TarzaN151 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Χερετώ το πανέμορφο site σας.. Μου έχει ξεμείνει η ψύχτρα της Intel Pentium 4 (Socket LGA775), διότι άλλαξα, και θα ήθελα άμα μπορείται να με βοηθείσετε πάνω στο βγάλσιμο του blade (ναι, αυτά τα "φτεράκια" ή αλλιώς "πτερύγια").. Λόγω του ότι θέλω να το καθαρίσω εκειμέσα και επίσης να προσπαθήσω για κανένα mod.. (Το προσπαθήσω το λέω λόγω του ότι είμαι νέος στον χώρο και πειραματίζομαι) Ψάχνω εδώ και ώρες στο google αλλά τίποτα.. Μοίπως θα μπορούσα να ακούσω μία δικιά σας γνώμη για το πως μπορώ τα "φτεράκια" του fan μου; Ευχαριστώ.. Μιχάλης.. Υ.Γ. Δεν βάζω λάδι για τον λόγο του ότι μετά θα γεμίσει γρηγορότερα σκόνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Τα ανεμιστηράκια έτσι και αλλιώς θέλουν καθαρισμό κάθε 3-4 μήνες για να φεύγει όση σκόνη έχει μαζευτεί και για να μην μειώνεται η απόδοση τους.Το λαδάκι κάνει την καλύτερα δουλειά για να εξαλείψεις τις τριβές μεταξύ φτερωτής και κυρίου σώματος. Τώρα για να το απομονώσεις, από την πίσω πλευρά της φτερωτής υπάρχει ένα αυτοκόλλητο ή ένα λαστιχένιο πώμα. Το αφαιρείς, μετά βγάζεις και μια πλαστική/αλουμινένια ασφάλεια που έχει για να κλειδώνει την φτερωτή (προσοχή μην το σπάσεις γιατί χρειάζεται) και μπορείς να αφαιρέσεις την φτερωτή από το κυρίως σώμα.Και ένα σχετικό βιντεο: http://www.metacafe.com/watch/322147/fixing_your_noisy_pcs_fans/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarzaN151 Ιανουάριος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο όσο στο video.. Απλά το δικό μου έχει ένα σιδεράκι που δεν ξέρω καν πως μπορώ να το βγάλω.. :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 γιατι δεν πας να αγορασεις ενα blower που και καλη δουλεια κανει και θα το χρησιμοποιεις και για το υπολοιπο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarzaN151 Ιανουάριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Giorgos th. Πιστεύεις ότι με αυτό το ανεμιστιράκι θα καθαρίσει εντελώς; (Διότι έκανε και έναν απερίγραπτο θόρυβο) Υ.Γ. Συγνώμη για το άμα σας πρ*ζω για ασύμαντο λόγο απλά θέλω ειλικρινά μετά από αυτά που είδα στο site αυτό να ασχολιθώ με το modding και το πρώτο πράγμα που βρήκα να modd-άρω ήταν αυτό (Μέχρι να έρθει το παλιό PC μου πάλι στα χέρια μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 απ`οτι βλεπω σε μενα τα παει μια χαρα..αρκει βεβαια να το κανεις τακτικα (1 φορα το μηνα ας πουμε) για να μην προλαβει να μαζεψει μακα..αλλιως θες ενα πινελακι να το πιασεις και να καθαρισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο όσο στο video.. Απλά το δικό μου έχει ένα σιδεράκι που δεν ξέρω καν πως μπορώ να το βγάλω.. :confused: Μα είναι τόσο εύκολο....Το έχω κάνει σε πάρα πολλά φουρφούρια. Είναι το έλασμα ασφαλείας, το ανοίγεις με 2 μικρά κατσαβιδάκια και το βγάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TarzaN151 Ιανουάριος 9, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Φίλε μου webhunter, δοκίμασα με 2 κατσαβίδια να το βγάλω.. αλλά δεν είναι δυνατόν Δες φωτογραφία (συγνώμη που είναι θολές αλλά το μαρτύριο μου ούτε σε 6mpx δεν μπορει να φανεί ): Είναι πάνω ένας σιδερένιος κώνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.