auditt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 Καλησπερα παιδια ανοιγω ενα τοπικ για το χαβαλε για να περασει η ωρα μας Εδω μπορειτε να ποσταρε τι ταχυτητα πιασατε σε download στο internet ας ξεκινησω πρωτος λοιπον με ταχυτητα 6162 kb/s Πολλοι να αναριωτιεσται πως τετοια ταχυτητα η απαντηση ειναι Τ3 Βρισκομαι στην Ρουμανια εξου και αυτο το ιντερνετ ειναι πολυ φθηνο και γρηγορο καπου ειχα διαβασει πως της Ρουμανιας ειναι το πιο γρηγορο ινερνετ στην Ευρωπη και απο τα γρηγορετερα στον κοσμο και το πληρωνω 6,5 ευρω για 50mbs σταθερο ιντερνετ σκεφτομαι να το αναβαθμισω καποια στιγμη σε 100mbs σταθερα με 12 ευρω το μηνα αφου ειναι φθηνο Απο τι εμαθα παντως απο τους συνφοιτητες μου που ρωτησα πως και εχουν τοσο γρηγορο ινερνετ αφου δεν ειναι και απο τις πιο αναπτυγμενες χωρες ισα ισα Η απαντηση που πηρα ηταν λογω του ανταγωνισμου των εταιριων ιντερνετ Αυτα φιλοι p.s: Μακαρι τετοιο ινερνετ να ειχαμε και στην Ελλαδα και οχι τα σαπια dsl εως 24 που δεν πιανουν ουτε τα μισα mbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 και τώρα τι θες μόστρα να κάνεις? Πάντως κατι ακούγεται ότι θα μπει και εδώ 50mbps.. Αλλά με τον οτε να κάνει κουμάντο εδώ τόσα χρόνια τι περιμένεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Ωραιες ταχυτητες και τιμη ...εγω max 500kb/s και αναβω και το καντηλακι στην κουζινα με το θυμιατο διπλα ***edited*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 και τώρα τι θες μόστρα να κάνεις? Πάντως κατι ακούγεται ότι θα μπει και εδώ 50mbps.. Αλλά με τον οτε να κάνει κουμάντο εδώ τόσα χρόνια τι περιμένεις? καθολου μοστρα φιλε μου απλα δεν ειχα τι να κανω και ανοιξω αυτο να περναει ωρα μηπως κατα τυχη ποσταρουν και αλλοι που σπουδαζουν οι μενουν εξωτερικο στην Ελλαδα ξερω πως πανε οι ταχητητες Ωραιες ταχυτητες και τιμη ...εγω max 500kb/s και αναβω και το καντηλακι στην κουζινα με το θυμιατο διπλα Εγω φιλε μου οταν ειμαι πατριδα παινω μεχρι 1100 καλα για Ελλαδα πιστευω εαν και το ιντερνετ μας το θεωρω ακριβο και αργο δεν επιτρεπεται νομιζω Οσο εαν φερουν 50 mbs στην Ελλαδα το θεμα ειναι ειναι 50 σταθερα οπως εδω οχι εως 50 Γιατι και τωρα εχουμε εως 24 και δεν πιανουμε ουτε τα μισα στην καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 απο το tablet μετραω 3mbit upload με vodafone , μετραει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Έχω 24Μbps που μεταφράζεται σε 16 όταν φυσάει πολύ (!) αλλά γενικά 10-12Μbps. Upload στα ~800Kbit/s. Κάποια προσφορά του ΟΤΕ έχω τώρα, και πληρώνω κάνα 15ρι/μήνα με συμβόλαιο για 12μήνο. Άνευ προσφοράς πήγαινε 25/μήνα νομίζω.Οι τιμές θέλω να πέσουν. Με φτάνει αυτή η ταχύτητα. Μέχρι να δεις την μία τσόντα, έχει κατέβει η επόμενη. Και με τις τιμές των δίσκων τώρα, που να το βάλουμε τόσο προν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Eγω στην Ελλαδα πληρωνω 40 τον μηνα τηλεφωνο -ιντερνετ μαζιαλλα ολο βγαζουν προσφορες για να αλλαξειςειχα βρει της ontelecom στα 25 double play και μετα απο 6 μηνες το καναν και αυτοι 40ολες το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 12, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 βασικά υπάρχει ήδη θέμα, το οποίο απλά έχει να ανακινηθεί αρκετό καιρό http://www.thelab.gr/internet-and-networking/entypwseis-apo-tis-24ares-syndeseis-mas-45582-24.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 βασικά υπάρχει ήδη θέμα, το οποίο απλά έχει να ανακινηθεί αρκετό καιρό http://www.thelab.gr/internet-and-networking/entypwseis-apo-tis-24ares-syndeseis-mas-45582-24.html Βασικα φιλε μου δεν το ιδιο θεμα ακριβως γιατι δεν αναφαιρομαι μονο σε χρηστες της Ελλαδας Υπαρχουν αρκετουτσικα ατομα εδω στην κοινοτητα του lab ητε που ζουν εξωτερικο ητε σπουδαζουν και εδω θα μπορουσαν να ποσταρουν τις ταχυτητες τους θα με ενδιαρεραι να δω απο διαφορες χωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 12, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Υπαρχουν αρκετουτσικα ατομα εδω στην κοινοτητα του lab ητε που ζουν εξωτερικο ητε σπουδαζουν και εδω θα μπορουσαν να ποσταρουν τις ταχυτητες τους θα με ενδιαρεραι να δω απο διαφορες χωρες Kαι οποιος ποσταρει την καλυτερη θα μεταναστεψεις εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Kαι οποιος ποσταρει την καλυτερη θα μεταναστεψεις εκει? Το παιρνω σαν χιουμορ και οχι σαν ειρωνια ετσι θελω να πιστευω δηλαδη οχι απλα χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 15, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Στη Γερμανια που ειναι ενας φιλος μου τον ρωτησα τι συνδεση εχει και μου ειπε 2Μβπς, και πληρωνει σχετικα ακριβα! Του λεω οτι ειναι πολυ λιγο και μου λεει οτι απαγορευονται τα τορρεντς και οτι καποιος ειχε κατεβασει ενα τραγουδι νομιζω και εφαγε 800€ προστιμο.Κατι τετοιο μου ειχε πει, δεν θυμαμαι ακριβως!Στην Ουγγαρια που ειναι ενας αλλος φιλος εβαλε ή 50αρα ή 100αρα και μια δοκιμη που εκανε κατεβαζε με 6.000κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 22, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Στη Γερμανια που ειναι ενας φιλος μου τον ρωτησα τι συνδεση εχει και μου ειπε 2Μβπς, και πληρωνει σχετικα ακριβα! Του λεω οτι ειναι πολυ λιγο και μου λεει οτι απαγορευονται τα τορρεντς και οτι καποιος ειχε κατεβασει ενα τραγουδι νομιζω και εφαγε 800€ προστιμο.Κατι τετοιο μου ειχε πει, δεν θυμαμαι ακριβως!Στην Ουγγαρια που ειναι ενας αλλος φιλος εβαλε ή 50αρα ή 100αρα και μια δοκιμη που εκανε κατεβαζε με 6.000κατι.Ναι στην Γερμανια ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα το εχω ακουσει και γωΕλπιζω αυτος ο νομος να μη ερθει σε μας χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 22, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 ισχύει μόνο για τα torrents ή και τα direct link απαγορεύονται? Στην Γερμανία είναι οι ταινίες που βγαίνουν μεταγλωτισμένες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefalab Ιανουάριος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Συνδέομαι 17500 περιπου.Κατεβαζω 1,6-1,7 mb/sec σταθερά από filesonic κ.λ.π.Περιοχή Πάτρα κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 22, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Συνδέομαι 17500 περιπου.Κατεβαζω 1,6-1,7 mb/sec σταθερά από filesonic κ.λ.π.Περιοχή Πάτρα κεντρο.Mια χαρα ειναι για Ελλαδαμαλλον πρεπει να μενεις κοντα σε κομβο για τετοιες ταχυτητες γιατι εγω Ελλαδα max 1,2 mbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefalab Ιανουάριος 22, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Mια χαρα ειναι για Ελλαδαμαλλον πρεπει να μενεις κοντα σε κομβο για τετοιες ταχυτητες γιατι εγω Ελλαδα max 1,2 mbsΝαι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Οχι δεν ειμαι κοντα σε dslam.Ενας φιλος (ειναι κοντα σε κομβο) 22-23 και κατεβαζει κατα περιοδους με 2,3 mb.Περα απο αυτα, τα χρηματα που ζητουν εδω για αυτες τις ταχυτητες θεωρω οτι ειναι πολλα γνωριζοντας καποιες τιμες στο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 22, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Ναι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Οχι δεν ειμαι κοντα σε dslam.Ενας φιλος (ειναι κοντα σε κομβο) 22-23 και κατεβαζει κατα περιοδους με 2,3 mb. Περα απο αυτα, τα χρηματα που ζητουν εδω για αυτες τις ταχυτητες θεωρω οτι ειναι πολλα γνωριζοντας καποιες τιμες στο εξωτερικο. Yπερβολικα πολλα ειναι φιλε μ δυστηχως Θα επρεπε να ειναι αρκετα πιο φθηνο καθως πουλανε αερα δηλαδη απορω τι εξοδα εχουν και το πουλανε τοσο ακριβα Θα ηταν καλα να ηταν 20 ευρω το double play η ontelecom οταν εβαλα τοσο ηταν αλλα η προσφρα ηταν για 6 μηνες ισα ισα για να σε κανουν να αλλαξεις εταιρια και μετα παλυ 39,90 οπως οι πιο πολλες εταιριες Εμενα γενικα ολες ιδιες μου φενονται καθως εχω περασει απο ολες εκτος απο την conx και cyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Καλά μην τα παραλές και εσύ ότι πουλάνε αέρα άμα δεν ξέρεις τι υποδομή υπάρχει πίσω από έναν isp, εκτός αν νομίζεις ότι τα bits κινούνται από μόνα τους μέσα στα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 23, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 50άρα γραμμή @ sofia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.