Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε παρακολουθησει τα videos του Gamespot για το παιχνιδι, αλλα αν δεν το εχετε κανει ηδη πρεπει να τα δειτε σιγουρα. Το παιχνιδι φαινετε οτι καλυτερο εχω δει σε FPS-αναμενεται μεσα στο 2005

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply
  • 11 months later...
Αρχική απάντηση από planetman

Μόνο που θα το παίξουμε στους μεθεπόμενους υπολογιστές μας.

Σε μενα πηγαινε σχετικα καλα, και απο οτι λεει το gamespy αναμενεται η τελικη εκδοση στις 30/9/2005

system:

A64 winnie the p00t banana @ 2400

Albatron 6600GT stock 600-1250

Mushkin 3500(Bh-5) 2*256 Dual @240 _2-2-2-5

Winxp prο no optimizations και απο πίσω τρέχανε όλα τα 24/7 prοgrams που τρέχω :083:

Οι εικονες:

1) minimum

minimum.jpg

2)low

low.jpg

3)medium(την χρωστάω)

4)custom

custom+settings.jpg

custom.jpg

high(πέταξε σφάλμα και η εφαρμογή τερματίστηκε)

maximum(δεν δοκίμασα καν)

Λεπόν...να πώ τις παρατηρήσεις μου...Αυτό που ζορίζει την gpu πραγματικά είναι τα shadows...όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα....

Επισης μην τολμήσετε να πάιξετε το game με τα textures παραπάνω απο minimum αν δεν έχετε >512 RAM

Αρχική απάντηση από planetman

Εσένα unstoppable η κάρτα σου κάνει 500. Και παίζει και "σχετικά καλά".

Εγραψες...:rofl:

Παντως ρε γμτ, πρεπει να μαζευω λεφτα για να παρω καινουρια καρτα...

unstoppable, όντως είναι ενός έτους, όταν βγήκε έκανε μόνο 700, γι' αυτό τώρα έχει πέσει στην εξευτελιστική τιμή των 500.

Πάντως πέρα της πλάκας, έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Θα μπορείς πλέον να παίξεις παιχνίδι σε πολύ εξειδικευμένα μηχανήματα από εδώ και πέρα. Εγώ μαζεύω παιχνίδια και τα φυλάω μέχρι να τα παίξω στο μεθεπόμενο όπως είπα μηχάνημά μου. Θα κρατήσουν μέχρι τότε τα CD άραγε;

Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 16:09]

Θα το κατεβασω να το δοκιμασω να δω αν εχω artifacts :TD:

Mην ακουω βλακειες μια x850 xt pe εχει κατω απο 500 ε τωρα ποσο μαλλον του Ustopp.

θα ήθελες. η πιο φτηνη που βλεπω αυτη τη στιγμη ειναι 531 ευρωα (νομιζω χωρις έξοδα αποστολής...:p ) της Club3D... AGP και 545ε της ASUS σε PCI-E

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.