petaloudaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.Έχω το acer 5951g και σκέφτομαι να αγοράσω τα ηχεία της logitech Z506 5.1.Από τα όσα έχω διαβάσει στις προδιαγραφές για το laptop είναι συμβατό με 5,1 ηχεία αλλά γενικά από ότι έχω διαβάσει στο internet έχω μπερδευτεί.Γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο laptop κάτι παραπάνω?Θα έχω πραγματικό 5,1 surround ήχο ή απλά και τον ίδιο και στα 5 ηχεία?Μήπως θα έχω μόνο στα 2 μπροστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Απο ότι βλέπω στα reviews , το λαπτοπ βγάζει 5.1 ήχο μέσω SP/DIF οπτικο , επομένως χρειάζεσαι ηχεία τα οποία έχουν δυνατότητα για να πάρουν ψηφιακό σήμα SP/DIF .Τα συγκερκριμένα logitech από ότι τα είδα δυστυχώς δεν είναι συμβατά διότι χρησιμοποιούν την φθηνή λύση (που είναι οκ για σταθερούς υπολογιστες με κανονικές κάρτες ήχου) , με τα 3 βύσματα , (FRONT LEFT/RIGHT) (REAR LEFT/RIGHT) (CENTER/SUB) το οποίο δεν μπαίνει στο δικό σου λάπτοπ. Μπορείς να ψάξεις για ηχεία που να έχουν ενσωματωμένο τον αποκωδικοποιητή , ή να αγοράσεις και αποκωδικοποιητή ( η ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις αν έχεις από κάποιο ηχοσύστημα A/V Receiver)Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι5.1 AUDIO DECODER SOUND Dolby DTS AC3 Optical Coaxial SPDIFΕπεξεργασίαΥπάρχει και η επιλογή εξωτερικής κάρτας ήχου Usb που έχει άν δεις απο την εικόνα τα 3 βύσματα που χρειάζονται FrontOut/RearOut/CenterSubhttp://www.skroutz.gr/s/346679/OEM-5-1-Optical-USB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.