Chris92 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω οι σκληροι δισκοι(οχι ssd) οταν τους αγοραζεις κανονικα δεν θα πρεπει να βρισκονται μεσα σε καποιο κουτι-συσκευασια?Πηγα στο πλαισιο να αγορασω καποιον σκληρο δισκο και αρχισουν να μου δειχνουν κατι σκληρους μεσα σε διαφανεις ζελατινες λες και ηταν πατατες σε σακια.ετσι τους δινουν πλεον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 bulk συσκευασια ειναι αυτο το πραγμα και ναι ετσι τους δινουν. Σε mediamark μπορει να βρεις και κουτατους δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Στο Πλαίσιο, τους δίνουν σε αντιστατικό σακουλάκι ή σκέτη ζελατίνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Τους εσωτερικους δισκους απο οσο ξερω τους δινουν σε αντιστατικο σακουλακι , για visionstudio ειμαι σιγουρος αλλα οχι τοσο για πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιανουάριος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 bulk συσκευασια ειναι αυτο το πραγμα και ναι ετσι τους δινουν.Σε mediamark μπορει να βρεις και κουτατους δισκους. μπορει να ειναι σε bulk συσκευασια αλλα τους πουλανε για καινουργιους.και επιπλεον δεν λενε οτι ειναι bulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Τους εσωτερικους δισκους απο οσο ξερω τους δινουν σε αντιστατικο σακουλακι , για visionstudio ειμαι σιγουρος αλλα οχι τοσο για πλαισιο.Να 'σαι καλά φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 αντιστατικο ειναι παντα το σακουλακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 αντιστατικο ειναι παντα το σακουλακιμου έχει έρθει και με φυσαλίδα μόνο..τελευταια που πήρα από e-shop bulk, με ανιστατικόssd είχε έρθει με κουτί κυριλέ..άσε που δεν θα δεχόμουν να τον πάρω σκέτο ούτε σε bulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιανουάριος 17, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 οκ ευχαριστω.το θεμα να κλεισει:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.