Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Off Topic: Προσωπικά το Call of Duty δε μου άρεσε τόσο γιατί υποσχέθηκε πολλά που θα ήθελα να έχει (ρεαλισμό, όχι πλέον ένας ήρωας που τα κάνει όλα) αλλά δεν είχε κανένα, απλά είναι καλύτερο από τα MOH. 2ου Παγκοσμίου FPS για SP μόνο το Brothers μου άρεσε αλλά και πάλι καταντούσε ρουτίνα όλο flank και cover...

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

απο αποψη playability το CoD μοιαζει νουμποπαιχνιδο σε συγκριση με το day of defeat, για παραδειγμα το mp44 στο CoD ειναι εντελως γελοιο να το χειριστεις σε full auto ακομα κ σε μεσαιες αποστασεις, απλα χαμηλωνεις το στοχαστρο κ υπολογιζεις προχειρα το recoil, στο DoD απλα ΔΕΝ μπορεις να κατεβασεις το στοχαστρο γιατι το οπλο το βλεπεις στην οθονη να τιναζεται επανω απτο κλοτσημα

επισης οταν πεσεις μπρουμυτα πρεπει να περασουν 1-2 secs μεχρι να μπορεσεις να πυροβολησεις οχι οπως στο cod που μπορεις να πυροβολυσεις ΑΜΕΣΩΣ, γενικα το cod ειναι πιο χαβαλετζιδικο, τουλαχιστον σε team deathmatch mode σε καποιον public server aka ζωολογικο κηπο "222" :p

το κακο βεβαια ειναι οτι hl1 engine ειναι αισχρη στο θεμα των εξωτερικων χωρων (οχι πως η Q3 στο CoD κανει παπαδες αλλα τεσπα) κ γενικα δεν ειναι τα γραφολα state of the art αφου οπου ναναι η μηχανη σβηνει τα 7 κερακια ! btw σημερα βγαινει κ το Day of Defeat : source ( με υποστηριξη για HDR, YAY ! ) ελπιζω να γινει μια σωστη μεταφορα του παιχνιδιου απτην μια μηχανη στην αλλη χωρις bugs κ αλλαγες στον τροπο παιξιματος, βλεπε αντι-απεργια : πηγη :p :P

:OT: βγηκαμε παλι :p

Όσοι ψάχνουν πραγματικά για ΤΡΟΜΟ ας παίξουν το

Nosferatu: The Wrath of Malachi :-O :-O :-O

Είναι μικρό παιχνίδι (~400ΜΒ) και αν σχετικά παλιό τα γραφικά του είναι αξιοπρεπέστατα.

Είναι FPS(σαν το Undying) αλλά μέχρι εκεί. Το Undying μπροστά του είναι σαν να παίζεις στρουμφάκια(’λλωστε μετά το Μαυσωλίο σταματάει να είναι τρομακτικό).

Πρόκειται για τον απόλυτο τρόμο. Και αυτό που τον αυξάνει, δεν είναι μόνο τα σκηνικά, η ατμόσφαιρα και τα τέρατα. Είναι ότι βιάζεσαι !!!Τρέχεις για να προλάβεις το story και δεν έχεις τον χρόνο να το φιλοσοφήσεις, να το πάρεις Low low. Ορμάς σαν τρελός στα δωμάτια του κάστρου και δεν περιμένεις το περιεχόμενο τους να σε συναντήσει αλλά τρέχεις να το συναντήσεις εσύ για να προλάβεις.

Από την άλλη αν δεν εκπληρώσεις κάποια από τα objectives(εγώ δεν είχα κάνει 2) o τερματισμός είναι επιβλητικά μακάβριος(τερματίζει απλά βλέπεις κάποια extra ωραία καλούδια ;)

Παιδιά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε(ή θα με βασφημήσετε).

PS: Αξίζει να το παίζεις βράδυ....αλλά δεν ξέρω αν προτείνεται.Εγώ το ξεκίνησα βράδυ αλλά το σταμάτισα και το συνέχισα το επόμενο πρωί:o

Παντως απο τα τελευταια παιχνιδια που βγηκε πριν λιγο καιρο το Fahreneit ειναι μουρλια

Μπορει να μην ειναι τοσο τρομακτικο οσο το Silent Hill και να μην ειναι τοσο action αλλα σαν ατμοσφαιρα και σεναριο ειναι πολλη καλυτερο

• 2 weeks later...

Ωραια

αλλα απο οτι καταλαβα ειναι μικρο σε διαρκεια (οσο αφορα της αποστολες του Single player) :(

και συνεχιζει να ειναι καπως απαιτητικο για συστηματα απο 1GB και κατω Ram με παλιου τυπου σκληρο δισκο κλπ

παροτι το τροποποιησε η Monolith προς το καλυτερο σε σχεση με το DEMO

Αναλογος

Εγω προσωπικα τα βρισκω λιγα

Απο την στιγμη που "υποτιθεται" δινω 50 Ευρω για το αυθεντικο και το εχω κιολας τελειωσει μεσα σε 1 αντε 2 μερουλες εμενα μου κακοφαινεται προσωπικα

(ασε που ισως σε μερικους κακοφανει οτι ειναι καπως απαιτητικο ως παιχνιδι και θα πρεπει να αρκεστουν σε μετρια και κατω γραφικα για να εχουν ικανοποιητικο framerate)

Oσο το Multiplayer του συγκεκριμενου παιχνιδιου ειναι αρκετα τυπικο απο οτι διαβαζω για να κρατησει το παιχνιδι αρκετο χρονο μιας και οι δημιουργoi του παιχνιδιου δωσανε μεγαλυτερη εμφαση στο Single player κομματι (Aτμοσφαιρα, σεναριο, AI) και στην μηχανη γραφικων και λιγοτερο στο multiplayer κομματι

Βεβαια μιλαμε για αυθεντικη αγορα γιατι απο "παρανομη¨ αλλαζει το θεμα

50 (ή ακόμα και 30-40) για 12 (ή ακόμα και τις διπλάσιες ή τριπλάσιες) ώρες και με τις τρελές απαιτήσεις που έχει, είναι απλώς απαράδεκτο!

Αυτά κάνουν και σπρώχνουν τον κόσμο στα πειρατικά.

Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο.Δηλαδη τα αλλα που κρατανε πολλες ωρες τα αγοραζουν πολλοι?

(δεν αναφερομαι στα ιντερνετικα παιχνιδια που ισως η αγορα ειναι υποχρεωτικη)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο.Δηλαδη τα αλλα που κρατανε πολλες ωρες τα αγοραζουν πολλοι?

Αυτό είναι θέμα λάθος νοοτροπίας των καταναλωτών.

Εγώ προσωπικά (και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί στην ίδια κατηγορία), που πλέον, λόγω έλλειψης χρόνου, παίζω πολύ επιλεκτικά παιχνίδια, θεωρώ σωστό (και συμφέρον και για εμένα - αφού αυτό θα βοηθήσει στην επιβίωση του είδους που μου αρέσει) να αγοράζω original.

Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι οι κατασκευαστές πρέπει να κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.