Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Πολύ εφέ στις φωτογραφίες, ωραίο βιντεάκι όμως εγώ το βλέπω μια από τα ίδια.

Καλό σενάριο... το τελείωσες .....μετά;; ....το βάζεις στο ράφι? multi θα έχει καλό ή θα είναι τα χάλια του DOOM?

Εμένα γιατί με κάνει κάτι σαν το doom 3 ?!

Με την ευκαιρία σαν το Clive Barkers Undying δεν θα ξαναβγεί από άποψη καρδιάς που πάθαινα κάθε λίγο και λιγάκι η που με είχαν ξεριζωθεί οι τρίχες μου από την σχεδόν μονίμως ανατριχίλα! lol

απο αυριο το demo

Demo

Έχετε σκεφτεί πόσο επί % εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Hardware, τα pc games?

Κοροιδία σκέτη, όταν π.χ. έπαιξα το Ridick (το θεωρώ top από όλες τις απόψεις) στο xbox, 1 χρόνο πριν βγει στο pc, και τότε τρίβαμε τα μάτια μας όλοι (μα με τι κάρτα, με τι επεξεργαστή τα κάνει αυτά?) για να μην πω και άλλα όχι μόνο για xbox αλλά και ps2...

Aνικανότητα προγραμματιστών? άντε να βάλουμε "εφέ" και γυαλάδες...άσχετο βέβαια το πως θα τα "κουνάει", και να σας αρπάξουμε τα φράγκα?Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που ανακάλυψαν τα "gaming pcs"

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, και εγώ έσκασα περίπου 320 για κάρτα γραφικών, το ψιλομετάνοιωσα, αλλά δεν πρόκειται να τα ξανασκάσω για "graphics"

Aφήστε τα παιχνίδια στους "ειδικούς"... εκεί είναι το μέλλον των games τόσο από hardware με τα εξειδικευμένα chips, τους πανίσχυρους επεξεργαστές, τις υπερηχητικές διαμεταγωγές με τις ταχύτατες (XDR) μνήμες και τις "custom" by nvidia & ati κάρτες γραφικών που δεν πρόκειται να βγουν σε pc (η nvidia π.χ. "πανηγυρίζει" για τα 24 pipelines τη στιγμή που το xbox360 έρχεται με 48..)

..όσο και από software βέβαια όπου δεν υπάρχει καμμία σχέση των προγραμματιστών και των εταιρειών που βγάζουν παιχνίδια (θα μου πείτε εκεί υπάρχει ένα μηχάνημα και με αυτό ασχολούνται, ενώ τα pc έχουν 50 κάρτες... και τι φταίω εγώ δηλαδή? ας πρόσεχαν και ας μην διαφημίζουν τα pc ως παιχνιδομηχανές τότε... )

Και αυτά σε τιμή πολύ χαμηλότερη από μια "ισχυρή" κάρτα γραφικών

Φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε 500+ ευρώ για κάρτα γραφικών ΜΟΝΟ (που σε ένα χρόνο θα είναι και ξεπερασμένη... - δεν το λέω εγώ, εσείς οι ίδιοι το έχετε πει), για να δούμε κανα εφέ... και να ευλογάμε τα γένια μας προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα φράγκα που σκάσαμε... έλεος... ελπίζω μόνο να βάλουν μυαλό και να πάρουν ένα γερό μάθημα από τη νέα γενιά παιχνιδομηχανών μπας και βάλουν μυαλό και ωφεληθούμε και "εμείς" οι pcάδες βέβαια.... γιατί ήδη έχει αρχίσει και πέφτει "κράξιμο".. :D

Aντε να δουμε ποτε θα ερθει και το FEAR

αν και πραγματι το συγκεκριμενο παιχνιδι μολις τελειωσεις το single player μαλλον δεν θα εχει μεγαλη διαρκεια ζωης...τελοσπαντων θα δειξει

Το κορυφαιο με μεγαλη διαρκεια ζωης για FPS τοσο στο Single player οσο και στο Multiplayer πιστευω οτι θα ειναι το STALKER Οblivion lost αλλα το ποτε θα βγει και αυτο ειναι αγνωστο

Μαλλον το 2006 :(

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 15:20]

Φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε 500+ ευρώ για κάρτα γραφικών ΜΟΝΟ (που σε ένα χρόνο θα είναι και ξεπερασμένη... - δεν το λέω εγώ, εσείς οι ίδιοι το έχετε πει), γι

Kαλα αυτο το λεμε εμεις που μας αρεσει να παιζουμε σε μεγαλες αναλυσεις και με ολα τα εφφε στο τερμα και μας πειραζει κατι λιγοτερο....

Για αυτον που παιζει τα παιχνιδια του σε 1024χ768 και με οχι ολα τα γραφικα στο τερμα οσο αφορα την ποιοτητα δεν νομιζω να τον πειραζει

και με μια mainstream τυπου Geforce 6600 μπορει να την βγαλει ανετα και παραπανω απο ενα χρονο

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 17:20]

Aφήστε τα παιχνίδια στους "ειδικούς"... εκεί είναι το μέλλον των games τόσο από hardware με τα εξειδικευμένα chips, τους πανίσχυρους επεξεργαστές, τις υπερηχητικές διαμεταγωγές με τις ταχύτατες (XDR) μνήμες και τις "custom" by nvidia & ati κάρτες γραφικών που δεν πρόκειται να βγουν σε pc (η nvidia π.χ. "πανηγυρίζει" για τα 24 pipelines τη στιγμή που το xbox360 έρχεται με 48..)

Πάντα οι κονσόλες ήταν "μπροστά" από τα pc τεχνολογικά (βλέπε 64bit τεχνολογία). Αλλά αυτό δεν τις έκανε ικανές να βγάζουν καλύτερα παιχνίδια-γραφικά.

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 17:20]

Φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε 500+ ευρώ για κάρτα γραφικών ΜΟΝΟ (που σε ένα χρόνο θα είναι και ξεπερασμένη... - δεν το λέω εγώ, εσείς οι ίδιοι το έχετε πει), για να δούμε κανα εφέ... και να ευλογάμε τα γένια μας προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα φράγκα που σκάσαμε... έλεος... ελπίζω μόνο να βάλουν μυαλό και να πάρουν ένα γερό μάθημα από τη νέα γενιά παιχνιδομηχανών μπας και βάλουν μυαλό και ωφεληθούμε και "εμείς" οι pcάδες βέβαια.... γιατί ήδη έχει αρχίσει και πέφτει "κράξιμο".. :D

Πάντοτε οι κάρτες γραφικών τόσο έκαναν όταν πρωτοέβγαιναν. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχει και μια αξιοπρεπέστατη 6600GT στα 150-200 ευρώ. Οι απαιτήσεις των gamers μεγάλωσαν ξαφνικά που από εκεί που το 640*480 δεν τους ενοχλούσε τώρα αν δε δουν 1280*1024 με όλα τέρμα θα πάθει κάτι το Κάρμα τους...

Όσο για τα παιχνίδια και τις απαιτήσεις τους ξέρουμε πολύ καλά ότι οι υπολογιστές έχουν μεγάλες απαιτήσεις λόγω του λειτουργικού τους (κοινώς: Windows). Στο X-BOX, ένα μηχάνημα με Pentium 733, GeForce Ti4400 και WD Caviar 8.4, το Doom 3 τρέχει σε medium quality και 640*480. Ας προσπαθήσει κάποιος σε τέτοιο PC να βάλει το Doom 3 με αυτά τα settings...

Anyway, το θέμα δεν είναι οι κονσόλες, αλλά το F.E.A.R. Εγώ εμπιστεύομαι τη Monolith στον τρόμο, το Alien Vs Predator 2 (ειδικά με τον marine) ήταν ένα εκπληκτικό SP game και συνάμα αρκετά τρομαχτικό. Δε λέω, καλό το Doom 3, αλλά φόβο, αγωνία και ανατριχίλα σαν το System Shock 2 δεν είχε. Ελπίζω το F.E.A.R. να μας "επαναφέρει στην τάξη". Αλλιώς, εναποθέτω τις ελπίδες μου στο Stalker ή το System Shock 3 (Bioshock).

το FEAR και αυτά τα παιχνίδια που λέτε, θα παίζουν "νεράκι" στις κάρτες μας, ή θα χρειάζονται 7800GTX, ή 2*6800 SLi? (για να βλέπεις βέβαια και αυτά τα ωραία "εφέ")?

Όσο για το doom3 ΔΕΝ είναι παιχνίδι "φτιαγμένο" στο xbox... "μεταφορά" είναι..

Αν είναι έτσι δες και το Juiced π.χ που στο pc είναι "fixed" στα 30fps, και στο xbox παίζει 60άρα μόνιμη... ντροπή! Ή να έχω 6600GT SLi και να παίζω San Andreas με 25fps? (fixed και αυτό)... και τόσα άλλα...

Να σου πω μήπως για Toca2 (Τέλεια κίνηση και gameplay ακόμα και με 24! αυτοκίνητα στην πίστα...), για Time Splitters 3? για GT 4 και τα ποδοσφαιράκια στο Ps2?

Kαι σε χαμηλότερη ανάλυση.. και τι έγινε? Νομίζετε ότι ενοχλεί αυτό σε μία καλή τηλεόραση, ή ότι την "βλέπετε"?

Καλά τι λέμε τώρα.. για προηγούμενης γενιάς παιχνιδομηχανές?

Οι καινούριες που θα παίζουν "720p" ανάλυση που θα υποστηρίζουν και οι "φθηνές" LCD, με full AA και ΑF και με κίνηση και "φυσικότητα" κινηματογραφική , τι θα λέτε? Ή νομίζετε ότι τα PC θα έχουν καλύτερα games??? :D

Όσο για το τι κάρτα χρειάζεσαι για να πάιξεις... δοκίμασα και εγώ με 1*6600GT και μάλιστα στα 500/1200... ξενέρωμα, για να μην πω πόσο χαλάει η απεικόνιση αν επιλέξεις χαμηλότερες αναλύσεις από την "φυσική" 1280*1024 των 17"-19" TFT που έχουν οι περισσότεροι

Καλα το Stalker ξεχαστε το. Για φθινοπορο 2006 παει και αν βγει τοτε........

Εμενα παλι μου φαινεται οτι τα παιχνιδια που βγαινουν στο PC δεν τα δουλευουν καθολου........Πως γινεται το Splinter Cell 3 να τρεχει σαν νερακι ενω το GTA SA με τα αθλια

textures που εχει να κολλαει?????

εγω νομιζω οτι με καλο προγραμματισμο και σε TNT2 μπορουμε να δουμε πραγματα που δεν εχουμε δει ακομα......

Βεβαια αν παιζανε ολα καλα πως θα πουλιονταν το hardware?????

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 20:06]

το FEAR και αυτά τα παιχνίδια που λέτε, θα παίζουν "νεράκι" στις κάρτες μας, ή θα χρειάζονται 7800GTX, ή 2*6800 SLi? (για να βλέπεις βέβαια και αυτά τα ωραία "εφέ")?

Ναι ρε συ θα σου τρεχει εννοειται μην φοβασαι :)

Eiπαμε η 6600Gt (δεν θα πω για 2x6600GT SLI γιατι το θεωρω περισσοτερο διαφημιση για τα Benchmarks παρα πραξη) μπορει να μην ειναι η ταχυτερη καρτα αλλα κανει ενταξει την δουλεια της

απλως ισως δεν θα εισαι τοσο ανετα στις μεγαλες αναλυσεις η με ολα τα γραφικα σε high Quality

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 00:15]

Ναι ρε συ θα σου τρεχει εννοειται μην φοβασαι :)

Eiπαμε η 6600Gt (δεν θα πω για 2x6600GT SLI γιατι το θεωρω περισσοτερο διαφημιση για τα Benchmarks παρα πραξη) μπορει να μην ειναι η ταχυτερη καρτα αλλα κανει ενταξει την δουλεια της

απλως ισως δεν θα εισαι τοσο ανετα στις μεγαλες αναλυσεις η με ολα τα γραφικα σε high Quality

’σε... έχει ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά ΚΑΙ στα games το Sli - το έχω συγκρίνει - καμμία σχέση

Για το τι θα βγει σε PC και πως θα παίζει δεν με προβληματίζει καθόλου

Θα παίξω κανένα ΚΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ παιχνίδι που θα αξιοποιεί (έστω και λίγο) την κάρτα μου ώσπου να έρθει το xbox360 (και ΑΝ βαρεθώ θα έρθει και το Ps3 αργότερα) και τέλος το pc gaming

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Χθες, στις 00:51]

’σε... έχει ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά ΚΑΙ στα games το Sli - το έχω συγκρίνει - καμμία σχέση

Πρέπει να υποστηρίζει και το game SLi ή δεν χρειάζεται και παίζει σε όλα?:boxed:

Πολυ ωραιο το demo αλλα παραμενει πολυ απαιτητικο, στα 1280χ960 με ολα maximum και 16AF χωρις ΑΑ και χωρις soft swadows στην 7800 μου πηγαινε μια χαρα, αλλα σε αυτα τα setting δυσκολα να παιζει σε κατι χαμηλοτερο.

Παντως φαινεται να ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχω παιξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.