Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

κοιτα το αποδεκτο ειναι το 30 , αλλα και με κοντα σαυτο (25 πχ) δεν εχεις ασχημη εντυπωση . Το <25 σιγουρα ριχνει πολυ την ικανοτητα να παιξεις ενα παιχνιδι αλλα εξαρταται το ποσο συχνο ειναι και σε ποιες φασεις ... ουσιαστικα ομως ο καθενας εχει αλλα κριτηρια....μπορει καποιος να το ευχαριστιεται κι ετσι και να απολαμβανει περισσοτερο το gameplay και το story και λιγοτερο το playability

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Και να ήθελες.... ,τι να πεις; ότι δεν είναι καλή η κάρτα μου,χαίρω πολύ το ξέρουμε όλοι!!!

Δεν είπα κάτι διαφορετικό ,πάντως το παιχνίδι εγώ το παίζω μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος που το παίζω κιόλας με κάρτα 2 χρονών!!!;) ;) ;) ;)

Αν είχα άλλη κάρτα μπορεί να είχα διαφορετικές απαιτήσεις,τώρα όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!

Αυτό ακριβώς είναι αυτό που είπα ότι ο καθένας όπως έχει συνηθίσει να παίζει. Κάποιοι παίζουν με average 25fps, κάποιοι άλλοι όπως εγώ με 70fps average δεν ήμουν ευχαριστημένος και έβγαλα τις σκιές και πήγα στα 125fps average.

Το τερματισα και εγω χθες, λιγο μικρο μου φανηκε.Το επαιζα με ολα full εκτος απο ΑΑ και Soft Shadows στα 1024 και με 8 ΑF.

70 fps στο timedemo αν και δε νομιζω οτι ειναι εντελως αντιπροσωπευτικο το συγκεκριμενο.Σαν engine μου αρεσαν τα particle effects και η σκιασεις (αν και ακουσα οτι τα Soft shadows δε υλοποιουνται και πολυ καλα)αλλα θεωρω την Doom3 engine οπως υλοποιειται στο q4 ποιο "ομορφη".Eπισης μου φανηκε οτι εγινε λιγο προχειροδουλεια στα textures και στoυς ανοιχτους χωρους που απουσιαζουν γενικως σε σχεση π.χ με to Half -life2.

Οσων αφορα το παιχνιδι τωρα μπορω να πω οτι μου αρεσε αλλα δε ηταν και τιποτα το συνταρακτικο οπως παρουσιαζεται απο τα οnline sites.Μαλλον κατι ποιο πολυ στο Half-life2 meets ΜΑΧ PAYNE μου εκανε ειδικα στις σκηνες με τις φωτιες που εισαι στον αλλο κοσμο κλπ.Το AI intelligence επισης δε μου κανε τρομερη εντυπωση αν και μπορω να πω οτι ηταν πληρως ευπροσδεκτη η βελτιωση(το επαιξα βεβαια moderate).Το storyline σχετικα "ρηχο" παντως και χωρις εντονες ανατροπες εκτος ισως απο το τελος.

Γενικα ειναι ωραιο game αλλα δε δικαιολογει για μενα το +10-15 points που πηρε σε σχεση με quake 4.Tο ιδιο και το COD 2 αλλα για αλλο λογο που θα αναφερω σε εκεινου το thread μολις το τερματισω και αυτο.

Αρχική απάντηση από kontak [Σήμερα, στις 12:12]

Και να ήθελες.... ,τι να πεις; ότι δεν είναι καλή η κάρτα μου,χαίρω πολύ το ξέρουμε όλοι!!!

Δεν είπα κάτι διαφορετικό ,πάντως το παιχνίδι εγώ το παίζω μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος που το παίζω κιόλας με κάρτα 2 χρονών!!!;) ;) ;) ;)

Αν είχα άλλη κάρτα μπορεί να είχα διαφορετικές απαιτήσεις,τώρα όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!

Οχι παλικαρι μου για τη καρτα σου δεν εχω να πω τίποτα.Ηταν πολύ καλή για την εποχη της και ως γνωστων ο καθενας αγοραζει ότι μπορει και καλα κανει!

ΑΛΛΑ

Μη μου λες οτι στο σχετικα ελαφρι test εχεις ,16% below 25Fps και μεσα στο παιχνίδι ολα σου φαινονται ότι τρεχουν μια χαρα...

Δηλαδη θες να μου πεις ότι οταν πεφτει στα 16Fps και ειμαι σίγουρος ότι μεσα στο παιχνίδι παει ακομα πιο κατω ,δεν καταλαβαινεις κανενα κολλημα?

:banging: :banging:

Εννοείτε ότι κάνει κάποια κολλήματα σε κάποιες περίεργες σκηνές αλλά δεν είναι τόσο εμφανείς και συχνά ώστε να σε κάνει να ξενερώσεις ...!!

Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε άλλο τα πόσα κολλήματα κάνει η κάρτα γραφικών μου και να γεμίζουμε flames το thread!!!

Πιστέυω ήμουν σαφής σε όσα είπα !!:) :)

Αρχική απάντηση από kontak [Σήμερα, στις 14:55]

Εννοείτε ότι κάνει κάποια κολλήματα σε κάποιες περίεργες σκηνές αλλά δεν είναι τόσο εμφανείς και συχνά ώστε να σε κάνει να ξενερώσεις ...!!

Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε άλλο τα πόσα κολλήματα κάνει η κάρτα γραφικών μου και να γεμίζουμε flames το thread!!!

Πιστέυω ήμουν σαφής σε όσα είπα !!:) :)

Εγω στα FPS θελω να εχω minimum 35-40Fps κι ενα framerate κοντα στα 60 για να πω οτι το παιχνίδι παει καλα...

Απλα ηθελα να ξεκαθαρίσουμε πως εννοεις εσυ το "τρεχει μια χαρα" τωρα που το διευκρίνησες ειμαστε ΟΚ...:)

Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 17:53]

Εγω στα FPS θελω να εχω minimum 35-40Fps κι ενα framerate κοντα στα 60 για να πω οτι το παιχνίδι παει καλα...

Κι εγώ θέλω αντίστοιχα να έχω minimum 65-70fps κι ένα framerate μέσο όρο στα 100 για να πω οτι το παιχνίδι πάει καλά...

Όλα σχετικά είναι φίλε μου, μην το ψάχνεις παραπάνω...:hi:

Το θέμα kontak είναι ότι κατά γενική ομολογία ένα παιχνίδι παίζει "μια χαρά" όταν δεν κολλάει πουθενά ούτε για αστείο. Το F.E.A.R. όλοι ξέρουμε πόσο βαρύ είναι οπότε μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει ένα μικρό κόλλημα αλλά σίγουρα όχι να βγει και να πει πως παίζει μια χαρά.

Δες εμένα: Στο σύστημά μου το Quake 4 σε Maximum παίζει αλλά ψιλοκολλάει και προς το τέλος του παιχνιδιού άρχισε να γίνεται ψιλοανυπόφορο. Διαφορά υπάρχει και στο δικό μου μάτι είναι και εμφανής μεταξύ maximum και high γραφικών. Όμως με νοιάζει περισσότερο να παίζω γρήγορα το παιχνίδι μου. Έτσι κατέβασα μια σκάλα τα γραφικά και έπαιξα "μια χαρά". Αν βγω όμως και πω ότι σε maximum το Quake 4 στο σύστημά μου παίζει τέλεια θα λέω ψέματα. Το Doom 3 ίσως να παίζει, το Quake όμως είναι πιο βαρύ.

Πάντως για το F.E.A.R. (και για το Quake μιας που το ανέφερα) έχω να πω ότι ήταν αρκετά μικρότερο από ότι περίμενα. Καλά και τα δύο αλλά τίποτα δεν πιάνει το Half Life 2 IMO.

Με το patch 1.01 φαίνεται πως κάπως βελτιώνεται η κατάσταση

Αλλά πάλι , έχουμε αυτό το 6~11% κάτω των 25 fps . Οπότε ή θυσιάζουμε ποιότητα , ή ξεκινάμε πουσάρισμα της vga στα όριά της

Μάλλον το 2ο...

παντως, ασχετα με το τι αρεσει στον καθενα, αν ενα παιχνιδι εχει σταθερα πανω απο 30-35fps αποκλειεται να δει κανεις διαφορα .... μιλαμε για κανονικα ματια και οχι βιονικα .... (και μιλαμε για σταθερα πανω απο 30-35 και οχι κατα μεσο ορο αρα μπορει να πεφτει και κατω μερικες φορες)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Διαφορα αναμεσα 30fps και 60fps υπαρχει, αλλοι την καταλαβουν αλλοι οχι, πανω απο 60 ειναι πιο δυσκολο να το αντιληφτεις αλλα και παλι μερικοι την βλεπουν.

True, έχω ακούσει αρκετές γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα, ήξερα και άτομα που δεν άντεχαν να παίξουν Quake Arena με λιγότερα από 100 FPS κολλημένα, οτιδήποτε λιγότερο το παρατηρούσαν και εκνευριζόντουσαν. Εγώ δεν το πολυπίστευα αλλά όταν το είδα ζωντανά πείστηκα.

Αλλο ενα παιχνιδι που για το παιξεις τερμα θες next-gen μηχανημα. Εχει παραγινει το κακο πλεον ... αναρωτιεμαι τι θα γινει με το UT2007 ... θα αρχισουμε να πουλαμε ολοι τα PC μας για να παρουμε Dual Core CPU's με 2GIGA μνημη (τουλαχιστον!!), PPU καρτες, 2πλο η 4πλο SLI ,@@, μιδια και ιστοριες ... α και ολα αυτα οχι με FULL settings in game ετσι!! :TD: Μην τα θελουμε και ολα δικα μας ...

Για μενα σε FPS games το minimum ειναι 60 frames ... κολλημενα στα 100 με 120 (και με το ιδιο refresh στην οθονη - για να μην υπαρχει tearing) ειναι το ιδανικο ... και δεν νομιζω κανενας να μπορει να στοχευσει σε τετοια παιχνιδια με 25-40 frames οταν γινεται της πουτ@ν@ς στην οθονη.

Το game το εχω δει σε διαφορα αρκετα καλα στημενα PC και μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο βαρυ υπαρχει ... ωραια visuals δεν λεω αλλα μισο ρε παιδια : Optimized για Dual Core οταν εχουν τουλαχιστον 500+ ευρω αυτοι οι επεξεργαστες? ΕΛΕΟΣ ...

Αντε να βγουν τα XBOX360 και PS3 μπας και δουμε ασπρη μερα ...

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 17:47]

True, έχω ακούσει αρκετές γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα, ήξερα και άτομα που δεν άντεχαν να παίξουν Quake Arena με λιγότερα από 100 FPS κολλημένα, οτιδήποτε λιγότερο το παρατηρούσαν και εκνευριζόντουσαν. Εγώ δεν το πολυπίστευα αλλά όταν το είδα ζωντανά πείστηκα.

Ειναι αληθεια ... ουτε εγω σε multiplayer δεν παιζω κατω απο 100 frames. Και αν εισαι χρονια gamer πιστεψε με καταλαβαινεις διαφορα πανω απο 60 frames ;)

Ναι το ξερω οτι υπερβαλω ρε FrOsT αλλα μην νομιζεις οτι απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα αυτες οι καταστασεις. Εχει παραγινει το κακο με τις απαιτησεις των Games. Οσο για το F.E.A.R ειναι οντως optimized για Dual-Core το οποιο ειναι λιγο τραγικο την εποχη που οι Dual-Core CPU's εχουν 500+ ευρω δεν νομιζεις?

Με αγαπη και προδερμ

:daisy: :)

Μα δεν έχουν 500+ :boxed:

Ένας 3800+ Χ2 έχει 260euro και γαμ**** ακόμα και νορμαλ... με stock cooling πάνε εύκολα σχετηκά 2500Mhz...

Μακάρι όλα τα καινούρια παιχνήδια να γίνουν optimize για dual core...

Πάμε μπροστά όχι πίσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.