Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sbeetle

Ψιλοτρελή τιμή, αλλά δεν το βρίσκω.........τους τέλειωσαν; :D

Μου κάνει εντύπωση γιατί στο e-shop έχει 380...

ΩΧ! 361 ήθελα να πω... sorry :o (παλι 500 δεν είναι :p )

Αρχική απάντηση από FrOsT

ΩΧ! 361 ήθελα να πω... sorry :o (παλι 500 δεν είναι :p )

Ναι, εντάξει, εδώ 330 έχει ο μονός......όχι ότι είναι και αμελητέο.....

Συγχωρεμένος, μου χαρίζεις το phase και είμαστε πάτσι....... :p :P :D

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:33]

Μα δεν έχουν 500+ :boxed:

Ένας 3800+ Χ2 έχει 260euro και γαμ**** ακόμα και νορμαλ... με stock cooling πάνε εύκολα σχετηκά 2500Mhz...

Μακάρι όλα τα καινούρια παιχνήδια να γίνουν optimize για dual core...

Πάμε μπροστά όχι πίσω...

Οχι βρε φιλαρακι και 260 ευρω......:tomato::T::boxed::tomato:

Καλες τιμες δεν λεω αλλα θα προτιμουσα εναν dualie με 1MB cache αντι για 512kb. Νο worries ... θα περιμενουμε ...

Δεν ξερω αν ειμαστε εξωγηινοι Planetman αλλα εγω κατω απο 100 frames πλεον δεν δεχομαι να παιξω ... θα τα μειωσω ολα μεχρι να εχω 100 frames :woot:

Μια 6800GT σε χρονισμους Ultra της EVGA

Την ειχα σε ενα συστημα με εναν Athlon XP Mobile 2500@3500 με 1 giga bh5 (old) αλλα τωρα θα μπει σε εναν Dothan στα 2,6γιγα με 2giga old bh5 οποτε πιστευω ολο το συστημα να πηγαινει καλυτερα ... :flex:

Ναι Aias το ξερω θες τουλαχιστον μια 6800gt και 1,5 - 2 γιγα μνημης στο FEAR για να παιξεις αξιοπρεπως ...

:OT:

Δεν καταλαβαινω βεβαια μερικοι ανθρωποι τι καλο κουβαλανε στον εγκεφαλο πραγματικα ... moυ ειπε ενας σημερα στο γυμναστηριο οτι επαιξε το Quake 4 σε μηχανημα Αthlon XP 2000+ (266 fsb), 512 RAM, VIA KT333, Radeon 9550 και οτι του πηγαινε πολυ καλα ... τι πολυ καλα? Πολυ καλο slideshow ισως? :rofl: :computer:

Aias, όταν είχα ενεργοποιημένες τις σκιές (enable shadows) μου είχε χρησιμοποιήσει μέχρι και 1220MB RAM αλλά μετά που τις απενεργοποίησα το 1GB μου έφτασε.

Daytime Dreamer, είπαμε, κάποιοι παίζουν με 10fps και νομίζουν ότι είναι οκ. Μην δίνεις σημασία. Εγώ απενεργοποίησα τις σκιές και στο Quake4 για να παίξω αξιοπρεπώς.

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 07:42]

:OT:

Δεν καταλαβαινω βεβαια μερικοι ανθρωποι τι καλο κουβαλανε στον εγκεφαλο πραγματικα ... moυ ειπε ενας σημερα στο γυμναστηριο οτι επαιξε το Quake 4 σε μηχανημα Αthlon XP 2000+ (266 fsb), 512 RAM, VIA KT333, Radeon 9550 και οτι του πηγαινε πολυ καλα ... τι πολυ καλα? Πολυ καλο slideshow ισως? :rofl: :computer:

:rofl: :rofl: :rofl:

καλα το παιχνίδι ειναι φοβερό, σιγουρα game of the year.

σε σχεση με της απαιτησεις νομιζω έχει δημιουργηθει μια υπερβολή εκτος αν πρεπει τα παιχνιδια να παίζονται σε 4 FSAA.

με auto-detect και σε medium quality 1024x768 με shadows παιζει μια χαρα σε Athlon XP @ 2.2Ghz 6800 le @ 6800 και 512 RAM, πιθανόν ενας πιο γρήγορος δισκος να βοηθούσε

Αρχική απάντηση από beez [Σήμερα, στις 14:50]

καλα το παιχνίδι ειναι φοβερό, σιγουρα game of the year.

σε σχεση με της απαιτησεις νομιζω έχει δημιουργηθει μια υπερβολή εκτος αν πρεπει τα παιχνιδια να παίζονται σε 4 FSAA.

με auto-detect και σε medium quality 1024x768 με shadows παιζει μια χαρα σε Athlon XP @ 2.2Ghz 6800 le @ 6800 και 512 RAM, πιθανόν ενας πιο γρήγορος δισκος να βοηθούσε

Και σε Raptor που το εχω δει παλι σταματει να κανει cache και το καταλαβαινεις ... αυτο που θα σε βοηθησει πολυ ειναι η μνημη του συστηματος και ιδιος αν εχεις πανω απο 1 γιγα :)

Τελικά ρε παιδιά μια ρεαλιστική τιμή για ΡΑΜ για να τρέχει το παιχνίδι σφαίρα χωρίς σπασίματα πόσο είναι?Εγώ έχω 512.Αλλά και σε ένα φίλο που έχει 1GB πάλι τα ίδια κολλήματα κάνει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.