hot_sauce Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 το μοντέλο είναι το E176FPIόταν πατάω το κουμπί του menu δεν ανταποκρίνεται ενώ με τα "+" και "-" βγάζει το σύμβολο με το λουκέτοδοκίμασα τη λύση που προτείνεται στο ίντερνετ για το να πατήσω το κουμπί του menu για 15", μάλιστα πάτησα κάθε κουμπί για 15" αλλά δεν έγινε τίποταεπίσης δεν ξέρω πως κλειδώθηκε και ούτε μπορώ να μάθω...καμιά ιδέα?
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #4 Ιανουάριος 11, 2012 Τιποτα ρε συ, να 'σαι καλα... Μηπως ειναι το νουμερο 4 ; Για κοιτα μια
hot_sauce Ιανουάριος 11, 2012 Author #5 Ιανουάριος 11, 2012 όχι αυτό που λες είναι για να κλειδώσεις την οθόνη στο γραφείο ή σε κάποιο σημείο τέλος πάντων... hardware κλείδωμα δλδ
SirDiman Ιανουάριος 11, 2012 #7 Ιανουάριος 11, 2012 γιατι δεν τους παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία?
hot_sauce Ιανουάριος 11, 2012 Author #8 Ιανουάριος 11, 2012 ω μπα...το έχω δει σε όλα τα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, ακόμα και σε τηλεοράσεις... είναι μια τρυπίτσα με ένα λουκέτο από πάνω... για το θέμα κανείς? γιατι δεν τους παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία? μπορώ...απλά είπα μήπως ξέρει κανείς με παρόμοιο μοντέλο τη λύση ευχαριστώ
stamatis75 Ιανουάριος 11, 2012 #9 Ιανουάριος 11, 2012 Δοκίμασε να κρατήσεις πατημενο το κουμπί menu για καμια 15αριά δευτερόλεπτα.
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #10 Ιανουάριος 11, 2012 Δοκίμασε να κρατήσεις πατημενο το κουμπί menu για καμια 15αριά δευτερόλεπτα. ...δοκίμασα τη λύση που προτείνεται στο ίντερνετ για το να πατήσω το κουμπί του menu για 15", μάλιστα πάτησα κάθε κουμπί για 15" αλλά δεν έγινε τίποτα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
stamatis75 Ιανουάριος 11, 2012 #11 Ιανουάριος 11, 2012 Ολή μέρα στη δουλεία που μάτια......Sorry!:rolleyes:
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #13 Ιανουάριος 11, 2012 Ολή μέρα στη δουλεία που μάτια......Sorry!:rolleyes: Δικαιολογημένος φίλε μου
NooDle Ιανουάριος 12, 2012 #14 Ιανουάριος 12, 2012 Αν την βγάλεις απο την πρίζα και πατήσεις πολλές φορες να ανάψει και αδειάσουν τελειώς οι πυκνωτες και μετα την βάλεις στην πρίζα και δουλέψει μπλα μπλα ... Ξερω ξερω θα σκεφτείς οτι είμαι τρελος Κανε μια δοκιμή
pitogiros Ιανουάριος 12, 2012 #15 Ιανουάριος 12, 2012 Εαν όπως αναφερει το manual οταν πατας το μενου δεν σε παει στο osd lock settings και ουτε τα 15sec πατημενο δεν κανουν τιποτα, τοτε δυστυχώς κατι πηγε πολυ στραβα εσωτερικα και κολλησε το προγραμματακι της οθονης εσωτερικά κάτι το οποιο μονο αν παει για σερβις και ξαναπεραστει το firmware της θα διορθωθει.Υπάρχει περίπτωση απλα το κουμπι του μενου να μην κανει καλή επαφή /ή να εσπασε εσωτερικα το κουμπακι εαν δεν ακουγεται δηλαδη κανενα κλικ οταν το πατας.
hot_sauce Ιανουάριος 13, 2012 Author #16 Ιανουάριος 13, 2012 Αν την βγάλεις απο την πρίζα και πατήσεις πολλές φορες να ανάψει και αδειάσουν τελειώς οι πυκνωτες και μετα την βάλεις στην πρίζα και δουλέψει μπλα μπλα ...Ξερω ξερω θα σκεφτείς οτι είμαι τρελος Κανε μια δοκιμή όντως μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά it shall be tested! [MENTION=12837]pitogiros[/MENTION] το κουμπάκι κάνει το κλικ του κανονικά όπως τα υπόλοιπα....αλλά σε αυτό ΔΕΝ βγάζει λουκετάκι.... αν δεν είναι προγραμματισμένο έτσι τότε μπορεί όντως να μην κάνει επαφή
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.