Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tsunami

Τελικά ρε παιδιά μια ρεαλιστική τιμή για ΡΑΜ για να τρέχει το παιχνίδι σφαίρα χωρίς σπασίματα πόσο είναι?Εγώ έχω 512.Αλλά και σε ένα φίλο που έχει 1GB πάλι τα ίδια κολλήματα κάνει...

1,3-1,4GB

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

2,00 GB για να εισαι μεσα:D

Μεγαλη διαφορα παντως ειδα μεταξυ 1024χ768 & 1280χ1024.

Στην δευτερη αναλυση οι σκληροι (raid 0) δουλευαν υπερωριες-με 1GB ram-

με αποτελεσμα αναγκαστικα να το παιζω στην 1024χ768.

:...:

Στο δικό μου δεν έχω καθόλου σπασίματα για φόρτωμα...χωρις πλάκα. Πριν λίγο διάβασα το thread και μου φάνηκε παράξενο.

Παίζω στα 1280 με σκιες και όλα στο Ηigh καθώς και μερικά στο extreme (ή όπως το λένε δεν θυμάμαι)

Στο τεστ που κάνει το παιχνίδι μου βγάζει 40 fps minimum

Παιχνιδάρα πάντος!

ενα GB αρκεί... μη λεμε υπερβολες...

Το θεμα άν εχεις 1 GB ειναι να έχεις και καλη καρτα γραφικών (6600gt+++) ... αλλιώς οι διαφορες ειναι μικρες...

Εξαρταται και απο το τι φορτώνεις στην εκκινηση... όταν ξεκινας με 300 ΜΒ πιασμένα δε σου φτανει το 1 GB...

Ειναι αρκετα εθιστικο οντως.....για να κατεβασουμε και το patch μπας και γινει τιποτα γιατι οντως αρκετα κολληματα.....ασε που κανα 2 μερες να το σεταρω στα γραφικα.....αλλα ειναι παιχνιδαρα...

Αρχική απάντηση από kaynd

ενα GB αρκεί... μη λεμε υπερβολες...

Το θεμα άν εχεις 1 GB ειναι να έχεις και καλη καρτα γραφικών (6600gt+++) ... αλλιώς οι διαφορες ειναι μικρες...

Εξαρταται και απο το τι φορτώνεις στην εκκινηση... όταν ξεκινας με 300 ΜΒ πιασμένα δε σου φτανει το 1 GB...

Καθολου υπερβολες φιλε μου.

Σε ΑMD64 3500+@2600,2x512MB OCZ EL Platinum,6800GT@410-1130 και το παιχνιδι

σερνοταν στην1280x1024 με ολα τα settings στο full.

Ειδικα το swapping στο σκληρο ηταν ανυποφορο.

Και με ολα τα start-up programes κλειστα!

Για να το ευχαριστηθεις σε ολο του το μεγαλειο θελεις 2 γιγα μνημη.

Για του λογου το αληθες ριξε και μια ματια στο readme του παιχνιδιου;)

Αρχική απάντηση από Proteus

Στο δικό μου δεν έχω καθόλου σπασίματα για φόρτωμα...χωρις πλάκα. Πριν λίγο διάβασα το thread και μου φάνηκε παράξενο.

Παίζω στα 1280 με σκιες και όλα στο Ηigh καθώς και μερικά στο extreme (ή όπως το λένε δεν θυμάμαι)

Στο τεστ που κάνει το παιχνίδι μου βγάζει 40 fps minimum

Παιχνιδάρα πάντος!

Τελικά το τελείωσα και εγώ χθές και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ειδικά το τέλος του ειναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε PC game.

Όσων αφορά τα σπασίματα, ομολογώ οτι παρόλο που δεν μου είχε κάνει ούτε ένα, στα αρχικά κεφάλαια (μέχρι και το 7-8 νομίζω), στα τελευταία παρατήρησα τα εν λόγω σπασίματα αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικά και παρατεταμένα

’ντε πάμε για το COD2 τώρα!!

Αρχική απάντηση από Vadergr

Ρε παιδια,γιατι το fear δεν μου εμφανιζει αναλυση μεγαλυτερη απο 1280χ960?

Εχω την 1915s και ολα ειναι σωστα εγκατεστημενα...

Μπορεις να την βαλεις μεσα απο το cfg thn 1280x1024

Προσπάθησε να εγκαταστήσεις το codec wmfadist.exe το οποίο βρίσκεται στο directory c:\program\files\sierra\fear.

Εάν εμφανιστεί error message, ίσως χρειαστεί να μετονομάσεις το αρχείο l3codeca.acm σε l3codeca.acm_bak. Θα το βρεις στο directory c:\windows\system32.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.