Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp

Το F.E.A.R. εγώ σου είπα ότι ψιλοκόλλαγε ακόμα και σε μένα στα μαξ και έχουμε σχεδόν παρόμοια συστήματα...Σιγά, κατεβάζω ένα κλικ τις σκιές (όπως και στο Riddick γιατί μη μου πεις ότι το έτρεχες με SoftShadows) και το παιχνίδι πάει σφαίρα. :D:)

Δεν αναφερόμουν σε εσένα συγκεκριμένα φίλε μου (εσυ έχεις και FX) , γενικά πολλοι με παρόμοια μηχανήματα με το δικό μου λένε ότι το τρέχουν όλα full 1024χ768 και τρέχει τέλεια.

@@ τέλεια τρέχει :D

Λοιπόν, το έβαλα στο FRAPS σε:

1) 1024 Maximum Details, 4xFSAA, 16xAnisotropic, Softshadows On. 48FPS Average.

2) 1024 Maximum Details, FSAA Off, 16xAnisotropic, Softshadows Off. 69FPS Average.

Και στις δύο περιπτώσεις είχα τα μικρά κολλήματα που έχω προαναφέρει (είτε σε Saving Checkpoints είτε σε "βαριά" σημεία) όπου όλοι γνωρίζουμε ότι οφείλονται στο ότι πιάνει 1,1-1,3GB στη μνήμη (άρα και Swap στο δίσκο). Προφανώς για να κολλάει σε μένα όπου το Swap το χειρίζονται 2 ταχύτατοι δίσκοι σε RAID, σε κάποιον με έναν "απλό" δίσκο θα κολλάει περισσότερο. Είναι βαρύ παιχνίδι...όπως και όλα όσα θα το ακολουθήσουν...

Το μονο που μπορει να ελπιζει κανεις ειναι η τελικη εκδοση να ειναι optimised γιατι αμα ειναι σαν το demo θα ακουστουν παρα πολλα παραπονα

Αμα ολες οι εταιριες βγαζουν παιχνιδια σαν το FEAR Demo τοτε PC gaming θα καταντησει πολλη ακριβο σπορ

Mονο ο "φραγκατος" η αυτος που εχει "φραγκατο πατερουλη" και που μπορει να κανει αναβαθμιση καθε λιγο και λιγακι θα την βγαζει καθαρη και θα τα ευχαριστιεται

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 16:42]

Το μονο που μπορει να ελπιζει κανεις ειναι η τελικη εκδοση να ειναι optimised γιατι αμα ειναι σαν το demo θα ακουστουν παρα πολλα παραπονα

Αμα ολες οι εταιριες βγαζουν παιχνιδια σαν το FEAR Demo τοτε PC gaming θα καταντησει πολλη ακριβο σπορ

Mονο ο "φραγκατος" η αυτος που εχει "φραγκατο πατερουλη" και που μπορει να κανει αναβαθμιση καθε λιγο και λιγακι θα την βγαζει καθαρη και θα τα ευχαριστιεται

Κοιτα ποιος μιλαει...:D

Αν κρινω απο την υπογραφη σου τοτε μαλλον ανηκεις σε καποια απο

τις πιο πανω κατηγοριες:p

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από knight_77 [30-08-2005 14:56]

Κοιτα ποιος μιλαει...:D

Αν κρινω απο την υπογραφη σου τοτε μαλλον ανηκεις σε καποια απο

τις πιο πανω κατηγοριες:p

ξερεις δεν μου φτανει ο προυπολογισμος για κανω μεγαλες αναβαθμισεις απο την μια καινουργια Ηigh end λυση στην αλλη μεσα σε 1-2 η 3 μηνακια οπως κανουν καποιοι αλλοι εδω μεσα...

Παντως οταν κανω αναβαθμιση η αναβαθμιση μου προκειται να ειναι ¨"Καλη ως πολλη καλη" και ας παρει αρκετο καιρο μεχρι να μαζεψω τα χρηματα για να την κανω ωστε να μου κρατησει το συστημα αρκετο καιρο

Κανεις λαθος

I am wealthy but not rich ;)

Είμαι περιέργος να δώ αν πράγματι η τελική έκδοση υποστηρίζει δυπύρηνους επεξεργαστές και πόση ταχύτητα δίνουν.

Ο οκτώβρης πάντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μήνας.

4/10 Black & White 2

5/10 Radeon Χ1800ΧΤ

10/10 Serious Sam 2

11/10 Quake 4

17/10 X3: Reunion

18/10 FEAR

18/10 AOE III

25/10 COD 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.