Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Εμένα παντώς με την asus ati 9600xt σε default η κάρτα, το παίζω μια χαρά με 1280χ1024 και την απο κάτω επιλογή που έχει την έχω on ( δεν θυμάμαι τη επιλογή είναι ) ,τώρα αυτά τα περίεργα που γράφετε ότι δεν το παίζουν πολύ καλύτερες κάρτες από την δική μου δεν τα ξέρω,κοιτάχτε μήπως φταίει τίποτα άλλο!!!;)

Ωραιο παιχνιδακι το τερματισα σήμερα [Λιγο μικρο μου φανηκε]

Το Ai πραγματικα ηταν το καλυτερο που εχω δει!

Τα ιδια παραπονα για την αποδοση...

Στα 1280χ960 με textures maximum το 1Gb μνημη παει περίπατο και μολις βαλεις soft shadows ή ΑΑ τότε κανει μια τεραστια βουτια το framerate κατ εμε καπως αδικαιολόγητη...

Τελικα κατεληξα να παιζω στα 1280χ960 χωρις AA με 4χ AF , no Soft shadows και ολα τα υπολοιπα στο maximum!

Και τωρα η κρισιμη ερωτηση...Τελικα ποια ηταν η υποθεση ρε παιδια??:tomato: :tomato:

Sorry αλλα παρασυρθηκα και απλα σκοτωνα ότι εβρισκα μπροστα μου:D

Αρχική απάντηση από kontak

Εμένα παντώς με την asus ati 9600xt σε default η κάρτα, το παίζω μια χαρά με 1280χ1024 και την απο κάτω επιλογή που έχει την έχω on ( δεν θυμάμαι τη επιλογή είναι ) ,τώρα αυτά τα περίεργα που γράφετε ότι δεν το παίζουν πολύ καλύτερες κάρτες από την δική μου δεν τα ξέρω,κοιτάχτε μήπως φταίει τίποτα άλλο!!!;)

Πραγματικά απορώ.Σε παρακαλώ εξήγησέ μου το μια χαρά πως το εννοείς γιατι και εγώ την ίδια κάρτα έχω και στα 1024 με medium τα περισσότερα και φυσικά χωρίς AA & AF είναι 85% κάτω από 25 fps...

Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 02:00]

Kontak κανε ενα print screen τα settings για να δει ο Tsunami τι ακριβως κανεις και παιζει τοσο καλα!!

Καλύτερα να κάνει ένα test performance και μετά να κάνει printscreen το framerate που του έδειξε, αφού βέβαια μας πει πρώτα τί ρυθμίσεις έβαλε.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:09]

H ιδια ιστορια οπως παντα, παιζω με 15fps αλλα το game τρεχει μια χαρα, lol.

Ναι και η πλακα ειναι ότι για να παιξει σωστα το παιχνίδια πρεπει στο test να μην εχεις κατω απο 25Fps και το μεγαλύτερο ποσοστο να ειναι πανω απο 40Fps.

Επειδη εψαξα πολύ τις ρυθμίσεις κι εκανα πολλες φορες το test ειδα ότι ακομα κι αν εχουμε 0% below / 60% between / 40% above παλι δεν παιζει καλα το παιχνίδι και αυτο προφανως γιατι υπαρχουν ακομα πιο εντονες σκηνες in game απ ότι στο timedemo...

Αν βγαλουν ενα πιο Βαρι timedemo θα κλαψουνε μανουλες...:D

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...?

Εμένα μου κάνει πάρα πολλά κολλήματα... Και δε μιλάω για fps, αλλά γιά πάγωμα!

Το τεστ για το framerate το περνάει άψογα, με min:35, max:85, avg: 60 σε ανάλυση 1024x768x32 και όλα τα details στο μέγιστο.

Όταν πατήσω ακόμα και το ESC για να βγεί το μενού, και μετά το Quit, μπορεί να κάνει και 30sec μέχρι να πατηθεί το YES για να βγεί.... Στο παιχνίδι μέσα, προχωράω και ξαφνικά παγώνει, μένει κόκαλο για 5-6sec ή και παραπάνω μερικές φορές, και μετά συνεχίζει...

Έχω βάλει το 1.01, το παιχνίδι είναι πρωτότυπο και οδηγούς έχω τους 81.85 της nVidia. Όλα τα άλλα όπως φαίνονται στην υπογραφή

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 13:28]

Όταν πατήσω ακόμα και το ESC για να βγεί το μενού, και μετά το Quit, μπορεί να κάνει και 30sec μέχρι να πατηθεί το YES για να βγεί.... Στο παιχνίδι μέσα, προχωράω και ξαφνικά παγώνει, μένει κόκαλο για 5-6sec ή και παραπάνω μερικές φορές, και μετά συνεχίζει...

Την επόμενη φορά που θα παίξεις, οταν βγείς πάλι στα windows ρίξε μια ματιά απο τον Task manager τι Peak έχει χτυπήσει σε μνήμη το σύστημα...

ΥΓ: :OT: το αβαταρ έχει καμιά σχέση με την Κ10 στις Σερρες? :OT:

Αρχική απάντηση από Freedom

Την επόμενη φορά που θα παίξεις, οταν βγείς πάλι στα windows ρίξε μια ματιά απο τον Task manager τι Peak έχει χτυπήσει σε μνήμη το σύστημα...

Έτσι κι αλλιώς είχα monitor να τρέχουν. Η cpu έπαιζε κατά μέσο όρο στο 60%, με peak να φτάνει το 100%, αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ η μνήμη, έφτανε τα 530 με το swap τα 800...

Αρχική απάντηση από Freedom

ΥΓ: :OT: το αβαταρ έχει καμιά σχέση με την Κ10 στις Σερρες? :OT:

:OT: το αβαταρ είναι από την Κ10 σε μαθήματα του California SBK School ;) :OT:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:39]

παντος παιδια χθες επαιξα το demo οντος πολυ βαρυ παιχνιδι:eek:

H retail έκδοση με το 1.01 patch θα σου παίζει καλύτερα.

Για την 9600ΧΤ που λέει ο kontak ότι του τρέχει καλα, το παιχνίδι το έβαλα σε έναν πέντιουμ στα 2.4 με 9600ΧΤ και το έτρεχε χωρίς πολλά κολλήματα σε MEDIUM γραφικά. Aν kontak έχεις παίξει το παιχνίδι με αυτή τη ρύθμιση πάω πάσο, αν όμως υποστηρίξεις ότι το έτρεχες σε high-maximum (!!!) τότε παίζει πρόβλημα...

Εγώ πληροφοριακά στο σύστημα μου το έπαιξα σε maximum computer settings και high graphics settings χωρίς το παραμικρό κόλλημα, με maximum στα graphics και απενεργοποιημένο το FSAA κολλούσε κατά περιόδους.

Το λοιπόν, επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση το όλο θέμα περι επιδόσεων, ξανα έκανα install το παιχνίδι για να δώ μια-μια τις ρυθμίσεις και να benchmarkάρω μπας και βγεί κανένα συμπέρασμα...

Στήθηκε το παιχνίδι και μπήκε το patch 1.01 (οπως ακριβώς και πρίν αρχίσω να το παίξω την πρώτη φορά)...

Οι default ρυθμίσεις που είχε στην περίπτωση μου ήταν οι εξής:

Computer: Medium

Graphics Card: Custom

ADVANCED COMPUTER OPTIONS

Physics: ολα medium

Sound: medium

Effects: όλα medium και το Shell Casing στο On

ADVANCED VIDEO CARD OPTIONS

EFFECTS

Effects Detail: Maximum

Model Decals: Maximum

Water Resolution: Medium

Reflection: Medium

Volumetric Lights: On

Volumetric Light Density: Medium

GRAPHICS

FSAA: Off

Light Detail: Maximum

Enable Shadows: On

Shadow Detail: Maximum

Soft Shadows: Off (και μάλλον εδώ είναι το «ζουμί» της υπόθεσης)

Texture Filtering: Anisotropic 4x

Texture Resolution: Medium

Videos: Medium

Pixel Doubling: Off

DX8 Shaders: Off

Screen Resolution: 1024x768

Shaders: Maximum

Ολες τις ρυθμίσεις τις άφησα στην ησυχία τους ΕΚΤΟΣ από το Texture Filtering που απο Anisotropic 4x το έβαλα Trilinear (το πρωτοέστησα και τώρα)

Driver 78.01, Vsync Off και Image settings στο High Quality

6600GT @ 560/1000 (η υπόλοιπη συνθεση του pc έχει αναφερθεί σε προηγουμενο post)το τεστ το έτρεξα 2φορές σε κάθε περίπτωση...

FPS Minimum: 27

FPS Average: 42

FPS Maximum: 79 (80 την 2η φορά)

0% below 25FPS

50% (49% την 2η φορά) between 25 and 40FPS

50% (51% την 2η φορά) above 40FPS

Αρχικά είχα ξεκινήσει το παιχνίδι έχοντας την κάρτα στα 580/1100 (συχνοτητες που σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που είχα παιξει δεν είχα ίχνος artifact)...βάζω ένα benchmarkάκι απλά για τους κατόχους της κάρτας...

FPS Minimum: 27 (30 την 2η φορά)

FPS Average: 45 (46 την 2η φορά)

FPS Maximum: 82 (92 την 2η φορά)

0% below 25FPS

47% between 25 and 40FPS

53% above 40FPS

Και για να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς και ένα τεστάκι με την κάρτα default 500/900

FPS Minimum: 25 (26 την 2η φορά)

FPS Average: 38 (39 την 2η φορά)

FPS Maximum: 77 (70 την 2η φορά)

0% below 25FPS

67% (60% την 2η φορά) between 25 and 40FPS

33% (40% την 2η φορά) above 40FPS

Αρχική απάντηση από amartolos

μαλιστα, εδω πολλοι το τερματισαν ...αλλα λαρσα ουτε καν κυκλοφορησε......χωριοοοοο ρεεεεεεεε

ΤΟ τερμάτισαν βρε είπαν τα παιδιά...όχι το πήραν..;)

Αν το θες pm me..

Νομίζω ότι ήμουν σαφής ,το μόνο που πείραξα ήταν την ανάλυση και το v sync!!Ολα τα άλλα ήταν σύμφωνα με το auto-detect!!

Computer: Medium

Graphics Card: Custom

GRAPHICS

FSAA: Off

Light Detail: Minimum

Enable Shadows: Off

Shadow Detail: Minimum

Soft Shadows: Off

Texture Filtering: bilinear

Texture Resolution: Minimum

Videos: Medium

Pixel Doubling: Off

DX8 Shaders: Off

Screen Resolution: 1280x960

Shaders: Minimum

FPS Minimum: 14

FPS Average: 25

FPS Maximum: 64

16% below 25FPS

66% between 25 and 40FPS

18% above 40FPS

Ελπίζω να σας κάλυψα,και αν νομίζετε ότι σας κοροιδεύω υπάρχουν και φωτο αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω!!;) ;)

kontak says:

Εμένα παντώς με την asus ati 9600xt σε default η κάρτα, το παίζω μια χαρά με 1280χ1024 και την απο κάτω επιλογή που έχει την έχω on

Τι??? δε με πιστευεται??Τωρα θα κανω και το test να σας δειξω εγω...

FPS Minimum: 14

FPS Average: 25

FPS Maximum: 64

16% below 25FPS

66% between 25 and 40FPS

18% (51% την 2η φορά) above 40FPS

unstoppable says:

H ιδια ιστορια οπως παντα, παιζω με 15fps αλλα το game τρεχει μια χαρα, lol.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Δεν εχω να πω τιποτα αλλο....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.