gdp77 Ιανουάριος 11, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 γ) εχω αυτο που ειχε το firmware μηπως μπορεις να με δωσεις λινκ για το τελευταιο firmware να το περασωΑν τον έχεις αγοράσει πρόσφατα, μάλλον θα έχει τελευταίο firmware, αλλά ιδού το link.Οσο για το memtest θα το αφησω αυριο 12 ωρες οπως ειπεςγια να σιγουρευτωΑλλα βρε παιδια καινουρια ειναι Το ότι είναι καινούριες οι μνήμες, δε λέει κάτι. Μπορεί να έχεις ελαττωματικό κομμάτι ή μπορεί να μην έχουν καλή συνεργασία με τη μητρική. (π.χ. Οι δικές μου OCZ gold DDR3 1600,εδώ και 2 χρόνια, παίζουν σωστά με ρύθμιση +0.05v από το κανονικό, γιατί μάλλον η μητρική μου κάνει undervolting)Υ.Γ. Είσαι σίγουρος ότι οι μνήμες είναι τοποθετημένες στα σωστά slot για dual channel λειτουργία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 11, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη φιλε μου και η μητρικη μου υποστηριζει 1600 και το cpu-z τις αναγνωριζει ως εχει δεν εχω λογο να το αλλαξω Αυτα που λες δεν εξασφαλίζουν την σταθεροτητα των μνημων σε αυτη την ταχυτητα. Μου έχει τυχει τέτοια περίπτωση. Τελος παντων να βοηθήσω ήθελα εσυ αποφασίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Παιδια πριν λιγο εφαγα παλυ μπλε οθονη ιδου λεπτομεριες Εκανα διαγνοστικο για τους δισκους και ολα οκ σε ολους δεν εχουν bad sectors απλα σε αυτον τον δισκο δειτε τι εμφανιζει τι σημανει αυτο??? τι warning ειναι αυτο?? λετε να φτεει αυτο?? αλλα οταν ειχα την αλλη πλατφορμα ειχα velocirapotr αλλες μνημες ddr2 geil 4gb, maximus formula x38 and Q9450 και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα Επισης που μπορω να δω πιο firmaware εχει περασμενο ο ssd ωστε εαν ειναι να βαλω τον καινουριο?? Ευχαριστω πολυ παντως παιδια και καλημερα να χετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 11, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 checkare μια με το hd tune pro στο health να δεις αν σου βγάζει κάνα warning και το πολύ πολύ τρέχτου και κάνα διαγνωστικόεπείσης και για διαγνωστικό και το S&M κάνει φοβερή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 checkare μια με το hd tune pro στο health να δεις αν σου βγάζει κάνα warning και το πολύ πολύ τρέχτου και κάνα διαγνωστικόεπείσης και για διαγνωστικό και το S&M κάνει φοβερή δουλειάTO health of agility 3 is okεπισης και του 320αρη δισκουστον 160αρη εχω warning οπως εχω στην παραπανω εικονα αυτο ρωταω τι warning ειναι αυτο?Ετρεξα σε ολους τους δισκους διαγνωστικα αλλα δεν ειχα κανα error or bad sectorsαπλα στο health του 160αρη εχω warning τσεκαρε το εαν ξες τι ειναιΕπισης να πως αφησα το pc απο χθες το βραδυ μεχρι τωρα να κανει memtest και κανενα errorνομιζω 14 ωρες memtest ειναι αρκετο..Οποτε σιγουρα δεν ειναι οι μνημεςκαι agility 3 ειναι σε τελεια κατασταση συμφωνα με τα διαγνωστικα οποτε οταν εχω χρονο αλλαζω drivers agility 3 και ισως ξανα κανω φορματ εαν και εχει 7 μερες που εκαναΑς δει καποιος γνωστης παρακαλω τις απο πανω εικονες τα 2 screeshots που ανεβασα να μου πει λιγο τι συμπαιρενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 11, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 από ότι είδα ίσως είναι απο το καλώδιο ή απο τον controllerαλλά απο τη στιγμή που δεν είναι στο ssd δεν φτέει αυτόβάλε και το νεο fw και όχι format μετά θες complete erase το ssdαν πάλλι έχεις πρόβλημα ίσως να είναι και ο controller της mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 11, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Βάλε τελευταίο firmware στον ssd και τσέκαρε και τους δίσκους για bad sectors γιατί μέσα σε 5λεπτά δεν ελέγχονται οι μηχανικοί!!!Κάνε full error scan και όχι fast με το HD Tune Pro!Αυτό θα πάρει ώρες αλλά θα τους ελέγξει όσο δεν πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Βάλε τελευταίο firmware στον ssd και τσέκαρε και τους δίσκους για bad sectors γιατί μέσα σε 5λεπτά δεν ελέγχονται οι μηχανικοί!!!Κάνε full error scan και όχι fast με το HD Tune Pro!Αυτό θα πάρει ώρες αλλά θα τους ελέγξει όσο δεν πάει! Οπως ειπα φιλε μου ελενξα τα παντα για bad sectors και ναι πηρε 3,5 ωρες για να ελενξει τους κανονικους σκληρους και δεν ειχα κανενα bad sectors πηρε 1 ωρα και 40 λεπτα ο ενας και αλλο τοσο ο αλλος ο ssd εγινε πολυ πιο γρηγορα σε λεπτα και εκανα full scan οχι quik δεν ειπα εγω φιλε μου οτι με πηρε 5 λεπτα για τους μηχανικους ειπα οτι τους ελενξα απλα οσο για το τελευταιο firmware δεν μπορω να το περασω δες Και κατι αλλο που παρατηρησα πως δεν πιανω επιδωσεις οπως οι αλλοι agility 3 στο write ενω στο atto βγαζει κανονικα σκορς οπως οι agility 3 στο crystal disk ενω θα επρεπε να εχω 200αρια write ειναι απογοητευτικα συκρινα τα σκορς με το review agility 3 240gb που ειχε γινει και τα write scores δεν ειναι νορμαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 11, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 οταν εχω χρονο αλλαζω drivers agility 3Δεν υπάρχουν drivers για τους δίσκους. Εννοείς SATA drivers της μητρικής. Για να δούμε τι firmware έχει ο δίσκος και τι sata drivers έχεις, κατέβασε το AS SSD benchmark, τρέξε το και πόσταρε screenshot της αρχικής οθόνης.στο crystal disk ενω θα επρεπε να εχω 200αρια write ειναι απογοητευτικαΣε έχω ξαναρωτήσει : Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς τους SATA drivers της μητρικής και όχι των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 11, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Οι δίσκοι δε πιάνουν 200άρια με το crystal disk mark αλλά μόνο με το atto.Τα νούμερά σου από την μία είναι λογικά αλλά και χαμηλά.Καταρχήν θα σε ρωτήσω το ίδιο που σε ρώτησε και ο [MENTION=1066]gdp77[/MENTION]...Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς τους SATA drivers της μητρικής και όχι των windows?Επίσης Είσαι σίγουρος ότι είναι σε AHCI γιατί από το read του 4k qd32,γαίνεται να μην είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 11, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Βγάλε το intel rst απο το control panel καντο uninstall,restart και αστο να βαλει τον driver της microsoft.Εναλλακτικά bios update και παίζεις με intel rst χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Δεν υπάρχουν drivers για τους δίσκους. Εννοείς SATA drivers της μητρικής. Για να δούμε τι firmware έχει ο δίσκος και τι sata drivers έχεις, κατέβασε το AS SSD benchmark, τρέξε το και πόσταρε screenshot της αρχικής οθόνης. Σε έχω ξαναρωτήσει : Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς τους SATA drivers της μητρικής και όχι των windows? oριστε φιλε μου ακομη πιο χαλια σκορς Οι δίσκοι δε πιάνουν 200άρια με το crystal disk mark αλλά μόνο με το atto.Τα νούμερά σου από την μία είναι λογικά αλλά και χαμηλά.Καταρχήν θα σε ρωτήσω το ίδιο που σε ρώτησε και ο [MENTION=1066]gdp77[/MENTION]...Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς τους SATA drivers της μητρικής και όχι των windows? Επίσης Είσαι σίγουρος ότι είναι σε AHCI γιατί από το read του 4k qd32,γαίνεται να μην είναι! Εγω θυμαμαι οτι το ειχα περασει ολα στο sceen shot αυτο φενεται εαν τους εχω περασει? Βγάλε το intel rst απο το control panel καντο uninstall,restart και αστο να βαλει τον driver της microsoft.Εναλλακτικά bios update και παίζεις με intel rst χωρίς πρόβλημα. δεν καταλαβα αυτα που ειπες φιλε μου τα ειπες πολυ pro ισως για αυτα που ξερω στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Μολις εβαλα το cd drivers of moboκαι αυτους εχει και τους εχω περασει ολους Splashtop Connect(Installed) Version:1.1.10.4 Size:33.05MB Splashtop Connect is the smart start page for browser that combines your most visited web sites, your history, your Facebook friends and your real-time news feed into an enhanced view for a more personal Internet experience. INF Update Utility(Installed) Version:9.2.0.1021 Size:7.02MB This utility installs INF files that inform the operating system how to properly configure the chipset for specific functionality such as PCI-Express or USB interface. Realtek HD Audio Driver(Installed) Version:5.10.0.6282 / 6.0.1.6282 Size:250.57MB Realtek High Definition Audio Driver Realtek 8111/8168 LAN Driver for gigabit(Windows 7)(Installed) Version:7.036.1224.2010 Size:10.19MB For Windows 7 used Intel Raid Storage Technology driver(Installed) Version:10.1.0.1008 Size:10.91MB Intel driver for AHCI and RAID mode. Etron USB driver(Installed) Version:1.00.0000.0095 Size:8.08MB Etron USB driver Intel® Management Engine Software (Installed) Version:7.0.0.1118 Size:12.37MB Intel® HECI Device Driver You MUST install this driver to ensure proper system operation. ON/OFF Charge(Installed) Version:1.0 Size:1.78MB Gigabyte ON/OFF Charge Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Επισης παιδια δεν πιστευω να εκανα γκαφα τις μνημες τις συνδεσα στα ασπρα GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-P67A-D3-B3 (rev. 1.0) 1 και 2 σλοτ οπως αναγραφει το cpuz επειδη με ρωτησατε πριν εαν τις εβαλα σε σωστη θεση η απαντηση ειναι τις εβαλα στις ασπρες θυρες επισης παιζει να υπαρχει καμια συμβατοτητα με μνημες?? γιατι δεν τις βλεπως στο memory support http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-p67a-d3-b3.pdf Kαι τωρα που το παρατηρησα τις μνημες στο cpuz τις εχει 667 αντι για 800 mhz Oσο για Bios που ρωτησατε φοραει το τελευταιο η μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 11, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Intel Raid Storage Technology driver(Installed) Version:10.1.0.1008 Size:10.91MB Intel driver for AHCI and RAID mode. Η έκδοση 10 έχει θέματα με ssd της ocz,και εγω είχα BSOD με τους intel και εναν vertex 3,αλλα επειδή δεν με εψηνε να κανω bios up απλά εβγαλα τον driver της intel και ίσιωσε!Πάτα εναρξη,πινακας ελεγχου,απεγκατασταση προγραμματων και βγάλε το intel rst(rapid storage),restart,θα σου βάλει νεο driver (microsoft). Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Intel Raid Storage Technology driver(Installed) Version:10.1.0.1008 Size:10.91MB Intel driver for AHCI and RAID mode. Η έκδοση 10 έχει θέματα με ssd της ocz,και εγω είχα BSOD με τους intel και εναν vertex 3,αλλα επειδή δεν με εψηνε να κανω bios up απλά εβγαλα τον driver της intel και ίσιωσε!Πάτα εναρξη,πινακας ελεγχου,απεγκατασταση προγραμματων και βγάλε το intel rst(rapid storage),restart,θα σου βάλει νεο driver (microsoft).το δοκιμαζω αμεσως φιλε μου και σε ενημερωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιανουάριος 11, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Είναι 99% θέμα drivers man! Κανε ότι λεει ο grathk και λογικά θα στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Intel Raid Storage Technology driver(Installed) Version:10.1.0.1008 Size:10.91MB Intel driver for AHCI and RAID mode. Η έκδοση 10 έχει θέματα με ssd της ocz,και εγω είχα BSOD με τους intel και εναν vertex 3,αλλα επειδή δεν με εψηνε να κανω bios up απλά εβγαλα τον driver της intel και ίσιωσε! Πάτα εναρξη,πινακας ελεγχου,απεγκατασταση προγραμματων και βγάλε το intel rst(rapid storage),restart,θα σου βάλει νεο driver (microsoft). Λοιπον εκανα αυτο που με προτεινες εβαλα της microsoft τωρα μενει λοιπον να δω στην πραξη εαν θα φαω μπλε οθονη Σημερα μετραω ηδη 2 μπλε οθονες 3 δεν εχω φαει ως τωρα αντε να δουμε μακαρι να στρωση Θα ενημερωσω αναλογα πως πηγανει Α και κατι αλλο να ανυσηχω για αυτον τον μηχανικο δισκο?? ειναι ο 160αρης λεει ενα 31k bad εκει πανω αριστερα τι εστι δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Είναι 99% θέμα drivers man! Κανε ότι λεει ο grathk και λογικά θα στρώσει. Απο το στομα σου και στου θεου το αφτι φιλε cyberdyne Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 11, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Intel Raid Storage Technology driver(Installed) Version:10.1.0.1008 Size:10.91MB Intel driver for AHCI and RAID mode. Η έκδοση 10 έχει θέματα με ssd της ocz,και εγω είχα BSOD με τους intel και εναν vertex 3,αλλα επειδή δεν με εψηνε να κανω bios up απλά εβγαλα τον driver της intel και ίσιωσε!Πάτα εναρξη,πινακας ελεγχου,απεγκατασταση προγραμματων και βγάλε το intel rst(rapid storage),restart,θα σου βάλει νεο driver (microsoft).Είναι 99% θέμα drivers man! Κανε ότι λεει ο grathk και λογικά θα στρώσει.Δυστηχως παιδια μολις εφαγα παλι μπλε οθονη παρολο που δοκιμασα τον driver της microsoftΤωρα τι μενει να κανω φορματ??μηπως στρωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.