Jump to content

Δεν ξεκλειδώνουν τα κουμπιά σε οθόνη Dell

hot_sauce

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το μοντέλο είναι το E176FPI

όταν πατάω το κουμπί του menu δεν ανταποκρίνεται ενώ με τα "+" και "-" βγάζει το σύμβολο με το λουκέτο

δοκίμασα τη λύση που προτείνεται στο ίντερνετ για το να πατήσω το κουμπί του menu για 15", μάλιστα πάτησα κάθε κουμπί για 15" αλλά δεν έγινε τίποτα

επίσης δεν ξέρω πως κλειδώθηκε και ούτε μπορώ να μάθω...

καμιά ιδέα?

όχι

αυτό που λες είναι για να κλειδώσεις την οθόνη στο γραφείο ή σε κάποιο σημείο τέλος πάντων...

hardware κλείδωμα δλδ :p

ω μπα...το έχω δει σε όλα τα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, ακόμα και σε τηλεοράσεις...

είναι μια τρυπίτσα με ένα λουκέτο από πάνω...

για το θέμα κανείς? :p

γιατι δεν τους παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία?

μπορώ...απλά είπα μήπως ξέρει κανείς με παρόμοιο μοντέλο τη λύση

ευχαριστώ

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημενο το κουμπί menu για καμια 15αριά δευτερόλεπτα.
...δοκίμασα τη λύση που προτείνεται στο ίντερνετ για το να πατήσω το κουμπί του menu για 15", μάλιστα πάτησα κάθε κουμπί για 15" αλλά δεν έγινε τίποτα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν την βγάλεις απο την πρίζα και πατήσεις πολλές φορες να ανάψει και αδειάσουν τελειώς οι πυκνωτες και μετα την βάλεις στην πρίζα και δουλέψει μπλα μπλα ...

Ξερω ξερω θα σκεφτείς οτι είμαι τρελος

Κανε μια δοκιμή :)

Εαν όπως αναφερει το manual οταν πατας το μενου δεν σε παει στο osd lock settings και ουτε τα 15sec πατημενο δεν κανουν τιποτα, τοτε δυστυχώς κατι πηγε πολυ στραβα εσωτερικα και κολλησε το προγραμματακι της οθονης εσωτερικά κάτι το οποιο μονο αν παει για σερβις και ξαναπεραστει το firmware της θα διορθωθει.

Υπάρχει περίπτωση απλα το κουμπι του μενου να μην κανει καλή επαφή /ή να εσπασε εσωτερικα το κουμπακι εαν δεν ακουγεται δηλαδη κανενα κλικ οταν το πατας.

Αν την βγάλεις απο την πρίζα και πατήσεις πολλές φορες να ανάψει και αδειάσουν τελειώς οι πυκνωτες και μετα την βάλεις στην πρίζα και δουλέψει μπλα μπλα ...

Ξερω ξερω θα σκεφτείς οτι είμαι τρελος

Κανε μια δοκιμή :)

όντως μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά it shall be tested!

[MENTION=12837]pitogiros[/MENTION]

το κουμπάκι κάνει το κλικ του κανονικά όπως τα υπόλοιπα....αλλά σε αυτό ΔΕΝ βγάζει λουκετάκι....

αν δεν είναι προγραμματισμένο έτσι τότε μπορεί όντως να μην κάνει επαφή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.