Κατι ειπα παραπανω.Για να μην με λεει ο SLN φασιστακο και γκετ ε ριαλ τζομπ και τετοια,χαριστικα δεν σας δινω καρτες για τα δευτερα ποστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.