Jump to content

Internet και οι ταχυτητες σας :)

auditt

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ TORRENTS. ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 11Μbps AΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΝΩ ΕΩΣ Κ 17Mbps..... ΜΕ WI-FI ΣΕ CONNX ΕΙΜΑΙ...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ HACK! :T:

καταρχάς μην γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι σαν να φωνάζεις.

Κατα δεύτερον, δεν λες και σε εμάς τι hack έχεις ω τρισμέγιστε χακερά μπας και κερδίσουμε κι εμείς τιποτα ; :p

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

παιδια ζητω συγνωμη για το caps!!!! Δεν ξερω αν επιτρεπεται να ποσταρω κατι εδω η οχι...... οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για το πως να κατεβαζετε στο full τα αρχεια σας μεσω browser h torrent ας στειλει pm η e-mail στο cold-fm[MENTION=19600]hot[/MENTION]mail.com ευχαριστω!!

Ετοιμαζω video και θα το ανεβασω στο channel μου στο youtube. θα κανω post το link με οδηγιες για να μην μπερδευτει κανεις κ να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!!! :dance3:

Ετοιμαζω video και θα το ανεβασω στο channel μου στο youtube. θα κανω post το link με οδηγιες για να μην μπερδευτει κανεις κ να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!!! :dance3:

Αναμενουμε φιλε μου λοιπον :)

κανω ηδη convert το βιντεο για να μπορεσω να το κανω upload στο youtube!!!! θα παρει λιγο χρονο επειδη το βιντεο ειναι 9 λεπτα!!! συγνωμη για την καθυστερηση παιδες αλλα πιστευω αξιζει γιατι θα δειτε μεγαλη διαφορα στα downloads που θα κανετε!!!!! μολις ειναι ετοιμο το βιντεο θα ποσταρω το link για να δειτε τον οδηγο που ετοιμασα!!!

κανω ηδη convert το βιντεο για να μπορεσω να το κανω upload στο youtube!!!! θα παρει λιγο χρονο επειδη το βιντεο ειναι 9 λεπτα!!! συγνωμη για την καθυστερηση παιδες αλλα πιστευω αξιζει γιατι θα δειτε μεγαλη διαφορα στα downloads που θα κανετε!!!!! μολις ειναι ετοιμο το βιντεο θα ποσταρω το link για να δειτε τον οδηγο που ετοιμασα!!!

ok dude

αλλα φαντασου εαν ποιανεις εσυ τετοιες ταχυτητες ενω μενεις Ελλαδα και χεις dsl

φαντασου παιδια οπως εγω που ειμαιστε εξωτερικο και εχουμε οπτικες ινες με 50αρες και 100αρες συνδεσεις ποσο θα ποιανουμε

ok dude

αλλα φαντασου εαν ποιανεις εσυ τετοιες ταχυτητες ενω μενεις Ελλαδα και χεις dsl

φαντασου παιδια οπως εγω που ειμαιστε εξωτερικο και εχουμε οπτικες ινες με 50αρες και 100αρες συνδεσεις ποσο θα ποιανουμε

Εχεις δικιο.... Παρακολουθησε βημα-βημα αυτα που δειχνω στο βιντεο... ποσταρε ενα screenshot με την ταχυτητα που πιανεις πριν ανοιξεις το cheat engine..... και ενα screenshot μετα. Για να βλεπουν την διαφορα ολοι!!!!!!

Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν

Το link ειναι αυτο: [ame]

[/ame]

Practice as if u are the worst....

Perform as if u are the best!!!!! :T:

Εχεις δικιο.... Παρακολουθησε βημα-βημα αυτα που δειχνω στο βιντεο... ποσταρε ενα screenshot με την ταχυτητα που πιανεις πριν ανοιξεις το cheat engine..... και ενα screenshot μετα. Για να βλεπουν την διαφορα ολοι!!!!!!

Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν

Το link ειναι αυτο:

Περιμενω απαντησεις και αποψεις να μου πειτε!!!!!!!!!!!!!!

Practice as if u are the worst....

Perform as if u are the best!!!!! :T:

Man το δοκιμασα και οντως ποιανει εκ πρωτης οψεος

επιασα 33398 kb per sec

ιδου και η αποδειξη

απλα εσβησα τι κατεβαζω για ευνοητους λογους

33000.jpg

Αστείο! να 'σε καλά! :fun:

Φιλε μου ποιανει κατεβασα 1 gb πραγμα μεσα σε κατι seconds

Εκτος και εαν ειναι μονο εικονικο και οχι πραγματικο αλλα εμενα μου φανηκε οτι κατεβηκε οντως πιο γρηγορα απο τι κατεβαζω

Sir Diman εχεις δικιο φιλε μου

εικονικο γιατι τωρα που εβαλα ενα αρχει οταν κατεβηκε που ειπε τον μεσο ρυθμο που το κατεβασα και ηταν οπως και πριν δηλαδη καπου στα 4000 μεσο ορο

Αστείο! να 'σε καλά! :fun:

φιλε αστειο δεν ειναι γιατι τα παιδια το δοκιμασαν... αμα δεν σου αρεσε η δεν σου αρεσει απλα μην κοιτας τα post η το βιντεο.

Sir Diman εχεις δικιο φιλε μου

εικονικο γιατι τωρα που εβαλα ενα αρχει οταν κατεβηκε που ειπε τον μεσο ρυθμο που το κατεβασα και ηταν οπως και πριν δηλαδη καπου στα 4000 μεσο ορο

Οπως αναφερω και στο description του βιντεο παρακολουθησε την ταχυτητα σου στο torrent πριν ενεργοποιησεις το προγραμμα.... και αφου το κανεις ξανα δες το παλι..... εικονικο δεν ειναι διοτι το εκανα live στο video, ειπες οτι το δοκιμασες αλλωστε και εξαλλου λειτουργει και για τα downloads απο browsers αρκει να ανοιξεις παλι το προγραμμα και να κανεις την ιδια διαδικασια, δηλαδη να επιλεξεις να κανεις speed hack στον browser

φιλε αστειο δεν ειναι γιατι τα παιδια το δοκιμασαν... αμα δεν σου αρεσε η δεν σου αρεσει απλα μην κοιτας τα post η το βιντεο.

Φιλε μου ειναι εικονικη ταχυτητα

γιατι η ταινια ηταν 1000mb και κατεβηκε σε 4 λεπτα

αρα δηλαδη επιανα την ταχυτητα που ποιανω συνηθως δηλαδη 4500-5000kb/s

εαν ηταν πραγματικα τα 33000+ θα επρεπε να κατεβει σε 30 δευτερολοπτα πραγμα που δεν εγινε

μετα την δευτερη δοκιμη καταλαβα πως ειναι απλα ενα τρικ του προγραμματος

πω πω πω...πολλές ιδιοφυίες μαζεύτηκανε απόψε...μια ο άλλος με τις 3Δ τηλεοράσεις, μια εσύ με τα χακεματα σου στις γραμμές...πρέπει να φτιάξουμε ειδικο section για να κουβεντιάζετε και μόνοι σας γιατί μάλλον κατέχετε τόση γνώση που δεν μπορείτε να την μοιραστείτε με εμάς...δεν θα την καταλάβουμε άλλωστε...lawl...

Μα καλα πως γινεται να το φαγα στην αρχη για λιγο??

μαλλον οι πολλες εργασιες με το autocad για την σχολη με εχουν χαζεψει λολ :p

anyway on topic λοιπον

περιμενω να δω καμια ταχυτητα απο Ιαπωνια ακουσα οτι ειναι το γρηγοροτερο

πως εχουν ποιασει ταχυτητα που αγγιζει το 1gb per sec

Προφανως φιλε auditt δεν καταλαβες κατι.....δεν ειναι ακριβως εικονικη ταχυτητα.... Γιατι εχω που κατεβαζω συνηθως με 1-2Mbps κανονικα χωρις το προγραμμα... και μετα μολις το ενεργοποιησω ανεβαινει η ταχυτητα στα 12-16Mbps σου δινει ενα extra boost στο download!!! Εγω ετιαξα το βιντεο για να μην λετε παππατζες οπως κανετε τωρα και κραζετε χωρις λογο.... πριν κρινετε τους αλλους, να κρινετε τους εαυτους σας. :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.