Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Το τερματισα και εγω σημερα. Δεν μου φανηκε καθολου τρομακτικο. Καλουτσικη ιστορια. Οποιος δεν το εχει παιξει να το παιξει σιγουρα. Το μονο αρνητικο παραμενει η αποδοση του που σε μενα ηταν απλως playable στα 1280 χωρις ΑΑ και χωρις soft shadows και τα αλλα maximum.

Ωραια η τελευταια σκηνη, χεχεχε.:shifty:

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Κανά δυο-τρεις jump σκηνές, καλή ατμόσφαιρα αλλά όχι και ο απόλυτος τρόμος που υποσχέθηκε η Monolith. Το Αλιεν 2 ήταν αρκετά πιο ατμοσφαιρικό και τρομακτικό ΙΜΟ. Βέβαια έχει φοβερή δράση, εντυπωσιακά καλό Α.Ι. και πολύ ωραία πλοκή. Σίγουρα αξίζει κάποιος να το παίξει. Απλά θα μπορούσε να είναι πολύ μα πολύ πιο τρομακτικό. Για μένα ο τρόμος δεν είναι να σε κάνει κάτι να πετάγεσαι (βλέπε Resident Evil, Doom 3). Σίγουρα αυτό προσθετει αγωνία στο παιχνίδι και ένα άγχος για το τι θα δεις μετά αλλά και πάλι δεν...Τρομακτικό είναι ένα παιχνίδι που φοβάσαι να πας παρακάτω. Τρομακτικό είναι το System Shock 2.

Τι να κάνω...Θα περιμένω αναγκαστικά το Bioshock και ίσως επιτέλους αξιωθώ να παίξω το Cradle στο Thief 3 :)

Διάβασα όλες αυτές τις σελίδες για αυτό το παιχνίδι και είχα μια τρομερή ανυπομονησία να το παίξω. Ε το έβαλα λοιπόν σήμερα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο ντόρος.

Καταρχήν με έναν A64 στα 2500MHz και μία X850XT το παιχνίδι σέρνεται με τις ρυθμίσεις στο medium, 1024x768 και χωρίς φίλτρα. Όποτε πάω να πυροβολήσω, κολλάει και το παιχνίδι είναι εντελώς unplayble. Όταν βγήκα Windows, είχε χρησιμοποιήσει 1220ΜΒ μνήμης RAM!!! Τα γραφικά του είναι 5ετίας εκτός από το νερό. Το παιχνίδι με απογοήτευσε πλήρως. Το Halflife2 έχει πολύ καλύτερα γραφικά σε μία πολύ ελαφρύτερη μηχανή γραφικών.

Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλήσατε όλοι. Για μένα η Sierra έκανε άλλο έναν άθλιο κώδικα όπως άλλωστε πάντα κάνει. :TD:

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 14:45]

Διάβασα όλες αυτές τις σελίδες για αυτό το παιχνίδι και είχα μια τρομερή ανυπομονησία να το παίξω. Ε το έβαλα λοιπόν σήμερα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο ντόρος.

Καταρχήν με έναν A64 στα 2500MHz και μία X850XT το παιχνίδι σέρνεται με τις ρυθμίσεις στο medium, 1024x768 και χωρίς φίλτρα. Όποτε πάω να πυροβολήσω, κολλάει και το παιχνίδι είναι εντελώς unplayble. Όταν βγήκα Windows, είχε χρησιμοποιήσει 1220ΜΒ μνήμης RAM!!! Τα γραφικά του είναι 5ετίας εκτός από το νερό. Το παιχνίδι με απογοήτευσε πλήρως. Το Halflife2 έχει πολύ καλύτερα γραφικά σε μία πολύ ελαφρύτερη μηχανή γραφικών.

Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλήσατε όλοι. Για μένα η Sierra έκανε άλλο έναν άθλιο κώδικα όπως άλλωστε πάντα κάνει. :TD:

Δοκιμασες τους Catalyst 5.10a hotfix

Ειναι πραγματι παντώς αρκετα απαιτητικό παιχνίδι αλλα δεν παει και τοσο χαλια οσο λες εκτος αμα κατι συμβαινει με το συστημα σου η ισως επειδη εγω εχω 2.0 GB Ram μου παει καλυτερα, γιατι σιγουρα εμενα δεν μου παει ετσι χαλια οπως τα περιγραφεις και τα γραφικα ειναι αρκετα ομορφα

Για να το χαρεις παντως σε ολο του το μεγαλειο μαλλον χρειαζεσαι μια πιο συγχρονη λυση τυπου 7800GTX η Χ1800ΧΤ (δυστυχως ετσι καταντησαμε...)

Οι καινουργιες καρτες που ερχονται απο αυτο το μηνα θα περιεχουν 512 μνημη και αυτο θα βοηθαει και καπως με τα textures\αποδοση

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 16:45]

.............Τα γραφικά του είναι 5ετίας εκτός από το νερό. Το παιχνίδι με απογοήτευσε πλήρως. Το Halflife2 έχει πολύ καλύτερα γραφικά .............

Απλα lol, μαλλον δεν παιζεις το F.E.A.R. που βγηκε το 2005

.............Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλήσατε όλοι. Για μένα η Sierra έκανε άλλο έναν άθλιο κώδικα όπως άλλωστε πάντα κάνει. :TD: .............

H Sierra μονο το Publishing εκανε αν δεν κανω λαθος, να κατηγορησεις την monolith το καταλαβαινω.

Οι μηχανές γραφικών της Monolith ήταν πάντα πολύ "βαριές" εκτός ίσως της μηχανής Jupiter(NOLF2,TRON).Θυμάμε με μία Geforce 2 Ti που είχα πήγαινε αργά το AVP2.

Τώρα που θυμήθηκα το AVP2 ξέρει κανείς αν θα βγάλουν AVP3;

Αδερφέ, όντως κάτι πρέπει να τρέχει με το σύστημα σου...

Χθές το τελείωσα, με υποδυέστερο σύστημα απο το δικό σου στα 1024χ768, medium και φυσικά χωρίς AA&AF...

Επεξεργαστής ένας Πρέσχοτ στα 2.8Ghz@3480Mhz (είναι αυτός χωρίς HT και με 533FSB), 1GB ram στα 333Mhz και μία 6600GT ελαφρά oced γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι φαινεται οτι είναι εξαιρετικά oc sensitive ώς προς την vga (από 500/900@560/1000)...

Μια χαρά πήγαινε...

Για την μνήμη έχεις δίκιο, θέλει μπόλικη...αισθητό το πρόβλημα γινόταν μετά απο κανα 2ωρο παιχνιδιού...ο task manager ανέφερε στην περίπτωση μου 950ΜΒ peak...

Παιδάκια, οι σκιές κάνουν το σύστημα να γονατίζει κυριολεκτικά. Στο medium με 1024x768 με σκιές μου βγάζει 77fps average και αν τις απενεργοποιήσω μου βγάζει 125!!!!! Δείτε διαφορά. Οπότε τώρα χωρίς σκιές το παιχνίδι είναι playable ακόμα και στις high ρυθμίσεις.

Προτείνω οποιοσδήποτε έχει οτιδήποτε λιγότερο από 2*7800GTX σε SLI να απενεργοποιήσει τις σκιές. Θα δει τρομαχτική διαφορά. Και όταν λέω σκιές εννοώ shadows και όχι soft shadows το οποίο ποτέ δεν ενεργοποίησα. Δεν ξέρω εσείς πώς το έχετε.

Α, και κάτι άλλο που ξέχασα. Η αίσθηση του όπλου όταν πυροβολεί είναι άθλια. Όσο για το αν συμβαίνει κάτι με το σύστημά μου, στα 3DMark έχω φυσιολογικά σκορ και γενικότερα στα παιχνίδια είμαι κατά πως πρέπει να είμαι. Απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύυυυυ βαρύ χωρίς να καταλαβαίνω γιατί.

unstoppable, σε ποιό τομέα το F.E.A.R. έχει καλύτερα γραφικά από το half-life2;

Θα συμφωνήσω με τον planetman . Περίμενα κάτι καλύτερο

Είχα παίξει το demo μόλις είχε βγει , και φαινόταν αρκετά βαρύ . Πολλοί είπαν πως η μηχανή γραφικών του θα βελτιωνόταν καθιστώντας το παιχνίδι ελαφρύτερο . Σιγά....

Το νοίκιασα λοιπόν σήμερα , με την προοπτική ότι θα το δοκιμάσω για να το πάρω και αυθεντικό αμέσως μετά (τρομάρα μου) , καθώς το demo μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση

Και αφού γίνεται οι εγκατάσταση και όλα καλά , άντε ας ρυθμίσουμε και τα γραφικά

Ε λοιπόν , μηχάνημα 3μήνου , κλοκαρισμένο μια χαρά , ας βάλουμε ορισμένες επιλογές στο maximum , και ας αφήσουμε βαριά πράγματα όπως world detail κτλ. στο medium . Ανάλυση 1280χ960 λόγω tft

Τρέχουμε και το demo από το μενού να δούμε πως πάει το παιχνίδι , και τα βλέπουμε όλα

Γραφικά ισάξια-αν όχι υποδεέστερα (γνώμη μου) οπτικά άλλων προσφάτων παιχνιδιών πχ. quake 4 που παίζω αυτό τον καιρό , και το παιχνίδι κυριολεκτικά να σέρνεται μόλις ενεργοποιήσεις και κάνα option της προκοπής . Για AA ούτε λόγος . ΝΑ κάτι σκαλοπατούρες μόλις έριχνα την ανάλυση σε 1024χ768 να δω κατά πόσο καλύτερα τρέχει . Έριχνες ένα option στο medium , σερνόταν λιγότερο . Κατέληξα να ρίξω αρκετές επιλογές στο medium τελικώς ώστε να πιάσω ένα ικανοποιητικό framerate γύρω στο 35~45 , και το τελικό οπτικό αποτέλεσμα ήταν μέτριο

Αν νομίζουν πως ο καθένας είναι διατεθιμένος να τα σκάει κάθε τόσο και λιγάκι στην κάθε nvidia / ati προκειμένου να παίξει έναν και μόνο τίτλο , είναι γελασμένοι

Και μετά αναρωτιούνται τι φταίει που δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις του παιχνιδιού

Α , σόρρυ ξέχασα "καταραμένοι πειρατές!"

Ευχαριστώ , δεν θα πάρω .

ΥΓ-Θα ήθελα να ευχαριστήσω γνωστό κατάστημα βιντεοκλάμπ που είχε το παιχνίδι προς ενοικίαση και με γλίτωσε από πέταμα ενός 50άευρου στους δύσκολους καιρούς που ζούμε

Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση ρε παίδες?

Αγοράζετε hardware για να χαίρεστε τα παιχνίδια ή παίζετε παιχνίδια για να θαυμάζετε το hardware?

Σε κανένα από τα 2 συστήματα μου δεν έπαιζε με maximum ρυθμίσεις (στην XTPE ήθελε medium textures , αλλιώς το 1GB δεν έφτανε) και σε καμία περίπτωση με AA.

Και όμως μ'άρεσε.

ΠΟΛΥ.

Περισσότερο και από το Half Life 2 , γιατί απλά με άφησε άφωνο πάρα πολύ περισσότερες φορές.

Τώρα όσον αφορά το αν έχει καλά γραφικά , όποιος ξέρει παιχνίδι που να έχει όχι ισάξια , αλλά έστω συγκρίσιμα particle effects ας μου το πει και μένα που δεν ξέρω κανένα.

Και το volumetric lighting είναι εντυπωσιακό όπου χρησιμοποιείται.

To F.E.A.R. είναι πραγματικά πολύ βαρύ και τα γραφικά του δεν το δικαιολογούν, έχουμε πρόβλημα εμείς που έχουμε αρκετά δυνατά pc. Σκεφτείται κάποιον που δεν ασχολείται με overclocking και γενικά με hardware να σκάσει πχ 1500ευρώ για ένα καινούριο pc της αγοράς που θα έχει καμιά 6600 απλή ή καμια x700 και να πάει να παίξει το παιχνίδι (ακόμα και χ800/6800 να έχει). Θα πάθει πλάκα και δεν θα ξέρει τι φταίει που το game θα σέρνεται σε καινούριο pc.

Πάντως κατά την γνώμη μου με το F.E.A.R. έγινε πολύ χαμός χορίς να αξίζει.

Πάμε για άλλα ας είναι καλα το COD2 :T:

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση διαμαρτυρία... Εντάξει, το παιχνιδάκι είναι βαρύ, και για να τρέξει καλά θέλει τουλάχιστον 6800GT/X850XT, αλλά η απαξίωση ενός παιχνιδιού μόνο και μόνο λόγω απαιτήσεων μου τη βαράει.

Στην τελική όποιος δεν μπορεί να το τρέξει ας κάνει υπομονή μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Και το Unreal όταν είχε βγει δεν το παιζε ούτε το πιο high end μηχάνημα (πράγμα που δεν ισχύει για το FEAR) αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήταν άσχημο.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ΠΡΕΠΕΙ σώνει και καλά να τρέξεις με ΑΑ για να χαρείς ένα παιχνίδι. Εγώ με όλα max χωρίς ΑΑ και χωρίς soft shadows το ευχαριστήθηκα σε 1024x768 με το test να δίνει 100 fps average και πάω στοίχημα ότι με τις ίδιες ρυθμίσεις και μια 6800GT/X800XT θα το τρέχει μια χαρά.

Όσο για το αν είναι καλό ή όχι, είναι καλό σε ένα πράγμα: ΜΑΧΕΣ και ΑΙ. Είμαι φοβερά καμένος με HL2 (από τα αγαπημένα μου games) και όταν τελείωσα το FEAR έβαλα το Lost Coast και οι εχθροί μου φαίνονταν σαν cartoon και σε κίνηση και σε συμπεριφορά. Ωραίο το HL2, φοβερή παρουσίαση και πολύ ψαγμένα περιβάλλοντα και εικόνες, αλλά το FEAR ανεβάζει τη δράση πολλά επίπεδα πάνω.

Χαμος για το τιποτα δεν πιστευω, χαμος για το τιποτα εγινε περισυ με το Doom 3, χαμος για το τιποτα εγινε με το brothers in arms, κτλ. Το F.E.A.R. σε γενικες γραμμες εκπληρωσε τις προσδοκιες μας.

Απορώ...

με 6800go παίζει άψογα στα 1024 όλα maximum χωρίς αα κτλπ...

σε ένα φίλο με 9600xt 256mb παίζει επίσης άψογα καθαρά και με ωραία γραφικά ( δε θυμάμαι ρυθμίσεις όμως)

Τώρα όσον αφορά τη σύγκρισή του με hl2 σίγουρα το τελευταίο έκανε διαφορά όταν κυκλοφόρησε διότι τα γραφικά του ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Τώρα το f.e.a.r έχει καλά γραφικά αντάξια και ανώτερα σε μερικές σκηνές του hl2 απλά δεν κάνει αυτό το σκαλοπάτι που περιμέναν περικοί.

Πάντως είναι πάρα πολύ καλό με ύψηλό ai των αντιπάλων .

Όσον αφορά το A.I., συμφωνώ, π.χ. να βλέπεις τους εχθρούς να σέρνονται όταν δεν μπορούν να περάσουν αλλιώς από κάποιο σημείο.

Όσον αφορά αυτό που είπες Τζώρτζη, το ότι παίζει άψογα δεν λέει και πολλά πράγματα. Έχει τύχει να πηγαίνω σε κάτι φίλους που πρώτα μου έχουν πει ότι το τάδε παιχνίδι πάει άψογα και να το βλέπω να σκατοκινείται. Είναι θέμα το πώς έχεις συνηθίσει να παίζεις. Το Doom3 π.χ. μου την σπάει άγρια που έχει frame limiter στα 60fps και βλέπω μια συνεχή σκατοκίνηση (μιας και το ανέφερα, ξέρει κανείς τρόπο να το αφαιρώ αυτό; )

Εσείς ρε παιδιά παίζεται ΜΕ ΣΚΙΕΣ;;;;;

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 10:08]

"για να τρέξει καλά θέλει τουλάχιστον 6800GT/X850XT"

να ρωτησω για καρτες σε συστηματα που εχω:

9700pro 128mb παιζει εστω καλουτσικα?

Χ700pro ?

Χ600xt ?

θνξ

Έχουμε και λέμε... Τα FPS παραδοσιακά ήταν παιχνίδια που εκμεταλλεύονταν τις πιο τελευταίες τεχνολογίες, και ενίοτε εμφανίζονται και FPS που είναι αρκετά βαριά, όπως το FEAR.

Όσο για τις κάρτες που λες,

-η 9700pro είναι κάρτα 2 γενιές πίσω,

-η Χ700pro είναι μια γενιά πίσω και μάλιστα low range μοντέλο,

-η Χ600ΧΤ αντίστοιχα και χειρότερα.

Με την Χ700pro ίσως να μπορέσεις να το τρέξεις σε 800x600 με αρκετά settings χαμηλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.