Jump to content

PLEXYGLASS

παναγιωτης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια θελω να αλλαξω το πλαινο καλλυμα απο το κουτι του PC μου και να το αντικαταστησω με Plexyglass... Που μπορω να απευθυνθω και ποσο περιπου θα μου στοιχισει???

Υ.Γ¨.Ο πυργος μου ειναι midi-tower...:bye: :bye: :bye:

1ον δεν μπορεις να το αντικαταστησεις ολο,θα κοψεις(με σεγα,ντρεμελ..κτλ) το υπαρχων πλαινο καπακι κ θα αφησεις το γυρο γυρο η θα το κοψεις σε οτι σχημα θες κ εν συνεχεια θα βαλεις το πλεξυ πανω σε αυτο!

2ον αν θες,μπορεις να το κανεις μονος σου ολο αυτο κ να πας σε μαγαζι με φωτεινες επιγραφες κτλ κ να ζητησεις να σου κοψει ενα κομματι πλεξυ στα μετρα που θες!Αλλιως πας κ περνεις ενα κιτ που τα πουλανε ετοιμα(χακσοπ,κ στο πλαισιο νομιζω πως εχει,κ γενικα σε μερικα μαγαζια με υπολογιστες)

Για καλο κ για κακο αμα βαριεσαι να τα κανεις αυτα,πες μας τι κουτι εχεις(το ονομα του)γιατι μπορει να πουλανε για το συγκεκριμενο κουτι ετοιμο πλαινο με παραθυρο

Ψαξε κ λιγο για παρομοια θεματα στην κατηγορια οπου ανοιξες αυτο το θρεντ!

ΥΓ δεν θα στοιχισει κ παρα πολυ αντε κανα 10ευρω στην χειροτερη εχει το πλεξυ;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:24]

1ον δεν μπορεις να το αντικαταστησεις ολο,θα κοψεις(με σεγα,ντρεμελ..κτλ) το υπαρχων πλαινο καπακι κ θα αφησεις το γυρο γυρο η θα το κοψεις σε οτι σχημα θες κ εν συνεχεια θα βαλεις το πλεξυ πανω σε αυτο!

2ον αν θες,μπορεις να το κανεις μονος σου ολο αυτο κ να πας σε μαγαζι με φωτεινες επιγραφες κτλ κ να ζητησεις να σου κοψει ενα κομματι πλεξυ στα μετρα που θες!Αλλιως πας κ περνεις ενα κιτ που τα πουλανε ετοιμα(χακσοπ,κ στο πλαισιο νομιζω πως εχει,κ γενικα σε μερικα μαγαζια με υπολογιστες)

Για καλο κ για κακο αμα βαριεσαι να τα κανεις αυτα,πες μας τι κουτι εχεις(το ονομα του)γιατι μπορει να πουλανε για το συγκεκριμενο κουτι ετοιμο πλαινο με παραθυρο

Ψαξε κ λιγο για παρομοια θεματα στην κατηγορια οπου ανοιξες αυτο το θρεντ!

ΥΓ δεν θα στοιχισει κ παρα πολυ αντε κανα 10ευρω στην χειροτερη εχει το πλεξυ;)

Ευχαριστω Βασιλη...

Το ονομα του κουτιου δεν το θυμαμαι οποτε μαλλον θα δουλεψει χειροτεχνια....

Τωρα οσον αφορα για το ετοιμο κιτ δεν εχει μονο το πλαινο στο πλαισιο και στα multirama γιατι ειχα ρωτησει.Εχει μονο ολοκληρο το κουτι που κανει γυρω στα 100 Ευρω...

Δεν είναι τίποτα...

Θα πας σε ένα μαγαζί που πουλάει plexy glass και θα παρεις...

Ακόμα και το praktiker έχει, αλλά μόνο μεγάλα κομμάτια, που σημαίνει οτι τα πουλάει και πιο ακριβά, καθώς το plexy glass πάει με το μέτρο.

Εγώ πήγα σε ένα μαγαζί που πουλάει plexy glass και επειδή ήταν μικρό το μέγεθος που ήθελα, δεν μου έκοψαν από καινούριο, αλλά από ρετάλια και έτσι δεν πλήρωσα τίποτα...

Στο πρακτικερ ποσο μεγαλα κομματια εχει στο περιπου???Αμα τους ζητησεις αυτο το μεγαλο το κομματι να στο κοψουν σε μικροτερα το κανουν η μπα???

Δεν ρώτησα, αλλά προφανώς δεν σου το κόβουν...

Έχει νομίζω κανα δυο μεγέθη.

Το μικρότερο είναι περίπου 80x(πολύ)...

Βρές ένα μαγαζί που πουλάει plexy glass.

Εγώ πήγα σε ένα που είναι Παιωνίου και Λιωσίων... (όχι ακριβώς στη γωνία- λίγο πιο μέσα στην Παιωνίου) Έχει ότι plexy θέλεις...

Εγώ ήθελα φιμέ ματ και φυσικά βρήκα....

Δεν δουλεύω εκεί... (Sorry αν είμαι απότομος)

Δεν ξέρω...

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει, αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο...

Είχε πάρα πολλά είδη plexy glass.

ΟΚ παιδια ευχαριστω πολυ...

Μονο που δεν ξερω κανενα μαγαζι με Plexy μονο το PRAKTIKER ξερω και αυτο δεν ειναι κοντα μου...:wall: :wall:

Θα πας στην Πραξιτέλους στην Αθήνα(πάνω από το Μοναστηράκι) ..Εκεί έχει πολλά μαγαζιά με Plexiglass.... ;)

κι αν ρωτησεις στα καταστηματα που κανουν φωτεινες επιγραφες, θα εχουν και χρωματιστα

παιδια πηρα χθες το plexyglass απο το Praktiker και τωρα δεν ξερω πως το κοβω αυτο το πραγμα και προφανως το κολλαω οανω στο κουτι με σιλικονη...Διορθωστε με αν κανω λαθος...:wall:

κοψε το με σεγα,μετα τριψε το γυρω γυρω με γυαλοχαρτο για να γινει εντελως λειο κ ωραιο κ μετα το βαζεις οπως εσυ θες!Εγω το εχω βαλει με βιδες,αλλα μπορεις κ με σιλικονη κ με πριτσινια κ με οτι σε βολευει.....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 09:52]

κοψε το με σεγα,μετα τριψε το γυρω γυρω με γυαλοχαρτο για να γινει εντελως λειο κ ωραιο κ μετα το βαζεις οπως εσυ θες!Εγω το εχω βαλει με βιδες,αλλα μπορεις κ με σιλικονη κ με πριτσινια κ με οτι σε βολευει.....

ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα:clap: :clap: :clap:

Τιποτα!Ελπιζω να βοηθησα μονο!

Κ κατι αλλο!Αμα το κοψεις με σεγα,λιωνει κ κολλαει ξανα,γι'αυτο κοβε το σιγα σιγα,η οπως θα το κοβεις πηγαινε την σεγα πχ 10εκατοστα μπροστα κ μετα ξανα πισω η κατι πιο δυσκολο αλλα αποτελεσματικο ειναι να ριχνεις λιγο λιγο νερακι εκει που θα κοβει η σεγα για να κρυωνει αυτο που θα λιωνει κ να μην ανεβαινει πανω....!Good luck

σιγουρα βοηθησες πολυ!!!!

καλως για το Plexyglass οσον αφορα το κοψιμο αλλα το κουτι για να το μονταρω πανω το κοβω με τροχο η παλι με σεγα η με κατι αλλο??

Με τροχό θα σου βγει η πίστη και πιθανότατα το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. Με σεγά η δουλειά θα γίνει σίγουρα πιο εύκολα και καλύτερα.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:22]

Με τροχό θα σου βγει η πίστη και πιθανότατα το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. Με σεγά η δουλειά θα γίνει σίγουρα πιο εύκολα και καλύτερα.

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!!!:hehe: :hehe:

εγω εκοψα το δικο μου με σεγα παλι!εκανα μια τρυμα με black&decker στη μεση ωστε να χωρεσει η σεγα κ μετα......γκρρρ....γκρρρρ....ειχα σχεδιασει πανω στο πλαινο που θα το εκοβα κ του αλλαξα τα φωτα!κ με τροχο αμα πιανουν τα χερια σου πιστευω οτι γινεται...αλλα δεν το εχω δοκιμασει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.