Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος θα σκασω....εχω κολησει σε ενα σημιο εδω και κατι μηνες και δε το παιζω το παιχνιδι για αυτο το λογο...λοιπον ειμαι εδω printodwmatio9qj.th.jpg και ανεβαινω πανω σε αυτο το δωματιο todwmatio9rf.th.jpg στο οποιο οταν μπαινω βλεπω ενα βιντεακι ενα απο τα πρωτα frame του οποιου ειναι το εξεις: otanmpainwmesa3nd.th.jpg

τι κανω τωρα???? εχω κανει απειρες βολτες γυρησα πισω αρκετα αλλα δε βρηκα κατι καινουριο..... + το οτι τοσο καιρω που εχω να το παιξω (το φεαρ ε!) εχω ξεχασει και τα κατατοπια... :rip:

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Στην πρωτη εικονα γυριζεις την *****ια και αυξανει η σταθμη του νερου,ετσι θα μπορεσεις να κολυμπισεις και να φτασεις διαγωνια αριστερα σε εκεινο το δωματιο.Αν θυμαμαι καλα μετα μολις αναιβεις εχει αριστερα μια σκαλα.Επισης για να ανεβεις απο το νερο στην κοχη θελει μερικα καλα αλματα μεχρι να το πετυχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.