Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Δεν πιστεύω ότι το 1.02 θα λύσει προβλήματα που δε λύνονται με το 1.01... Μάλλον περισσότερα θα δημιουργήσει, ειδικά σε όσους δεν το έχουν original. Επίσης έχει μια επιπλέον πίστα για multiplayer, εξ ου και το τεράστιο μέγεθός του.

Και σε μένα δεν παίζει καλά ο ήχος, συγκεκριμένα δεν έχω καθόλου surround ηχο με τo Realtek 650 (αν και μου επιτρέπει EAX 2.0).

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από knight_77

Παντως οποιος εχει nvidia καρτα συνιστω ανεπιφυλακτα

να περασει τους τελευταιους 81.94.

Πολυ καλυτερη αποδοση

:T:

Kai για quake4/doom3/HL2

Αυτοι οι οδηγοι κανουν θαυματα!

Οντως.Φαινεται οτι η nvidia εκανε πολυ καλη δουλεια

αυτη τη φορα.

Πλεον το παιχνιδι εγινε playable σε 1280x1024 με ολα

τα settings full πλην των soft shadows.

Bεβαια καποια glitches λογω swapping βεβαια υπαρχουν

αλλα το παιχνιδι παιζεται ανετοτατα:)

Αρχική απάντηση από RagSoul [Σήμερα, στις 10:15]

σε P4 στα 1800 υπάρχει περίπτωση να παίξω το game;

Μόνο εάν είσαι από αυτούς που το slideshow το βλέπουν σαν ομαλή κίνηση.:p

• 1 month later...

xx7el.jpg

με τον Sempron 2600+ στα 1,6Ghz 2χ512 ram και τιν 9800pro.........κυριλέ μ φαίνετε εμένα :p ουυυυυφφφφφφφφφφφφφφ.......στον 3200+ θα το παίζει καλύτερα πιστεύω......:T:

5,11 drivers

aaaa.......απίστευτο πρέπει να είναι......ατμόσφαιρα..ανατριχίλα...γραφικά....ήχος πολύ καλός....AI ωραίοοοοο στην παίζουν άνετα χωρίς το slow motion!

βασικα ειναι πολυ gpu intensive το παιχνιδι οποτε σορρυ που θα σε απογοητευσω αλλα min fps παλι 20 θα χτυπας, το πολυ πολυ να παει το maxfps απο 82 σε 90, αρκετα καλα results παντως

δεν ξερω τι θα γίνει λολ απλά το λέω αυτό γιατί έκανα το 3dmark03 και εβγαλα 4770 κάτι τέτοιο ενώ έβγαζα 5935+ !δεν περίμενα τέτοια διαφορά.....πάντως εμένα έτσι μου φαίνετε κυριλέ! :p :P τώρα δεν ξέρω πως να περάσω κάτι "ρεύματα" electricity....εκεί που είχες μπομπες που ενεργοποιούνται άμα πας κοντά!τις έσκασα κ ήρθε electricity :S

edit:το περασαα

To patch αναβαθμίζει και το securom το οποίο βρίσκει το daemon, για αυτό δε τρέχει. Είτε απεγκαθιστας το daemon είτε τρέχεις κάτι του τύπου SR.7.Stop να κρύψει το virtual drive από το κλείδωμα.

αχμ....εξώ ξέρεις πως παίζω.......λολ....άκου....κάνω run το game με το antiblaxx τσουπ @@.... κλeίνω το deamon tools και το antiblaxx.... ανοίγω το sd4hide (νεκροκεφαλή) κάνω hide κάνω restore μετά ανοίγω το deamon tools και μετά κάνω hide κ μετά παίζω!λοοοοοοοοοοοολ!έτσι μ παίζει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.