Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Πλάκα κάνετε έτσι? Το game είναι τεράστιο (4,κάτι) γίγα και ακόμη και με DSL απλά δεν παίζει να το κατεβάσω... θα πάρει κανα 3ήμερο από το DC... Το έχει φέρει κανα μαγαζί? Γιατί... "μαγαζιά" σίγουρα θα το χουν κάμποσα.

Βεβαια με την εισοδο των Catalyst 5.10a και αρχες Νοεμβρη των 5.11(συμφωνα με του πατριωτη ΕλληνοΚαναδου Terry Makedon η αλλιως Catalyst Maker) τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα....

Ηδη με τη μηχανη του Doom3 (που θα χρησιμοποιηθει και στο Quake 4) και με Catalyst 5.11 beta η ΑΤI με το X1800XT NIKAEI την Nvidia με το 7800GTX οπως εγινε στο αναλογο τεστ

Οσο για το Fear θα δειξει μιας και το X1800ΧΤ δεν εχει βγει ακομα στα μαγαζια και ουτε και οι επισημοι Catalyst 5.11 για να υπαρχει καποια πραγματικη απαντηση απο την ΑΤΙ

Ρε παιδιά ψύλλους στα άχυρα ψάχνουμε... 3-4 fps δεν φέρνουν την άνοιξη. Νομίζω ότι οι 2 κάρτες είναι σε αντίστοιχα επίπεδα. Μπράβο στην ΑΤΙ πάντως που επιτέλους ασχολήθηκε με το OpenGL.

H ουσια ειναι μια οτι FEAR->7800GTX (κι ας μιλαγε η ΑΤΙ για 180% πανω σε σχεση με την nvidia).

Τεσπα οποιος δεν το εχει αρχισει ακομα να το κανει σιγουρα, λιγο που προχωρησα ακομα ειναι υπεροχο, ειδικα για παιχτες που εχουν συνηθισει πιο αργα FPS, το run & gun (ετσι δεν λεγετε?) δεν σε βγαζει πουθενα (οι CoD players δεν θα εχουν προβλημα στο single player, ενταξει δεν ειναι τοσο γελειο σε δυσκολια οσο το sp του cod 2)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:05]

Κανενας moderator να καθαρισει τα αχρηστα posts υπαρχει?

To thread έχει γεμίσει σαβούρα και πρέπει να σβηστούν πάνω από τα μισά ποστ. Αν γίνει αυτό δεν θα βγάζει νόημα μετά. Ότι μπορούσα έσβησα από την τελευταία "λογομαχία".

Παίδες stay on topic και φυσικά να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι ειρωνείες. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση....

Ζητώ συγνώμη από την πλευρά μου, θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.

Όσο για το θέμα μας το F.E.A.R. σε όλα τα συγκριτικά τοποθετείται αρκετά ψηλότερα από πολλά άλλα FPS και σίγουρα θεωρείται το πιο ατμοσφαιρικό από όλα. Σε δύο μέρες θα το έχω και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

Played it like a madman και τερματίστηκε.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!

Πολύ καλή η ατμόσφαιρα , όχι τόσο τρομακτική αλλά δημιουργούσε ένταση.

Από υπόθεση τελικά μου φαίνεται οτι έχει πολλές τρύπες , αλλά η παρουσίασή της είναι σε κάποια σημεία αριστουργηματική.

Κυρίως προς το τέλος , που γίνονται οι αποκαλύψεις.

Η A.I είναι εντυπωσιακή , σε κάποιες μεγάλες μάχες (8-10 αντίπαλοι) σε ανοικτές περιοχές είναι θεαματικός ο τρόπος που αναπτύσσονται.

Σαν δυσκολία , μου φάνηκε ζόρικο κυρίως στην αρχή που δεν χρησιμοποιούσα το slo-mo (IMO οι μάχες είναι πιο θεαματικές σε κανονική κίνηση).

Τελικά το slo-mo είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο στα 9/10 των περιπτώσεων.

Οι μεγάλοι αντίπαλοι (σαν αυτόν που τελειώνει το sp demo) με απογοήτευσαν.

Σε καμία περίπτωση δεν συμπεριφέρονταν έξυπνα και περιέργως δεν έκαναν και τόσο πολύ ζημιά.

Το μόνο δύσκολό τους ήταν η αντοχή τους (15-20 ρουκέτες?).

Γενικά , για μένα οι μόνοι ζόρικοι αντίπαλοι ήταν οι απλοί στρατιώτες.

Ήταν οι μόνοι που φερονταν έξυπνα ΚΑΙ είχαν τα ίδια όπλα που χρησιμοποιεί ο παίκτης (μόνο με rocket launcher δεν συνάντησα κανένα).

Ευτυχώς το 95% των αντιπάλων του παιχνιδιού είναι αυτοί οι στρατιώτες.

Δυστυχώς το παιχνίδι έχει συνολικά μόνο 6-7 διαφορετικά είδη αντιπάλων.

Λίγο περίεργο το balancing των όπλων.

Είτε η καραμπίνα του είναι υπερβολικά δυνατή , είτε τα "μεγάλα" (rocket launcher , repeating cannon) είναι πολύ αδύναμα.

Τους αρματωμένους στρατιώτες τους καθάριζα με slo-mo και shotgun γιατί άντεχαν λιγότερες σφαίρες παρά ρουκέτες!!

Χώρια που shells είναι γεμάτος ο τόπος , ενώ ρουκέτες παίζεται αν υπάρχουν 60 σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Για μένα το παιχνίδι αξίζει και με το παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.