Jump to content

Θα χωρέσει το Η100;

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

attachment.php?attachmentid=47575&stc=1&d=1326226252

θα χωρέσει το Η100 στον πάτο του Stacker 832?? θέλω να πάω τον 2500κ στα 4,0+ για κάθε μέρα σκέφτομαι να βάλω αυτή την υδρόψυξη. Να πάρω καλύτερα το Η80;;;

Υ.Γ. Μήπως να αλλάξω κουτί μετά από 6 χρόνια συμβίωσης;; :hm::hm::hm:

post-4199-1416075727,8256_thumb.jpg

Έχεις δύο λύσεις απλές.

1η)Κόβεις το λαμάκι κάτω-πίσω-αριστερά στην γωνία του κουτιού και χωράει άνετα.Για ακόμα καλύτερη ροή του αέρα από τα φανς,μπορείς να ανοίξεις λίγο και την τρύπα κάτω.

2η)Μπορείς να βάλεις το ψυγείο όρθιο μπροστά στα bays αν σε παίρνει και δεν τα χρησιμοποιείς όλα.

Και πάνω μπαίνει αλλά με λίγο μεγαλύτερη πατεντούλα!

Θα φτασει μονο αν σηκωσεις το ψυγειο αρκετα αλλιως θα πρεπει να περνανε οι σωληνες πισω απο την καρτα γραφικων οριακα τεντωμενοι!! Η corsair προτεινει να ειναι σε ενα X υψος το ψυγειο αλλα δεν λεει οτι μπορει να τοποθετηθει και στον πατο ενος κουτιου!! Δεν ξερω κατα ποσο θα την παλευει η αντλια!! Γιατι να μην παρεις το H80 και να μη παιδευεσαι? Αφου μεχρι και τα 5Ghz δεν θα δεις παραπανω διαφορα απο 3 βαθμους σε θερμοκρασια!!

Είσαι σίγουρος ότι άμα το κάνεις btx δε θα έχεις πρόβλημα???

Επειδή μπορεί να βρίσκει είτε το ψυγείο είτε τα φανς στην ψύκτρα των mosfets που θα είναι από κάτω πλέον!!!

H Η100 ενώ ειναι αρκετά καλύτερη απο την Η80 δεν σου χρειάζεται για τον 2500k @ 4ghz. H H80 (και η Η60) Θα σε καλύψουν μέχρι τα 4.5GHZ με σχετική άνεση. Ο ανεμιστήρας της Η60 είναι αθόρυβος ενώ των Η80 και Η100 στο max ειναι ανυπόφορος.

Εγω για την ιστορία έχω την Η100 με αλλαγμένους ανεμιστήρες (έβαλα 4 Coolermaster Sickleflow 2000rpm) kai ηρέμησε το αυτί μου. Και θερμοκρασίες στο 2500K @ 5GHZ 1.42v στο linx max 83βαθμοί το καλοκαίρι σε κλιματιζόμενο χώρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.