Jump to content

Μαλλον Προβλημα στην Μητρικη!!!

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψιτο διοτι συνεβει κατι εντελως παραξενο και κουφο,ξαφνικα απο τι φενεται δεν υπαρχει εικονα στον υπολογιστη...δια μαγειας κατι συνεβη και δεν δειχνει εικονα δοκιμασα χωρις καρτα γραφικων παλι τα ιδια,δεν ξερω τι γινεται....η μητρικη ειναι της υπογραφης...υπαρχει περιπτωση να βραχυκυκλωνει ?

προς το παρον το pc ειναι στημενο εξω απο το κουτι(επισης δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο αλλα τιποτα τα ιδια..).

μαθετε να βοηθατε αυτους που θελουν να σας βοηθησουν και περιγράψτε καλύτερα τι συμβαίνει στο PC σας.

Κάνει post στο bios; (το κλασσικό beep). Ελπίζω να έχεις beeper, ε;

Εκανα clear c-mos αλλα τιποτα...μνημες γιατι υπαρχει πειρπτωση να επαθαν κατι? δεν εχω να δοκιμασω αλλες....δυστυχως

Υπαρχει περιπτωση να εχει παθει καποιο προβλημα? αλλα γιατι...εφοσον δουλευουν ολα πανω της...απλα δεν εχω εικονα δεν μπορω να καταλαβω....

Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορείς αφού δεν έχεις άλλες (να πάρεις τις δικές σου και να τις δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο pc)

Παρεμπιπτόντως παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ προσφάτως: http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/tezarise-meta-apo-restart-giati-rma-eshop-103521.html

Μάλλον κάτι παθαίνουν οι asus και ψοφάνε το χειμώνα :p

Πραγματικα,και μενα τα ιδια κανει!! της πηραζει το κρυο δεν εξηγειται...παρεπιπτοντως θα την παω σε εναν φιλο μου να την δοκιμασει και να μου πει,και θα σας ενημερωσω...

Καληνυχτα και ευχαριστω!:T:

Απο'τι μου ειπε ο φιλος μου εχει τυχει το ιδιο θεμα και σε πολλες αλλες μητρικες και η επισκευη ειναι 80 ευρω, επομενως μου ειπε η επισκευη η καινουρια...του την αφησα να την δει μηπως δεν ειναι προβλημα στην μητρικη και φταιει κατι αλλο θα μου πει απο δευτερα...

Δεν γίνονται επισκευές, εκτός κι αν ο φίλος σου δουλεύει στα Headquarters της ASUS στην Taiwan ή είναι παιδί της γεννιάς των ραδιοτεχνικών του 70' στην Αμερική σαν τον Wozniak, Captain Crunch κ.α.

Τι να πω ρε guys,για να το λετε ετσι θα ειναι....Τα εχω δοκιμασει ολα παντως.Τροφοδοτικο δοκιμασα διαφορετικο τα ιδια,δοκιμασα να βγαλω της μνημες εντελως τα ιδια,της δοκιμασα καθε μια σε διαφορετικο σλοτ,εβγαλα τον επεξεργαστη και την ανοιξα και παλι τα ιδια...

Πιθανως τα εχει παιξει.

εδιτ: Και clear rtc δοκιμασα! Πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.