Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004

To doom3 και farcry παράδειγμα τα εκανα install έπαιξα 5 λεπτά και τα έκανα unistall.

για το doom συμφωνω απο gameplay απαραδεκτο..και για το far cry συμφωνω για τα 2 πρωτα maps(που εισαι μεσα στο ναυαγιο αν θυμαμαι καλα) αλλα απο εκει και περα γινεται μακραν μαζι με το half life ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχω παιξει σε fps..(και τα εχω παιξει σχεδον ολα)

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

πάντως σε μένα σε Venice 11x250 2-2-2-5, και 6800 (16x,6vp) στα 340/920 αλλά με 128μβ, δοκίμασα λίγο όλα φουλ (εκτός ...απο textures) στα 1024, χωρις ΑΑ αλλα με 8χAF και απλά δεν παλευόταν , κατα στιγμές είχα συμπαθητικό frame rate αλλά άν πυροβολούσα -ειδικα με εκείνο το particle gun , τον έπινε κανονικά.800χ600 καπως καλυτερα αλλα και πάλι , οχι καλα -βεβαα ειχα και κατι που λεει για shadows on

’σχετο: Το Half-Life 2 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε FPS και έχω δει πάρα πολλά FPS. ’λλωστε γι αυτό και εκθρόνισε από τα βραβεία του 2005 τίτλους όπως Rome:Total War, GTA San Andreas, DOOM 3. Το μόνο που μπόρεσε και του έκλεψε μερικούς Game of the Year τίτλους ήταν το Dawn of War. Αλλά και πάλι το HL2 βγήκε, όπως και το πρώτο, Best Game Ever. Το Far Cry καλό μεν αλλά με τίποτα δε φτάνει το κορυφαίο Deus Ex. Όσο για το Doom3, καλό μεν αλλά το System Shock 2 ήταν μακράν ανώτερο.

Για το F.E.A.R. τώρα. Το δοκίμασα σε Ρ4 στα 2GHz με 1GB Single DDR333 και Ati Radeon 9600XT 256MB και σε medium, ενώ είχε ένα μικρό κολληματάκι που και που (το κλασικό στις γωνίες) το παιχνίδι παιζόταν άνετα, αν έχεις πιο δυνατό επεξεργαστή-μνήμες θα στο τρέξει άνετα. Και από ποιότητα γραφικών εντυπωσιάστηκα για medium, περίμενα πολύ πιο χαμηλά γραφικά.

Ρε ιερόσυλοι καλύτερα να πειτε οτι κάνατε 3 seconds στο spi 32 παρά να συγκρινετε το HL2 με οτιδήποτε άλλο . :hehe:

Το game εχει ιστορια , σεναριο , και μουσική ,

Τα υπόλοιπα είναι απλά για να μας θυμίσουν ότι παει ο παλιος ο χρόνος και οτι πρέπει να πάρουμε άλλη καρτα γραφικών .....

:D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ρε ιερόσυλοι καλύτερα να πειτε οτι κάνατε 3 seconds στο spi 32 παρά να συγκρινετε το HL2 με οτιδήποτε άλλο .

Το game εχει ιστορια , σεναριο , και μουσική ,

Τα υπόλοιπα είναι απλά για να μας θυμίσουν ότι παει ο παλιος ο χρόνος και οτι πρέπει να πάρουμε άλλη καρτα γραφικών .....

:T: :T: :)

Αρχική απάντηση από gznp

’σχετο: Το Half-Life 2 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε FPS και έχω δει πάρα πολλά FPS. ’λλωστε γι αυτό και εκθρόνισε από τα βραβεία του 2005 τίτλους όπως Rome:Total War, GTA San Andreas, DOOM 3. Το μόνο που μπόρεσε και του έκλεψε μερικούς Game of the Year τίτλους ήταν το Dawn of War. Αλλά και πάλι το HL2 βγήκε, όπως και το πρώτο, Best Game Ever. Το Far Cry καλό μεν αλλά με τίποτα δε φτάνει το κορυφαίο Deus Ex. Όσο για το Doom3, καλό μεν αλλά το System Shock 2 ήταν μακράν ανώτερο.

Και το super mario land ηταν καλό αλλά δεν φτάνει με τίποτα το κορυφαίο world of warcraft. :hehe:

Τι σχεση εχει το far cry με το deus ex και το doom 3 με το system shock 2??? Ουτε το deus ex ούτε το system shock ειναι fps.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 15:59]

Ποιος ήρθε? :blink:

Εγώ ήρθα να σε διαφωτίσω. Το οτι βλέπεις ενα game μέσα απο τα μάτια του ήρωα δεν το κάνει fps (a.k.a doom , serious sam, soldier of fortune , half life 2 ktl)

Πηγαινε στο Gamespot κατηγορία: RPG και θα βρείς και τα 2 παιχνίδια εκει.

Βέβαια μπορει το 2ο μεγαλύτερο gaming site στο intenet να αποτελείται απο άσχετους.. :hehe:

Με 2*6600GT @SLi να παίζει καθόλου? Έχει δοκιμάσει κανείς?

Με 1024*768 και χωρίς φίλτρα...

Αν είναι να μας "αναγκάσουν" από δω και πέρα, σε 7800GTX, ή 2*6800GT@SLi ... το χάσαμε(-νε) το παιχνίδι...

Αρχική απάντηση από alex_000

Και το super mario land ηταν καλό αλλά δεν φτάνει με τίποτα το κορυφαίο world of warcraft. :hehe:

Τι σχεση εχει το far cry με το deus ex και το doom 3 με το system shock 2??? Ουτε το deus ex ούτε το system shock ειναι fps.

Το Far Cry διαφημίστηκε για την ελευθερία κινήσεών του, πράγμα που το κάνει υποδεέστερο του Deus Ex. Το Doom 3 έλεγε πως θα είναι το Most Scary Ever...δεν έφτασε ούτε στο ελάχιστο το φόβο που σου προξενούσε το SS2. Και αν θες να μιλήσω καθαρά για FPS γιατί όπως σωστά είπες, αυτά είναι RPG, το Chronicles Of Riddick βάζει κάτω και Doom και Far Cry ΙΜΟ. :)

απτην 7ετη εμπειρια μου τα FPS στο PC

καλυτερο SP : soldier of foturne 1 > half-life 1 > no one lives forever 1 > farcry > operation flashpoint > ghost recon > rainbow six rogue spear > doom3 > ut2004 και το πρωτο > half-life 2 τα υπολοιπα για τα μπαζα :p

το γιατι ειναι το Hl2 χειροτερο απτα παραπανω θα το αναλυσω καποια στιγμη αργοτερα μιας και μαμησα την μητρικη και γραφω απο ξενο pc με tellas free :p

καλυτερο MP: RTCW > UT2004 > Q3 > cs 1.2-1.4 > SWAT 4 > rogue spear > UT1 > battlefield 1942 ( ειδικα με το Desert combat mod) > america's army > cs 1.5 > cs 1.6 > cs : source

τα τελευταια 2 δεν επρεπε καν να τα αναφερω και το θα το αναλυσω το γιατι

καποια αλλη στιγμη, πολλα απο αυτα που θελω να πω για την προχειροτητα του cs source και τις διαφορες του με cs 1.6 βρισκονται εδω : http://www.gamers.gr/forum/showthread.php?p=14622#post14622 http://www.cgm.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2325&start=0&sid=80cd14b8072683e80c90d39012966b5b

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Καλα τωρα σοβαρα θεωρεις καλυτερο το soldier of foturne 1 ?

το παιχνιδι ειναι τρισαθλειο

Χεχεχε, έχεις δίκιο ΙΜΟ, καλό είναι αλλά όχι και κορυφαίο. Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά, εγώ το καλύτερο Ever ΜΡ παιχνίδι το έχω κάνει στο πολύ ρεαλιστικό Vietcong σε ένα παιχνίδι ωρών με απίστευτη ένταση και ακρίβεια κινήσεων. Βέβαια όσοι έπαιξαν Vietcong από το ευρύ κοινό το θεώρησαν υπερβολικό. Εγώ το λάτρεψα. Το έπαιζα και χωρίς crosshair και ήταν τέλειο :inlove:

Το half life 2 να το συγκρινετε σε σχεση με το Half Life 1 για την εποχη του.

Το ιδιο ισχυει και για ολα τα quake-doom.

Kατ εμε ειναι μακραν υποδεεστερα τα τελευταια της ΙD και SIERRA απο quake2-quake3 και ΗL1.

To F.E.A.R ισως κανει την εκπληξη καθως το σεναριο εμφανιζει στοιχεια απο TOM CLANCY games απ οτι ειδα στο SP demo με την σωστη δοση τρομου.

Αρχική απάντηση από gznp

Το Far Cry διαφημίστηκε για την ελευθερία κινήσεών του, πράγμα που το κάνει υποδεέστερο του Deus Ex. Το Doom 3 έλεγε πως θα είναι το Most Scary Ever...δεν έφτασε ούτε στο ελάχιστο το φόβο που σου προξενούσε το SS2. Και αν θες να μιλήσω καθαρά για FPS γιατί όπως σωστά είπες, αυτά είναι RPG, το Chronicles Of Riddick βάζει κάτω και Doom και Far Cry ΙΜΟ. :)

Για fps το far cry είχε υπέραρκετή ελευθερία κινήσεων για να μήν πώ προτοποριακή, και το doom 3 μου φάνηκε πολύ πιο τσιτωμένο απο το system shock 2 και μάλλον στα ιδια επίπεδα τρομάγματος γενικά. Το deus ex σαν RPG έχει μέγαλύτερη ελευθερία κινήσεων απο οποιοδήποτε fps όπως όλα τα rpg.

To riddick ήταν πολύ καλό μου άρεσε και εμένα αρκετά και το εχώ στο iδιο επίπεδο με doom και far cry.

Για να επανέλθουμε στο θέμα κατεβασα και εγώ το fear επιτέλους και δεν καταλαβαίνω πώς μαγικά τρέχει τέλεια με 1024χ768 όλα full στα μηχανήματά σας. Μαλλον έχουμε διαφορατικά στάνταρ. Σε εμένα σε Athlon64 939 @ 2550 και 6800GT έτρεχε μέτρια με 1024χ768 όλα full . Γύρω στα 40 - 50 fps στην καλύτερη αλλά επεφτε συχνά και στα 30. Τα γραφικά φοβερά αλλά όχι ΄τοοοοοοσο πιο φοβερά απο το riddick που έτρεχε με 60 fps στα 1280χ1024 συνεχώς.

Αρχική απάντηση από alex_000

Για να επανέλθουμε στο θέμα κατεβασα και εγώ το fear επιτέλους και δεν καταλαβαίνω πώς μαγικά τρέχει τέλεια με 1024χ768 όλα full στα μηχανήματά σας. Μαλλον έχουμε διαφορατικά στάνταρ. Σε εμένα σε Athlon64 939 @ 2550 και 6800GT έτρεχε μέτρια με 1024χ768 όλα full . Γύρω στα 40 - 50 fps στην καλύτερη αλλά επεφτε συχνά και στα 30. Τα γραφικά φοβερά αλλά όχι ΄τοοοοοοσο πιο φοβερά απο το riddick που έτρεχε με 60 fps στα 1280χ1024 συνεχώς.

Το F.E.A.R. εγώ σου είπα ότι ψιλοκόλλαγε ακόμα και σε μένα στα μαξ και έχουμε σχεδόν παρόμοια συστήματα...Σιγά, κατεβάζω ένα κλικ τις σκιές (όπως και στο Riddick γιατί μη μου πεις ότι το έτρεχες με SoftShadows) και το παιχνίδι πάει σφαίρα. :D:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.