Jump to content

Internet και οι ταχυτητες σας :)

auditt

Recommended Posts

φιλε αστειο δεν ειναι γιατι τα παιδια το δοκιμασαν... αμα δεν σου αρεσε η δεν σου αρεσει απλα μην κοιτας τα post η το βιντεο.

Συγνωμη που τυχαίνει να γνωρίζω επακριβώς τι κανει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και που σπουδάζω πληροφορική...:)

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
Προφανως φιλε auditt δεν καταλαβες κατι.....δεν ειναι ακριβως εικονικη ταχυτητα.... Γιατι εχω που κατεβαζω συνηθως με 1-2Mbps κανονικα χωρις το προγραμμα... και μετα μολις το ενεργοποιησω ανεβαινει η ταχυτητα στα 12-16Mbps σου δινει ενα extra boost στο download!!! Εγω ετιαξα το βιντεο για να μην λετε παππατζες οπως κανετε τωρα και κραζετε χωρις λογο.... πριν κρινετε τους αλλους, να κρινετε τους εαυτους σας. :getlost:

αυτο που σου δινει φιλε μου ειναι εικονικο

παρα ηταν καλο για να ηταν αληθηνο φιλε μ

και δεν σε εκραξα καθολου φιλε μου :)

Δεν κραζουμε "χωρις λογο", απλα λεμε οτι αυτο απλά δεν γίνεται.

Το μονο που αλλάζει σε ολο αυτο ειναι μια τιμή στη μνήμη ραμ η οποία εχει δεσμευτεί για να δειχνει την ταχύτητα της λήψης...:T:

Αντιθέτως εγω γέλασα πραγματικά, δεν εχω εχθρικές διαθέσεις :fun:

ισως μας παρεξηγησες φιλε vasmeister

Φτιαξε το βιντεο να μπορουμε να το δουμε κ απο κινητα

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

ειναι fake φιλε μου αδικος κοπος

ο φιλος Sirdιman εδωσε την εξηγηση για το τι ακριβως παιζει με το προγραμμα

Οκ παιδες... Εσεις ξερεται.... Ομως δεν γινεται την μια να κανει το torrent na κατεβασει 10% σε μιση ωρα και ξαφνικα σε 1 το πολυ 2 λεπτα να το κανει.... anyway για το λογω του αληθες εφτιαξα το βιντεο..... Αν οι admins πιστευουν οτι κοροιδευο τον κοσμο η καταπατω τους νομους του forum ας κλεισουν το thread. Ευχαριστω πολυ.:)

Χωνεψε το, δεν αλλαζει τιποτα αλλο παραμονο η ενδειξη της ταχυτητας.

Βαλε αν θελεις να δεις μεσα απο το μοντεμ σου ή κατεβασε το netlimiter και δες ποσα mb ή τι ταχυτητα εχεις εκεινη τη στιγμη.

Τι να σου πω αμα συνεχιζεις να μη με-μας πιστευεις εχουμε και αλλα επιχειρηματα! :)

Για ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων δεν ειναι τα φορουμ; ;)

Άντε στο καλό και έψαχνα που χάθηκε το thread από το απόγευμα ( περίμενα εναγονίως το περίφημο κόλπο ) :D

Δουλεύει όντως το κόλπο... κατεβάζω με περίπου 120MegaBytes/s... ooops, λάθος, κοίταγα στο παράθυρο του RDC και όχι στο local :(

:D

ειναι fake φιλε μου αδικος κοπος

ο φιλος Sirdιman εδωσε την εξηγηση για το τι ακριβως παιζει με το προγραμμα

Βρε το ξερω, απλα ημουν ξαπλα στο κρεβατι και ηθελα να δω το περιφημο κολπο απο το κινητο...

Εγω ειχα κανει ενα αλλο κολπακι παλια με τον firefox. Πατουσα να κατεβασει ενα αρχειο, αλλα περιμενα και δεν πατουσα το save αμεσως, οποτε αυτο κατεβαζε ηδη, και μολις πατουσα save μου εδειχνε μια τρελη ταχυτητα η οποια φυσικα επεφτε γρηγορα.

Οκ παιδες... Εσεις ξερεται.... Ομως δεν γινεται την μια να κανει το torrent na κατεβασει 10% σε μιση ωρα και ξαφνικα σε 1 το πολυ 2 λεπτα να το κανει.... anyway για το λογω του αληθες εφτιαξα το βιντεο..... Αν οι admins πιστευουν οτι κοροιδευο τον κοσμο η καταπατω τους νομους του forum ας κλεισουν το thread. Ευχαριστω πολυ.:)

το οτι εφτιαξες το video δεν λεει κατι

καθως οντως φενεται οτι αναιβενει η ταχυτητα αλλα οπως ειπαν και πιο πανω παρα μονο αλλαζει το νουμερα εικονικα και ο χρονος αναμονης

ενω στην ουσια κανεις τον ιδιο χρονο το δοκιμασα σε 5 torrents και αυτο ειναι

auditt δε χρειάζεται να κάνεις υποδείξεις, μπορείς απλά να κάνεις αναφορά στους διαχειριστές και είναι δουλειά τους να κρίνουν αν υπάρχει κάτι μεμπτό και να συναιτήσουν το χρήστη.

auditt δε χρειάζεται να κάνεις υποδείξεις, μπορείς απλά να κάνεις αναφορά στους διαχειριστές και είναι δουλειά τους να κρίνουν αν υπάρχει κάτι μεμπτό και να συναιτήσουν το χρήστη.

okk απλα επειδη εχω ανοιξα το thread θεωρουλα λογικο να το πω αυτο anyway

ευχαριστω για το ξεσκονισμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.