grathk Ιανουάριος 11, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Αν εχεις τον ssd στην θέση sata3_0 παιζουν random bsod εχω διαβάσει δοκίμασε να τον βάλεις στην θέση sata3_1 ειναι η κάτω ασπρη sata θύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 11, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Τελείως πληροφοριακά να πώ ότι παρόλο που η μητρική υποστηρίζει 4 x 1.5V DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz και οι μνήμες είναι μαμά 1600, ο memory controller του cpu υποστηρίζει επίσημα έως 1333 (Memory Types DDR3-1066/1333) . Αν δεν το έχεις κάνει αφαίρεσε το δίσκο που έχει warning έστω προσωρινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Αν εχεις τον ssd στην θέση sata3_0 παιζουν random bsod εχω διαβάσει δοκίμασε να τον βάλεις στην θέση sata3_1 ειναι η κάτω ασπρη sata θύρα Φιλε μου προς το παρων παλι περασα απο πανω ενω ειχα της microsoft περασα παλι αυτους απο το cd της gigabyte στην ουσια και τα δυο εχω τωρα σημερα ως τωρα δεν εφαγα μπλε οθονη εαν φαω θα το βαλω στην θεση 1 για το εχω στην 0 στην πανω θυρα δηλαδη Τελείως πληροφοριακά να πώ ότι παρόλο που η μητρική υποστηρίζει 4 x 1.5V DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz και οι μνήμες είναι μαμά 1600, ο memory controller του cpu υποστηρίζει επίσημα έως 1333 (Memory Types DDR3-1066/1333) . Αν δεν το έχεις κάνει αφαίρεσε το δίσκο που έχει warning έστω προσωρινά. Καλα εκανες και μου το ειπες ωρα για να τρεχουν 1600 πρεπει να το βαλω εγω απο bios ε? εαν και δεν υπαρχει λογος νομιζω ουτες η αλλος δεν θα δω διαφορα ητε 1600 ητε 1866 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 12, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Οι παρακάτω κωδικοί από BSOD ξέρετε τι μπορεί να σημαίνουν ??????? Διάβασα κάπου πως θέλει παραπάνω ρεύμα το CPUcore ή το CPU/NBv αλλά για τους I7. Εγώ δεν έχω I7 ενώ περνώ με ευκολία OCCT, LINX, AOD κ.λ.π. Αν κάποιος έχει λύση ας ποστάρει μια γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 12, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Την παλεύεις να δουλέψεις για λίγο καιρό μόνο με έναν μηχανικό δίσκο πάνω στο SATA 0 για να αποκλείσουμε θέμα με τον SSD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Την παλεύεις να δουλέψεις για λίγο καιρό μόνο με έναν μηχανικό δίσκο πάνω στο SATA 0 για να αποκλείσουμε θέμα με τον SSD?Δεν εχω εγκατασταση windows σε μηχανικο δισκο φιλε μμονο στον ssd εχωκαι απο χωρο δεν εχω και πολυ 35 gb ελευθερα συνολο στους μηχανικους Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Την παλεύεις να δουλέψεις για λίγο καιρό μόνο με έναν μηχανικό δίσκο πάνω στο SATA 0 για να αποκλείσουμε θέμα με τον SSD?παλι μπλε οθονη πρωτη σημεραηρθε ωρα και αλλαξα θυρα για να δουμεεπισης να πω πωςτωρα που ανοιξα το pc ειχα ενα μηνυμα ffdshow compability manager το οποιο ελεγε''The application MMLoadDvr.exe has mad an attempt to load ffdshowThis dialog is shown because this application is not listed in the ffdshow whitelist or blacklist.Your choise will be applied both audio and video, if both are used:και εχει 4 επιλογες1)Dont use ffdshow (just once)2)Dont use ffdshow (always) 3)use ffdshow (just once) 4)use ffdshow (always) ''Τι ειναι παλι αυτο ολο καινουρια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιανουάριος 12, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Ειναι ο SSD και ειναι γνωστο random πρόβλημα με τους τελευταιους Sandforce. Εγω άλλαξα 3 Vertex 3 για να πετύχω αυτον που δεν θα μου το κάνει. Υπόψη το πρόβλημα ειναι εντελώς random και το κάνει σε P67,Z68 σε Χ79 δεν το κανει (αν και μπορει να κανω λάθος σε αυτό). Απενεργοποίησε to trim και πες μου αν σου ξαναπετάξει μπλε οθόνη. Επίσης άν το bios της μητρική σου έχει επιλογή για τα sata ports να ειναι hot plug να το κανεις disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιανουάριος 12, 2012 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 παλι μπλε οθονη πρωτη σημεραηρθε ωρα και αλλαξα θυρα για να δουμεεπισης να πω πωςτωρα που ανοιξα το pc ειχα ενα μηνυμα ffdshow compability manager το οποιο ελεγε''The application MMLoadDvr.exe has mad an attempt to load ffdshowThis dialog is shown because this application is not listed in the ffdshow whitelist or blacklist.Your choise will be applied both audio and video, if both are used:και εχει 4 επιλογες1)Dont use ffdshow (just once)2)Dont use ffdshow (always) 3)use ffdshow (just once) 4)use ffdshow (always) ''Τι ειναι παλι αυτο ολο καινουρια πραγματαΝομίζω ότι είναι φίλτρα για video playback κλπ.Ξεκάρφωτα εντελώς!Μην τα λαμβάνεις υπόψιν κατά την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 12, 2012 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Ειναι ο SSD και ειναι γνωστο random πρόβλημα με τους τελευταιους Sandforce. Εγω άλλαξα 3 Vertex 3 για να πετύχω αυτον που δεν θα μου το κάνει. Υπόψη το πρόβλημα ειναι εντελώς random και το κάνει σε P67,Z68 σε Χ79 δεν το κανει (αν και μπορει να κανω λάθος σε αυτό). Απενεργοποίησε to trim και πες μου αν σου ξαναπετάξει μπλε οθόνη. Επίσης άν το bios της μητρική σου έχει επιλογή για τα sata ports να ειναι hot plug να το κανεις disable Προς το παρον φιλε μου αλλαξα θυρα sata 3 οπως ειπε και ενας φιλος μας συμφοριτης απο πανω και δεν μου εβγαλε αλλη μπλε οθονη βεβαια τιποτα δεν ειναι ακομη βεβαιο γιατι δεν γινοταν συχνα Αλλα απο το μεσημερι που αλλαξα θυρα δεν μου εκανε τιποτα περιεργο και σημερα κλοκαρα και λιγο το cpu μεχρι 4,3 και λιγο την καρτα γραφικων για να τρεξω 3d marks και τιποτα Οποτε αναμενω να δω πως θα πει αυριο εαν δεν μου βγαλει σημαινει κατι καλο εαν οχι θα κανω αυτα που προτεινες Ευχαριστω πολυ θα ενημερωσω στο thread με νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιανουάριος 12, 2012 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 οφφ τοπικ Οι παρακάτω κωδικοί από BSOD ξέρετε τι μπορεί να σημαίνουν ??????? Διάβασα κάπου πως θέλει παραπάνω ρεύμα το CPUcore ή το CPU/NBv αλλά για τους I7. Εγώ δεν έχω I7 ενώ περνώ με ευκολία OCCT, LINX, AOD κ.λ.π. Αν κάποιος έχει λύση ας ποστάρει μια γνώμη. Κλοκαρισμένος είσαι? Αν ναι τότε ρεύματα είναι και σε μας....... άνοιξε θεματάκι να το συζητήσουμε όλοι οι πράσινοι! οφφ τοπικ τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 13, 2012 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Ειναι ο SSD και ειναι γνωστο random πρόβλημα με τους τελευταιους Sandforce. Εγω άλλαξα 3 Vertex 3 για να πετύχω αυτον που δεν θα μου το κάνει. Υπόψη το πρόβλημα ειναι εντελώς random και το κάνει σε P67,Z68 σε Χ79 δεν το κανει (αν και μπορει να κανω λάθος σε αυτό). Απενεργοποίησε to trim και πες μου αν σου ξαναπετάξει μπλε οθόνη. Επίσης άν το bios της μητρική σου έχει επιλογή για τα sata ports να ειναι hot plug να το κανεις disableΚαλημεραΛοιπον δεν επιασε ουτε αυτο με την αλλαγη θυρας οποτε ερχομαστε σε αυτο που λες εσυ με το trimπως ακριβως απενεργοποιω το trim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιανουάριος 13, 2012 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Δοκιμασε σε παρακαλώ πρώτα (αν το υποστηρίζει το bios της μητρικής σου) να κανεις disable to hotplug στις sata θυρες και μετά σου στέλνω 2 εναλλακτικές (μιας και το trim θα ειναι ή τελευταία λύση αφού είναι χρήσιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιανουάριος 13, 2012 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Εναλλακτικά αν δεν σου παίξει ή δεν υποστηρίζει η μητρική σου να κανεις disable αυτό που σου είπα δοκίμασε αυτόν τον driver:http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=deu&changeLang=true&DwnldId=20507Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την εγκ/ση μπορώ νσ μπώ απομακρυσμένα με teamviewer να σου κάνω την εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 15, 2012 Author #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Εναλλακτικά αν δεν σου παίξει ή δεν υποστηρίζει η μητρική σου να κανεις disable αυτό που σου είπα δοκίμασε αυτόν τον driver:http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=deu&changeLang=true&DwnldId=20507 Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την εγκ/ση μπορώ νσ μπώ απομακρυσμένα με teamviewer να σου κάνω την εγκατάσταση ΦΙλε μ καλησπερα ειδα τις απαντησεις σου απλα επειδη εχω πολλα διαβασματα με την εξεταστικη δεν προλαβα να τα δοκιμασω αυτα που ειπες τους drivers εκεινους στο link τους κατεβασα ειναι 2 αρχεια και 2 να δοκιαμασω να τα κανω εγκατασταση?? Θα το δοκιμασω μετα την Τεταρτη ευχαριστω πολυ οταν θα δοκιμασω θα ενημερωσω Ευχαριστω παντως ολα τα παιδια που ασχολουνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 18, 2012 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Εκανα εανα φορματ και προσ το παρων διορθωθηκε το προβλημαθα δειξει στην πορειαεαν θα βγαλει τωρα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.