Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

χεχ απο εποχες Lithtech τα ιδια @@, global ops nolf 1 + 2 ολα "βαρια" για την εποχη τους, παλι καλα που υπαρχουν που υπαρχουν πολλα να πειραξεις απο options ( HL2 μπορεις να πειραξεις τα 3πλασια πραματα αμα ξερεις τα console cvars, απτην καρτελα λιγα πραματα :( ) αν και δεν εχω δει ακομα ουτε 1 trailer απτα screenshots το παιχνιδι δειχνει αξεγαδιαστο, πιο σημαντικο ειναι εξαλλου να εχεις 30-40 min FPS η 60-70 min FPS αμα το πειραξεις λιγο και να ειναι ΣΤΑΘΕΡΑ παρα να πηγαινει σφαιρα αλλα ο κωδικας να ειναι κατα τα αλλα f*cked και οι επιδοσεις να πεφτουνε μετα τα πρωτα λεπτα λογω memory leaks

παντως αποτι ειδα απ'τις screens που ποσταρανε τα παιδια απτην beta το παιχνιδι ΘΕΛΕΙ RAM, ωπου ναναι θα γινουν standard τα 2 gb ! YAY ! :p

edit : πω ρε τωρα το θυμηθηκα, εχω εναν γειτονα που πηρε ενα θηριο προσφατα ( ASUS x850 XT PE P4 3.73 64bit 4gb 1 raptor 80ari 2* 400arides coolermaster stacker πω ρε τσοντα, το κατεβαζω το γραφω σε κανα cd μαζι με τα αλλα benchmarks Που κατεβαζα το βραδυ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ λαλαλλα :p )

edit 2 : ΠΟΣΟ ???? 646 mb ????? θελω 1024 #$@*)(#$@#)$)*#@)$@#)$#)#@$)#@$)$# ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ #$()#@$*$(@$(*$#@ εχω και μονο 2 cd-r που θα μπουκωσουν απο 3dmark κλπ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ τεσπα κι αυριο μερα ειναι αγκρρρρρ

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 14:11]

edit : πω ρε τωρα το θυμηθηκα, εχω εναν γειτονα που πηρε ενα θηριο προσφατα ( ASUS x850 XT PE P4 3.73 64bit 4gb 1 raptor 80ari 2* 400arides coolermaster stacker πω ρε τσοντα, το κατεβαζω το γραφω σε κανα cd μαζι με τα αλλα benchmarks Που κατεβαζα το βραδυ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ λαλαλλα :p )

edit 2 : ΠΟΣΟ ???? 646 mb ????? θελω 1024 #$@*)(#$@#)$)*#@)$@#)$#)#@$)#@$)$# ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ #$()#@$*$(@$(*$#@ εχω και μονο 2 cd-r που θα μπουκωσουν απο 3dmark κλπ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ τεσπα κι αυριο μερα ειναι αγκρρρρρ

Ντελίριο...:D

χεσε μεσα πρεπει να βρω χρονο και για το γυμναστηριο σημερα να το στριμωξω,τον γειτονα μαλλον θα τον δω απτις 8μισι και μετα $#@)@#$*$ ΤΟΝ ΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ και την #@$$#@($#@( την universal Που κατεβαζα απ'τον ftp της με 4.4 ενω μιλουσα 40 λεπτα στο κινητο @#)@*$$#@#), περιμενω να ερθει ενα ζωο απο δω που εχω ξεχασει τα CD-R κλπ σπιτι του, με πιλατευει και ενα 14χρονο μεσω κινητου πολυ ζωντανος αυτος ο μηνας τελικα, μαρτιο-ιουλιο επαιζα-εχεζα-ετρωγα-κοιμομουνα :p:hehe: :hehe:

reporting from duty :

αφου λοιπον μπορεσα στις 12 το βραδυ να παω να παω σπιτι μου να γραψω το cd με το demo το κανω install στον ραπτορα του γειτονα, εμεινα Μ@λ@κ@ς αρχικα settings ηταν ολα max εκτος απο filtering που ητανε trilinear kai FSAA που ητανε off απο μενα με 4X και anisotropic 16x default ( ναι, αυτα βρηκε το παιχνιδι ως "καταληλλα" για το συστημα :p ) fraps ξεχασα να γραψω στο cd ουτε την εντολη για FPS την ηξερα τεσπα παω και παιζω

τα γραφικα ΤΕΛΕΙΑ, δεν περιγραφονται, πρεπει καποια στιγμη να μαθω να δουλευω το fraps να κανω κανα movie με footage απτο παιχνιδι, μιας και ολο κι ολο το demo χωρις τα cutscenes αντε να κρατησε 20 λεπτα :p απο αποψη επιδοσεων ειχε κατι κολληματακια οταν εστριβες αποτομα, τελικα τα πηγα ολα medium ( 1024*768 κ vync on παντα ) και τα κολληματακια στις αποτομες στροφες σχεδον εξαφανιστικαν και με το ματι τουλαχιστον το παιχνιδι εδειχνε να πηγαινει ΟΜΑΛΟΤΑΤΑ

ολα τα λεφτα ειναι το animation των χαρακτηρων, ειναι 100% ρεαλιστικο, ειδικα εκει που βλεπεις εναν στρατιωτη να μπουσουλαει κατω απο ενα ραφι που επεσε στην μια γωνια του τοιχου ( καπως ετσι δλδ |/| ) η οταν πεφτουνε κατω απο κανα μπαλκονι, μιλαμε ειχα να δω τοσο ρεαλιστικο animation απτην εποχη του Nolf1

το παιχνιδι δεν ειναι αδικαιολογητα βαρυ κατα την γνωμη μου, πιστευω πως η αγορα παει μπροστα και ειναι πιο φιλικη στους γκ@υλωμενους και ματσωμενους hardwareαδες πχ το farcry (1.32) που ειδα στο PC του γειτονα το επαιξα παλι σε 1024*768 vsync on details στο MAX 4χ ΑΑ 8x ΑF, ενα high-end συστημα της εποχης του farcry ητανε αν θυμαμαι καλα ενας athlon xp 3000+ αντε και μια 9800pro ( η ΧΤ πρεπει να βγηκε λιγο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου αν θυμαμαι καλα) + 1 gb ddr

μην ακουσω οτι θα πηγαινε ΖΑΧΑΡΗ στα παραπανω settings ! εδω με την XT 850 PE εβλεπα εναν ζωντανο ομαλατατα κινουμενο ΠΙΝΑΚΑ, ο γειτονας που δεν ξερει και πολλα απο games μονο που ειδε το νερο και τις αντακλασεις, ισα που κρατηθηκε να μην βουτηξει μεσα στην οθονη να κανει ενα μπανακι :p οταν διεσχυζα το χορταρι νομιζε οτι μπορουσε να το μυρισει τοσο αληθινο που φαινοτανε :p

εν ετη 2005 ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει βλεπω, οποιος εχει την κ@υλα και τα λεφτα μπορει να παιξει με λιγοτερους συμβιβασμους το παιχνιδι του με συστημα που εχει πλεον βγει στην αγορα ( 4800+ 2gb ddr nf4 SLI mobo 2x7800GTX ) μπορει να κανει παρα πολλα λεφτα το παραπανω συστημα αλλα το σημαντικο ειναι οτι πλεον κυκλοφορουν αυτα τα απαραιτητα εξαρτηματα στην αγορα ΠΡΙΝ απο το παιχνιδι που θα τα αξιοποιησει, εαν τωρα με το συστημα της παρενθεσης εχεις τετοια κολληματακια/slow downs/τα FPS να πεφτουν κατω απο 50 στις αποτομες στροφες της καμερας η στις μεγαλης κλιμακας μαχες(δεν ειχε τπτ τρελο το ντεμο) ακομα και στην full εκδοση ( που ΔΕΝ νομιζω να συμβει κατι τετοιο ) ενος παιχνιδιου που το ετοιμαζαν τοσα χρονια, ε τοτε εχεις το απολυτο ελευθερο να ξεσπασεις οπουδηποτε με οποιονδηποτε τροπο :devil:

edit : οριστε και τα benchmark results

3dmark 2003 : 13500

3dmark 2005 : 6380 ( τρεχοντας και τα cpu tests, παντα 1024*768 vsync off )

super PI το 1M test σε 34Secs

ειναι καλα ????? θα του τρεξω καποια στιγμη και sisof

t sandra, aquamark και pcmark 2005 :D

Μόλις έπαιξα το demo του παιχνιδιού. Πραγματικά είναι απερίγραπτη με λόγια η τελειότητα των γραφικών αλλά και του ήχου και της όλης ατμόσφαιρας, δεν έχω ξανανιώσει έτσι παίζοντας παιχνίδι, στα 5 λεπτά φοβήθηκα τόσο πολύ που το'κλεισα! Πραγματικά είναι ότι πιο απαιτητικό υπάρχει μέχρι σήμερα, θέλει βαρβάτο σύστημα. Σε αυτό της υπογραφής μου έπαιζε σφαίρα με 1024 Χ 768 και όλα τα details στο maximum, δεν βρήκα επιλογή μέσα στο παιχνίδι για να ενεργοποιήσω AF, και FSAA, δεν ξέρω άμα ήταν by default. To γεγονός είναι ένα:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ :eek: :eek: :eek:

• 2 weeks later...

Ρε γ@μωτο εγω κατεβασα 650 mb demo απο το gamers hell και δεν μπορω να το τρεξω.Μου το εχει βγαλει με το εικονιδιο που και καλα δεν υπαρχει προγραμμα για να το τρεξει:boxed: .Δεν πιστευω να φταιει το DAP:wassat:

Από πλευράς ταχύτητας ο παιχνίδι σε μένα στο σύστημα της υπογραφής στα 1024 Maximum, χωρίς FSAA κόλλαγε σε πολύ λίγα σημεία και όταν κόλλαγε ήταν ανεπαίσθητα κολλήματα της κάμερας.

Από πλευράς παιχνιδιού...Τι να πω, εξαιρετική δουλειά, ενδεικτικά να πω ότι είχα να αισθανθώ έτσι από το System Shock 2. Ειλικρινά ανατρίχιασα. Αν το παιχνίδι είναι έτσι και δεν κάνει σεναριακή "κοιλιά" θα είναι πραγματικά απίστευτο. Δε μένει παρά να περιμένουμε :)

Εγώ δεν το έχω παιξει μόνο φωτός έχω δεί , αλλά θα ήθελα να πώ πώς δεν παιζουν ρόλο τα γραφικά [πάντα] .

Το cs 1.6 παράδειγμα έχει παμπαλαια engine αλλά παρόλα αυτα προσφέρει πλουσιοπάροχο gameplay . Και είναι το εθιστικότερο fps.

Το cs source <-hl2 πάλι έχει παρα πολυ καλά γραφικά και τρέχει και σε μικρά μηχανακια . [αρκει να υπάρχει ραμ.]

To doom3 και farcry παράδειγμα τα εκανα install έπαιξα 5 λεπτά και τα έκανα unistall.

Όντως , το demo μπορεί να είναι τεράστιο για να το κατεβάσεις , αλλά πραγματικά αξίζει όλα τα λεφτά

Υπέροχα γραφικά , ΤΕΛΕΙΑ κίνηση και νοημοσύνη από τους εχθρούς , φωτισμοί , σκιες , όλα προσεγμένα στην εντέλεια . Το παιχνίδι για αυτά που προσφέρει δεν θα το χαρακτήριζα βαρύ

Μέχρι στιγμής , που το δοκίμασα στο σύστημα της υπογραφής (230 μνήμες , 2070 cpu) , στην max ανάλυση (1280 χ 960) και όλα τα details στο maximum , είχε ένα μέσο όρο 19~20 frames/sec , με διακύμανση 15~33+ . Πάντα με AA 4x .

Αν το κάνουν μάλιστα και πιο ελαφρύ στην τελική του έκδοση , θα είναι ότι καλύτερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.