Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια δυστυχως δε γινεται τιποτα συνεχεια μου βγαζει το προαναφερθεν μηνυμα.Τι ειναι το securom?Τρεχω και το sr7stop αλλα δεν μου βρηκε καποιο drive ετσι μου γραφει:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

χαλαρά stefanos9 το παίζεις κ πιο πάνω...το πιστεύω....!

Σε αυτο-detect μου τα βγαζει ολα μαχ (με 4χ,16χ) σε 1024χ768.

Αλλα TFT 19 εχουμε.. :

Final Settings :

NVIDIA 6800GT@415/1080, 81.98 WHQL Performance set to = Quality

FEAR v1.00 unpatched

DISPLAY=1280 x 1024 απο .cfg

1GB RAM

Ολα μαχ, soft shadows on, μειωσα μονο τα ΑΑ/ΑF σε 2χ,8x (απο 4χ,16χ)

0% below 25FPS. Tα αλλα 30-70 η κατι τετοιο με τα περισσοτερα above 40FPS .

Μια χαρα παει. Ειμαι sto Interval 08 κιολας..:jump:

:toomuchne

Παντως το παιχνιδι ΔΕΝ θελει πανω απο 1GB RAM που λενε καποιοι...

Εκτος αν δουλευει swap και δεν το καταλαβαινω λογο raid0 raptor, αλλα 99.9999% αμφιβαλω.. :jump:

Γιατι μοναδικο κολημα εναι τα 0.5sec στα save checkpoints.

Και γιατι και με 1.5GB που δοκιμασα δεν ειχε καμια μα καμια διαφορα..

Και κατι ασχετο για το τελος. ΟΚ φοβερο combat, kai αρκετα καλα particles,,αλλα graphics overall ?? Overated.

Για δοκιμαστε ενα FarCry me PS3.0 patch ...Παραμενει αξεπεραστο..:nuke:

Αρχική απάντηση από stefanos9

Το παιχνίδι το παίζω σε 1280χ1024, όλα φούλ με 2χAntialasing 16xAnisotropic χωρίς soft shadows...και η RAM....γεμίζει .. τίγκα.....τέρμα και μου κάνει κολήματα όποτε πάει στο 99% στις ενδείξεις. Είχα 512mb Virtual Memory και έβγαλε και μύνημα το PC not enough Virtual Memory.Το παιχνίδι αυτό θέλει 2GB RAM, πιστεύω.

Το παιχνίδι το παίζω σε 1280χ1024, όλα φούλ με 2χAntialasing 16xAnisotropic χωρίς soft shadows...και η RAM....γεμίζει .. τίγκα.....τέρμα και μου κάνει κολήματα όποτε πάει στο 99% στις ενδείξεις. Είχα 512mb Virtual Memory και έβγαλε και μύνημα το PC not enough Virtual Memory.Το παιχνίδι αυτό θέλει 2GB RAM, πιστεύω.

Πως ειναι δυνατον να ισχυει αυτο που λες και εγω με 1GB 1280x1024, ολα μαχ + Soft Shadows, ΑΑ/ΑF=2x,8x να μην εχω προβλημα ??

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ 16x ειναι πολυ ποιο βαρυ απο 8χ + soft shadows..??

PS: Ασχετο , με 1GB RAM, το swap σου πρεπει να ειναι 1.5GB, οχι 512MB...

Αρχική απάντηση από stefanos9

Σε αυτο-detect μου τα βγαζει ολα μαχ (με 4χ,16χ) σε 1024χ768.

Αλλα TFT 19 εχουμε.. :

Final Settings :

NVIDIA 6800GT@415/1080, 81.98 WHQL Performance set to = Quality

FEAR v1.00 unpatched

DISPLAY=1280 x 1024 απο .cfg

1GB RAM

Ολα μαχ, soft shadows on, μειωσα μονο τα ΑΑ/ΑF σε 2χ,8x (απο 4χ,16χ)

0% below 25FPS. Tα αλλα 30-70 η κατι τετοιο με τα περισσοτερα above 40FPS .

Μια χαρα παει. Ειμαι sto Interval 08 κιολας..:jump:

:toomuchne

Εκτος αν δουλευει swap και δεν το καταλαβαινω λογο raid0 raptor, αλλα 99.9999% αμφιβαλω.. :jump:

Γιατι μοναδικο κολημα εναι τα 0.5sec στα save checkpoints.

Και γιατι και με 1.5GB που δοκιμασα δεν ειχε καμια μα καμια διαφορα..

Και κατι ασχετο για το τελος. ΟΚ φοβερο combat, kai αρκετα καλα particles,,αλλα graphics overall ?? Overated.

Για δοκιμαστε ενα FarCry me PS3.0 patch ...Παραμενει αξεπεραστο..:nuke:

Λοιπόν, ας τα πάρουμε από την αρχή:

Σύστημα (1) Κι εγώ ράπτορες έχω. Κι εγώ 6800GT 400-1100 είχα. Κι εγώ 1GB RAM είχα. Εγώ έχω τον FX-53.

Με βάση αυτά:

Όταν δοκίμασα το παιχνίδι αυτό σε MAX Settings, (όταν λέμε μάξιμουμ εννοούμε μάξιμουμ, σε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις) με το παραπάνω σύστημα το παιχνίδι έπιανε στη μνήμη 1300ΜΒ περίπου με αποτέλεσμα να ΚΟΛΛΑΕΙ σε ορισμένα σημεία. Στο τεστ του παιχνιδιού (σημ.: απαράδεκτο) μου έβγαζε 0% κάτω από 0FPS και τα λοιπά. Όταν λέμε για κόλλημα εννοούμε για ένα μικρό πάγωμα του παιχνιδιού και μετά συνέχιζε κανονικότατα.

Έριξα τις ρυθμίσεις στα High και το παιχνίδι έπαιζε κανονικότατα, χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα, πουθενά.

Πάμε στο σύστημα (2):

7800GT 450-1200, ιδιοι δίσκοι, ίδιος επεξεργαστής, ίδια μνήμη.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ στα ΜΑΧ κολλούσε ανεπαίσθητα σε ορισμένα σημεία. Και πάλι στη μνήμη ανέφερε ότι χρησιμοποιήθηκαν 1300ΜΒ.

Και το τωρινό μου σύστημα με τα 2GB RAM:

Στα ΜΑΧ το παιχνίδι ΔΕΝ κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Στέφανε, δύο πράγματα μπορεί να ισχύουν:

1) Ή έχεις κατεβάσει κάποια ρύθμιση (δε μιλάω για AA/AF, δεν κολλάει γι αυτό το παιχνίδι) και σου πιάνει κάτω από 1GB στη μνήμη το παιχνίδι. (το δοκιμάζεις απλώς ανοίγοντας τον task manager αφού έχεις παίξει και βλέποντας το peak που έπιασε)

2) Το μηχάνημά σου είναι εξωγήινο και δεν του φαίνεται.

Α, και για τα γραφικά που έλεγες, το Far Cry 1.4 μπροστά στο Half-Life 2 Lost Coast δεν πιάνει μία ΙΜΟ.

Kαι για να δεις ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει έχουμε και ξαναλέμε:

Κάθισα και ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι. Σε 1024*768 (άσε το 1280, και το 1024 για αυτό που θέλω να σου δείξω μια χαρά είναι) οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ΜΑΧ είναι αυτές:

016mx.th.jpg

Και εδώ:

024bt.th.jpg

Δε μιλάω για τις ρυθμίσεις του Η/Υ, αυτές εννοείται όλες στο ΜΑΧ και ΟΝ. Και φυσικά χωρίς μανιαμoυνιές μέσω Rivatuner (αν και πολύ αμφιβάλω αν παίζουν ρόλο)

Με αυτά τα δεδομένα και το τωρινό μου σύστημα, τρέχοντας το τεστ του παιχνιδιού έχουμε αυτά τα αποτελέσματα:

4Χ/16Χ

033hi.th.jpg

2Χ/8Χ

057zc.th.jpg

Βλέπουμε αρκετά μεγάλες διαφορές στην απόδοση ενώ στην ποιότητα εγώ είδα μηδαμινές. ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις είχαμε αυτό το αποτέλεσμα στο πόσο μνήμη χρησιμοποιήθηκε:

043ca.th.jpg

Πάμε τώρα μέσα στο παιχνίδι. Το ξεκίνησα από την αρχή και έφτασα και στις δύο περιπτώσεις μέχρι εκεί που πρωτοεμφανίζεται ο Paxton. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα ήταν ίδιο στο πόση μνήμη χρησιμοποιήθηκε από το σύστημα, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ σε 1024*768 και όχι 1280*1024.

065qk.th.jpg

Σημειώνω ότι το παιχνίδι μπορεί να καταλάβει μέχρι και 1400ΜΒ μνήμης σε μετέπειτα επίπεδα.

Με λίγα λόγια Στέφανε ή έχεις κάνει κάπου λάθος ή λες (με συγχωρείς κιόλας) αερολογίες.

..Δεν το ελεξα απο το task manager, αλλα απο το feeling και μονο ηξερα οτι εφτανε το 1GB..

Αλλα υπαρχει κατι καινουργιο, επαιζα στα πρωτα levels :

Ολα αυτα που λεω δεν ειναι παραλογα, τα ελεγα ομως μεταξυ intreval 01-07.

Τωρα που περασα το 08, και εχω μπει στο 09, το game εχει σιγουρα βαρυνει !!!, οποτε θα συμφωνησω μαζι σου.. :cool:

Ελπιζω να μην βαρυνει και αλλο μονο..:jump:

Ρε παιδια αφου soft shadows και φιλτρα δεν λειτουργουν συγχρονως κι ας τα εχετε επιλεξει!

Τελος παντων εμενα με x1800xl venice στα 2400mz και 1gb ram μου ζηταει και αλλη ram καθως βλεπω ωρες ωρες κατι 1,5gb απο task manager και το δισκο να γυριζει σα τρελος.Αν αφαιρεσω τελειως τα φιλτρα τοτε ολα καλα ,αλλα δε λεει.

Εγώ από ότι έχω δει και διαβάσει, την πιο μεγάλη διαφορά την κάνουν οι Soft Shadows και τα Volumetric Lights. Πάντως θέλει πάνω από 1024ΜΒ μνήμης σίγουρα για να παίζει τέλεια, όπως και μάλλον ένα μεγάλο μέρος όλων των καινούριων τίτλων που θα κυκλοφορήσουν,

εμενα παντως με αραια κολληματακια ετρεξε αρκετα καλα με avg frame rate 40 στα 1280χ1024 ολα high !!και aa 4x.

Αν και το τερματισα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα και πολυ ,πολυ καλα γραφικα δεν λεω αλλα το σεναριο και ο τερματισμος ηταν ακυρα κα8ως και ολος σπαστικος λαβυριν8ος στις πιστες!

προσωπικα το quake 4 με συναρπαζει πιο πολυ.

To τερματισα χθες αφου λογω υποχρεωσεων, το ειχα

αφησει για καποιο καιρο.

Προσωπικα εχει ενα απο τα καλυτερα φιναλε που εχω δει

σε παιχνιδι,αφηνοντας υπονοιες για συνεχεια.

Μπαινει στη τριαδα των αγαπημενων μου fps

ΗL2-Far Cry-F.E.A.R.

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.