bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2004 Ρε παλικάρια, μηπως ξερει κανεις τι είναι το παρακάτω σφάλμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Δεν ξέρω αν κάτι παίζει με το πρόγραμμα συγκεκριμένα αλλά αν είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις αυτό στα παραθύρια πιστεύω ότι απλά ήσουνα τυχερός ως τώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Κι εμένα μου το βγάζει πότε πότε.Θεμοκρασίες έχω από 48-51 σε idle και το PC τους τελευταίους μήνες δουλεύει επί 24ώρου βάσεως (με εξαίρεση σήμερα και προχθές που το έκλεισα για λίγες ώρες διότι δεν κατέβαζα).Ο επεξεργαστής μου είναι ένας tbred B στα 200χ10 με 1,58Vcore.Τελικά τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αφου λεει για μνημη κανε κανενα mem test μηπως πετανε σφαλματα οι RAM :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Έτρεξα memtest για 12 ώρες χωρίς κανένα error (άργησα λίγο αλλά διακοπές βλέπετε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.