AlexanderK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2012 Ψάχνω κάτι τέτοιο. Ξέρετε που θα βρω από Ελλάδα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 γμτ....κ ειχα ενα τετοιο και το εδωσα χθες σε εναν φιλο μου....αλλιως θα στο δινααπο ebay ψαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Εχω παρει στο Πλαισιο πριν κανενα χρονο, λογικα θα εχει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Εχω παρει στο Πλαισιο πριν κανενα χρονο, λογικα θα εχει ακομαΜπορεις να μου πεις link η εστω το όνομα για να το ψάξω?edit...Πήρα τηλέφωνο και δεν υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Μιλα με το service καποιου καταστήματος, εγω το ειχα παρει απο το service στη Μεταμορφωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 12, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 κανείς άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Usb - Fireware- Notebooks-> / & ->Controllers->USB Slot - www.kappoutel.gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Ιανουάριος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Καλημερα φιλε,εχω εγω ενα αμα θελεις,μεταχειρισμενο βεβαια,αλλα δουλευει κανονικοτατα,αλλα...ειμαι Θεσσαλονικη.Αν εχεις καποιον εδω να του το δωσω ή στην τελικη στο στελνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Πρεπει να εχω κανα δυο.θα κοιταξω και θα δου πω.τσαμπε φυσικα καθως τα μαζευα απο μητρικες κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 13, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Εχω ενα που εχει 2 usb και μια firewire.αν το θες πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.