nikos16717 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 Λοιπόν , σκέφτομαι να αγοράσω ένα SSD για προφανείς λόγους . Σκέφτομαι να πάρω τον Samsung 830 128 gb για να έχω ότι θέλω μέσα :λειτουργικό-μουσική-5,6 προγράμματα-2,3 παιχνίδια . Νομίζεται ότι αρκεί ?Επίσης επειδή θα προτιμούσα να πάρω από κατάστημα Αθήνας(για λόγους εγγύησης) και ο συγκεκριμένος δεν υπάρχει (με βάση το skroutz) μήπως έχετε να προτείνετε κάτι εξίσου καλό μέχρι τα 200 €???
venom7 Ιανουάριος 11, 2012 #2 Ιανουάριος 11, 2012 Πόσα θέματα έχουν ανοίξει με αυτό το τόπικ???!!!123456!!!
mchls Ιανουάριος 11, 2012 #3 Ιανουάριος 11, 2012 http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/na-parw-ssd-103713.html
nikos16717 Ιανουάριος 11, 2012 Author #4 Ιανουάριος 11, 2012 venom7 & mchls τα περισσότερα από αυτά τα έχω δει , απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει αν προτιμήσω περισσότερο χώρο ή μεγαλύτερες ταχύτητες , με ενδιαφέρει μόνο η ταχύτητα που θα καταλαβαίνω και όχι οι μετρήσεις προγραμμάτων. .Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει αν η http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A89TD_PROUSB3/#specificationsέχει "κανονικά" sata 3 ??Επίσης δεν έχω δει πουθενά για Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Solid State Drives :: Patriot Pyro 120 GB Sata III (SSD/PYRO/0120GB) - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών τπτ , λέτε να είναι καλός?
auditt Ιανουάριος 12, 2012 #5 Ιανουάριος 12, 2012 venom7 & mchls τα περισσότερα από αυτά τα έχω δει , απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει αν προτιμήσω περισσότερο χώρο ή μεγαλύτερες ταχύτητες , με ενδιαφέρει μόνο η ταχύτητα που θα καταλαβαίνω και όχι οι μετρήσεις προγραμμάτων. .Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει αν η ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M4A89TD PRO/USB3έχει "κανονικά" sata 3 ??Επίσης δεν έχω δει πουθενά για Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Solid State Drives :: Patriot Pyro 120 GB Sata III (SSD/PYRO/0120GB) - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών τπτ , λέτε να είναι καλός?Οποιοδηποτε sata 2, sata 3 ssd να παρεις θα πεταει το συστημαμπορεις να παρεις οποιον σου αρεσειintel-crucial-corsair-oczστην καθημερινη χρηση ειναι το ιδιο δεν διαπιστωνεις διαφοραμονο σε benchmarks
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #6 Ιανουάριος 12, 2012 Και κάτι τελευταίο από το insomnia βρήκα τον corsait force GT 120 στα 170 ευρώ "καινούριος" όπως λέει αυτός που τον πουλάει ( ο VanJ) μήπως έχει κάνει συναλλαγές μαζί του κανένας ?? Γιατί απ ότι βλέπω έχει αξιολογήσεις από 2-3 άτομα μόνο και απο το ένα άτομο 10-12 φορές....
nevolin Ιανουάριος 12, 2012 #7 Ιανουάριος 12, 2012 Αν ο force GT 120 αντιστοιχει στον Vertex 3 120gb Max IOPS τότε να τον πάρεις ειναι πολύ καλή ή τιμή. Πες του να σου στείλει ενα screenshot από το SSDLIFE ώστε να δεις τη χρήση έχει υποστεί. Επίσης για κανέναν λόγο μην ψωνίσεις SSD χωρίς εγγυήση και προτίμησε να έχει αγοραστεί από ελληνικό υφιστάμενο κατάστημα για ευνόητους λόγους
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #8 Ιανουάριος 12, 2012 Αν ο force GT 120 αντιστοιχει στον Vertex 3 120gb Max IOPS τότε να τον πάρεις ειναι πολύ καλή ή τιμή. Πες του να σου στείλει ενα screenshot από το SSDLIFE ώστε να δεις τη χρήση έχει υποστεί. Επίσης για κανέναν λόγο μην ψωνίσεις SSD χωρίς εγγυήση και προτίμησε να έχει αγοραστεί από ελληνικό υφιστάμενο κατάστημα για ευνόητους λόγουςΑπό τι μου είπε έχει αγοραστεί από το πλαίσιο με τιμολόγιο , γιαυτό και έχει χαμηλότερη τιμή και είναι στο κουτί του χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέ
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #9 Ιανουάριος 12, 2012 Από τι μου είπε έχει αγοραστεί από το πλαίσιο με τιμολόγιο , γιαυτό και έχει χαμηλότερη τιμή και είναι στο κουτί του χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέEDIT και λέει ότι αν πάθει κάτι αναλαμβάνει εκείνος 100 % αλλά δε μπορεί να μου δώσει κάποια απόδειξη
venom7 Ιανουάριος 12, 2012 #10 Ιανουάριος 12, 2012 Ότι είπε ο [MENTION=10236]auditt[/MENTION] θα σου πω και εγώ.Όποιον και να πάρεις διαφορές δε θα δεις και το σύστημα θα πηγαίνει αέρα με όποιον και να πάρεις.Οπότε γιαμένα πήγαινε στον οικονομικότερο στα λεφτά που μπορείς να δώσεις.Από εκεί ξεκινάς!!!Πόσα διαθέτεις???
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #11 Ιανουάριος 12, 2012 Ότι είπε ο [MENTION=10236]auditt[/MENTION] θα σου πω και εγώ.Όποιον και να πάρεις διαφορές δε θα δεις και το σύστημα θα πηγαίνει αέρα με όποιον και να πάρεις.Οπότε γιαμένα πήγαινε στον οικονομικότερο στα λεφτά που μπορείς να δώσεις.Από εκεί ξεκινάς!!!Πόσα διαθέτεις???150 το πολύ 200 διαθέτω ..
venom7 Ιανουάριος 12, 2012 #12 Ιανουάριος 12, 2012 Εδώ είσαι.Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι ακριβότερο.
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #13 Ιανουάριος 12, 2012 Εδώ είσαι.Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι ακριβότερο.Επειδή παράγγειλα τον Corsair Force Series 3 120GB SATA 3 6Gb/s | Skroutz.gr , υπάρχει λόγος να αλλάξω παραγγελία ??
venom7 Ιανουάριος 12, 2012 #14 Ιανουάριος 12, 2012 Όχι!Μια χαρά είναι αυτός και είναι σχεδόν ίδιος.Τον είχα ξεχάσει!Αλλά ρε συ άμα έχεις ήδη πάρει μια απόφαση και έχεις προβεί ήδη στην αγορά,και δεν στον έχει προτείνει και κανείς,τι μας ρωτάς???!!!
mchls Ιανουάριος 12, 2012 #15 Ιανουάριος 12, 2012 Όχι!Μια χαρά είναι αυτός και είναι σχεδόν ίδιος.Τον είχα ξεχάσει!Αλλά ρε συ άμα έχεις ήδη πάρει μια απόφαση και έχεις προβεί ήδη στην αγορά,και δεν στον έχει προτείνει και κανείς,τι μας ρωτάς???!!! Ρητορικές ερωτήσεις!
shattered Ιανουάριος 12, 2012 #16 Ιανουάριος 12, 2012 Επειδή παράγγειλα τον Corsair Force Series 3 120GB SATA 3 6Gb/s | Skroutz.gr , υπάρχει λόγος να αλλάξω παραγγελία ??οι force 3 είχαν πρόβλημα και έγινε ανάκλησηστο official forum της corsair υπήρχαν οι σχετικές οδηγίες...ωστόσο αν δεν θυμάμαι λάθος η ανάκληση οφειλόταν σε προβλήματα του controller(sandforce ίδιος με του agility3)πλέον είναι ένα καλό προϊόν και αν ισχύει η τιμή του mgmanager είναι τσάμπα....εξάλλου αν διαπιστώσεις πως έχεις προβληματικό προϊόν πάρα πολλοί εδώ λένε τα καλύτερα λόγια για το rma της corsairedit...Όχι!Μια χαρά είναι αυτός και είναι σχεδόν ίδιοςαν δεν κάνω λάθος είναι ίδιος....(ίδιος controller και asychronous nand)edit2είναι ιδέα μου ή μας trollarei skroutz+mgmanager???
mchls Ιανουάριος 12, 2012 #17 Ιανουάριος 12, 2012 οι force 3 είχαν πρόβλημα και έγινε ανάκλησηστο official forum της corsair υπήρχαν οι σχετικές οδηγίες...ωστόσο αν δεν θυμάμαι λάθος η ανάκληση οφειλόταν σε προβλήματα του controller(sandforce ίδιος με του agility3)πλέον είναι ένα καλό προϊόν και αν ισχύει η τιμή του mgmanager είναι τσάμπα....εξάλλου αν διαπιστώσεις πως έχεις προβληματικό προϊόν πάρα πολλοί εδώ λένε τα καλύτερα λόγια για το rma της corsairΝα η τιμή που ισχύει Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #18 Ιανουάριος 12, 2012 Όχι!Μια χαρά είναι αυτός και είναι σχεδόν ίδιος.Τον είχα ξεχάσει!Αλλά ρε συ άμα έχεις ήδη πάρει μια απόφαση και έχεις προβεί ήδη στην αγορά,και δεν στον έχει προτείνει και κανείς,τι μας ρωτάς???!!!Ρωτάω επειδή πάντα μια δεύτερη -τρίτη γνώμη πάντα χρειάζεται .. Και τον συγκεκριμένο τον έχω δει να τον προτείνουν ή σε άλλο forum , ή σε άλλο θέμα.
nikos16717 Ιανουάριος 12, 2012 Author #19 Ιανουάριος 12, 2012 Να η τιμή που ισχύει Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManagerΤην έχω δει την κανονική τιμή είναι η ίδια με τον OCZ Agility 3
mchls Ιανουάριος 12, 2012 #20 Ιανουάριος 12, 2012 είναι ιδέα μου ή μας trollarei skroutz+mgmanager???Δεν είναι η ιδέα σου...Και σε άλλα προϊόντα ο Τσιγκούνης τα έχει 40-50 ευρώ κάτω, και όταν τα πρωτοείδα, έπεσα από την καρέκλα...Τελικά οι τιμές του Θείου είναι χωρίς Φ.Π.Α και στην σελίδα του mgmanager αναφέρονται οι ισχύουσες τιμές!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.