Jump to content

Νικητές διαγωνισμού, ανταλλαγή δώρων

tragikos

Recommended Posts

Φτιάχνω αυτό το θέμα μόνο γιατί ζητήθηκε και για να δηλώσουν όσοι από τους νικητές του διαγωνισμού είναι ανοικτοί σε ανταλλαγή των δώρων τους. Οι υπόλοιπες συνεννοήσεις καλύτερα να γίνουν μέσω pm.

Προφανώς ηθικά η πώληση των δώρων δεν είναι δεκτή, άρα αυτό το θέμα δεν φτιάχτηκε για κάτι τέτοιο.

Προσωπικά κέρδισα το "37. RaidSonic IB-i062, Wristband for iPod Nano 6", άλλα όπως είπα δεν έχω ούτε σκοπεύω να αποκτήσω ένα iPod Nano 6. Άρα αν οποιοσδήποτε άλλος νικητής ενδιαφέρεται, μπορώ να το ανταλλάξω με το δικό του δώρο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Λάμπη για τα δώρα του και ελπίζω αυτό το θέμα να μην παρεξηγηθεί. :)

Θα ποστάρω και εγώ εδώ για συμπαράσταση στον Tragikos, (σορρυ δεν έχω ipod nano).

Προσωπικά κέρδισα το νούμερο 28, 5 Coolink - the cooler manufacturer ανεμιστήρια.

Μπορεί κάποιος από τους υπόλοιπους νικητές να μην έχει ανάγκη από το δώρο του και να θέλει οπωσδήποτε ανεμιστήρια...

εγώ πάλι κέρδισα ένα τροφοδοτικό Coolermaster GX 550W :dance3:

είναι ότι πρέπει και σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί, αλλά το μόνο που θα το αντάλλαζα θα ήταν κανένα media player επιτραπέζιο (δυστυχώς ούτε έχω ipod ούτε χρειάζομαι ανεμιστήρια)

Εγω εχω κατι φουρφουρια Noctua... Ψηνομαι να τα βαλω στην υδροψυξη μιας που εχουνε καλο static pressure απο οτι ειδα. Αλλα 1) ειναι 5 φουρφουρια και 4πλο ψυγειο, 2) ετσι κι αλλιως το ψυγειο μια χαρα ψυχεται και με τα ψοφιομαστερ... οποτε αν τα θελει κανεις... ειμαι ανοικτος απο ολες τις μπαντες ... oh expoitable!

Εγώ πήρα για 8ο συναπτό έτος τα @@ μου αλλά αν θέλετε να μου χαρίσετε κάτι, να σας στείλω διεύθυνση με pm :p

Τα 2πλά accounts απαγορεύονται δια ροπάλου !!!

Αποφάσισε εάν θα κρατήσεις το sotiris ή το greekfragma :p

Εγω που κερδισα το κουτι αυτο SilverStone Technology Co., Ltd.- SG03-F θα το ανταλλαζα με καποιον ssd ή με καποιο NAS.

Αν παλι δεν κατσει θα το δωσω στην κοπελα μου αντι να της παρω ενα φτηνιαρικο κουρι των 30€.:p

Φτιάχνω αυτό το θέμα μόνο γιατί ζητήθηκε και για να δηλώσουν όσοι από τους νικητές του διαγωνισμού είναι ανοικτοί σε ανταλλαγή των δώρων τους. Οι υπόλοιπες συνεννοήσεις καλύτερα να γίνουν μέσω pm.

Προφανώς ηθικά η πώληση των δώρων δεν είναι δεκτή, άρα αυτό το θέμα δεν φτιάχτηκε για κάτι τέτοιο.

....

Ευχαριστούμε πολύ τον Λάμπη για τα δώρα του και ελπίζω αυτό το θέμα να μην παρεξηγηθεί. :)

Εγώ πάντως ως ανήθικος, άπατρις, βρωμερός, δολερός κουμμουνιστοσυμμορίτης δεν έχω ενδοιασμούς να πουλήσω ένα δώρο διαγωνισμού, που δεν χρειάζομαι, την ίδια στιγμή που έχω κόψει τη θέρμανση στο σπίτι και κυκλοφορώ τυλιγμένος με φλις κουβέρτα...

Οπότε αν σε κάποιον καλαρέσει το CoolerMaster Storm Enforcer κουτάκι, μπορεί να μου στείλει π.μ. για περισσότερα, να γλιτώσω και τα έξοδα αποστολής Αθήνα>Θεσσαλονίκη για τη παραλαβή του δώρου

Σας μερσώ...

Επειδή και εγω θα ενδιαφερόμουν περισσότερο για κάνα κουτάκι ή τροφοδοτικό

το βάζω και εγώ το δικό μου εδώ μήπως και βρούμε καμια λύση.

RaidSonic IB-120CL-U3, Docking and clone station

http://www.raidsonic.de/en/home.php?we_objectID=7908

Κερδισα στον διαγωνισμο κατι κοκκινες καρτες.Τις δινω αμεσα σε οποιον βαριεται να γραψει τι ανταλλαζει στο αγγελιο-θρεντ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ).

Α ξεχασα.

_______________________________________________________________________________________

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.