Kostas7GTR Ιούλιος 5, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Τι μ@λ@κες θεε μου...μα ειναι δυνατον????Πελατης που σκοπευει να αγορασει πραγματα 2500ευρω του απαντανε το παρακατω.....???μολις τωρα μου ηρθε......... Sir, Apologies but we cannot ship any more than 2kg to Greece. Apologies Regards, κερδος θα εχουνε στο κατω κατω.....γιατι δεν δεχονται δεν μπορω να καταλαβω..... :mad: :mad: :mad: :mad: !!!!! Έιναι ανάλογα το site.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 ναι το ξερω για το πλαισιο.....αλλα ειναι πραγματα αυτα???πριν δυο εβδομαδες τους ειχα ξαναρωτησει για την ιδια ακριβως παραγγελεια κ δεν μου ειχαν πει τιποτα για το βαρος κ νομιζα οτι επειδη ειναι μεγαλη σε $$$ γι'αυτο κ δεν ειπαν τιποτα......κ τωρα με ξενερωσαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Δοκιμασε καποιο αλλο site! H απλα σπασε σε κοματια 2κιλα την παραγγελια(που δεν ξερωποσο συμφερει). Ρωτησε τους αν τα σπασεις σε 2κιλα αν θα μπορεσεις να εχεις καποια εκπτωση λογω του μεγαλου ποσου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 5, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 πιστευο με 2 πακετα να τα φερεις απο εκει εκτος απο την μητρικη. αλλα τις μνημες δεν τις εχει πολυ φτηνα τις εχει λιγο τσιμπημενες. μητρικη ψαξε απο αλλου. και αν ειναι να παρεις την asus ε ναι παρτην απο την ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Την μνημη βασιλη καλυτερα παρτην απο το www.pc-memory-upgrade.co.uk! Εχουν φοβερες τιμες και μονο 3e εξοδα αποστολης και ειναι εξαιρετικα αξιοπιστοι! Εχω κανει πολλες αγορες απο εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 ποιο revision μητρικης δεν εχει pci lock??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 21:12] Θα ρωτησω για την μητρικη....οσο για την καρτα γραφικων εψαξα παρα πολυ...στην αρχη ελεγα για χ800χτ αλλα κατεληξα στην 6800ultra γιατι σε πολλα συγκριτικα την δινουν πιο γρηγορη, κ πιο καλη σε πολλα παιχνιδια....εχει κ την καινουρια τεχνολογια (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα) η οποια συμφωνω οτι ακομα ειναι ανωριμη για ολες τις εφαρμογες αλλα επειδη δεν σκοπευω να αλλαξω συστημα παλι σε ενα χρονο ,αλλα μετα απο 2με 3 λεω να παρω την καλυτερη......το μονο μειον ειναι οι ανεβασμενες θερμοκρασιες,αλλα φτιαχνονται καπως με νερακι......εχω σε κατι λαθος απο αυτα??? Πρωσοπικη μου αποψη οτι δεν αξιζει για 6800 ultra. Μπορει ναι μεν να εχει το καινουργιο shader model 3 αλλα κατα τα αλλα απο διαφορα συγκριτικα που διαβασα στο net η ατι χ800 χτ βγαινει καλυτερη,Μην ξεχνας οτι αν βαλεις νερακι στην ατι μπορει να εχεις ακομα πιο κορυφαιες επιδοσεις.Εμενα παντως αυτο που με ξενερωνει στην 6800 ειναι οτι θελει πολυ ρευμα αν θυμαμαι καλα καταναλωνει καπου 110watt ενω η ati αρκετα λιγοτερα.Οποτε ελπιζω να εχεις καλο τροφοδοτικο αν την παρεις(ΑNTEC 550 κανεις?)Γενικα σαν θερμικη συμπεριφορα η ati τα παει καλυτερα οποτε ΙΣΩΣ να εχει και περισσοτερα περιθωρια για νερο.Στην τελικη σε μερικα παιχνιδια ειναι μπροστα η ati σε αλλα η nvidia αλλα το να εχις μια διαφορα 10-20-30 fps σε ταξεις των 200 fps δεν νομιζω να παιζει αισθητη διαφορα.Δηλαδη τι να παιζεις call of duty me 200fps τι με 230 το ιδιο ειναι.Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και σε αλλα παιχνιδια.Οταν βγουν τα half life 2 και doom 3 τα ξαναλεμε.Απλα εγω θα επαιρνα ati για 2 λογους1)Καταναλωση2)Θερμικη συμπεριφοραΤο τελευταιο μαλιστα ειναι και ο λογος που αλλαξα απο intel σε amd 64...Αν καποιος εχει αντιθετη αποψη για τα παραπανω ας με διορθωση...καλοριζικο παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Lodgment / wire transfer......τι τροπος πληρωμης ειναι αυτος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Ευχαριχτω καλλιτεχνη!Τις μνημες τις παραγγειλα απο memory upgrade με 374ευρα (στο oc.co.uk eixan 413)...βασικα πηγα να της παρω απο το oc.co.uk επειδη στο αλλο ειχα δει οταν εψαχνα οτι ηταν out of stock αλλα τωρα που μου το θυμησες κ το ξαναειδα ειδα πως φερανε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρκετα μεγαλη διαφορα μπορω να πω! Καλοριζικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 επεξεργαστη,καρτα γραφικων κ κατι ψιλα για case mode μου ζητανε 4 πακετα τον επεξεργαστη μονο του κ την καρτα το ιδιο...λολ.....2 κιλα ο επεξεργαστης???τι αλλο θα ακουσω....απο τι ειναι φτιαγμενος?απο πετρες? να κανω μια ερωτηση?πραγματα απο αμερικη πληρωνεις κ τελωνειο?ποσο παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Απο αμερικη ειναι μπερδεμα εχει τελωνεια και ιστοριες... Αστο. Για case mod δες εδω: www.over-clock.co.uk εχει τα παντα και σε καλες τιμες. Αν και αργει λιγο η αποστολη μερικες φορες. Εχει και cpu, vga και τετοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Διαβαζα στο xtremes κ ειδα οτι πολοι αγοραζουν απο www.zipzoomfly.com κμπηκα να δω περι τινος προκειτε κ ειχε αρκετα καλες τιμες...αλλα αμερικη μονο !Τσπ,δεν πειραζει θα συνεχισω το ψαξιμο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Ναι το συγκεκριμένο είναι US only Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Λοιπον παιδες εγινε μια αλλαγη στην παραγγελια κ αντι για 6800 θα παρω Χ800ΧΤ !Μεχρι την αλλη εβδομαδα πιστευω να μου εχουν ερθει ολα τα parts!Stay tunned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούλιος 9, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Καλορίζικο και πολύ καλή επιλογή!!! Μπράβο μεγάλε άντε !!!! X800tx!!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 9, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αντε μπραβο!!:clap: :clap: :T: Καλοριζικο βασιλη ...σε ζηλευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιούλιος 16, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Καλοριζικο,perfect system,αντε να δουμε και κανα Benchmark,οταν το στησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.