auditt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 Καλησπερα παιδια το συστημα ειναι της υπογραφης μου και ειναι καινουριο Ειναι στην ουσια σε χρηση εδω και 7 μερες Το προβλημα ειναι πως ξαφνικα στο ακυρο με πεταει μπλε οθονη μου το κανει τουλαχιστον μια φορα η δυο φορες την μερα Να πω πως ακομα δεν εχω κλοκαρει καθολου το συστημα καθως δεν εχω χρονο οποτε ολα στοκ μαμα απιραχτα ιδου και μια φωτογραφια Υποθετω πως φτεει ο agility 3 καθως με τον velociraptor δεν ειχα προβληματα Τι προτεινετε? μηπως κανας driver θα σωσει την κατασταση? αλλαγη θυρας sata 3? 2 εχει ολο κιολο Η μηπως ειμαι γκαντεμης και επεσα σε banana κομματι( δυσκολο μεν) Αναμενω αμεσα βοηθεια καθως καιγεται ο κολος μου με τις εργασιες στο Autocad και μου εχει σπασει τα νευρα αυτο καθως μου εχει τυχη να μην προλαβω να αποθηκευσω εργασια και να την χασω Help dudes
cyberdyne Ιανουάριος 10, 2012 #2 Ιανουάριος 10, 2012 Για τρεξε αυτό:Και ανεβασε κανα screenshot να δούμε!bsod.rar
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #3 Ιανουάριος 10, 2012 Για τρεξε αυτό:Και ανεβασε κανα screenshot να δούμε! oριστε φιλε μου
cyberdyne Ιανουάριος 10, 2012 #4 Ιανουάριος 10, 2012 Από τον γοογλη που κοίταξα, πιθανότερες αιτίες είναι1)Memory RAM 2)Drivers Για διάβασε κι εδώ:The Basics:Bugchecks Explained: PFN_LIST_CORRUPTΚάνε ένα τσεκ στα ντιμάκια σου (memtest) αλλά πρώτα τσεκάρισε τους drivers του συστήματός σου. Μήπως το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποια εγκατάσταση-απεγκατάσταση ?
Guest Ιανουάριος 10, 2012 #5 Ιανουάριος 10, 2012 έτρεξες κάνα διαγνωστικό για τον δίσκο?(είναι καινούριος?)έβαλες clean setup τα windows?
dpolal Ιανουάριος 10, 2012 #6 Ιανουάριος 10, 2012 Έκανες καθαρή εγκατάσταση όταν άλλαξες δίσκο ή πέρασες τα data από τον έναν στον άλλον δίσκο;;;
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #7 Ιανουάριος 10, 2012 Από τον γοογλη που κοίταξα, πιθανότερες αιτίες είναι1)Memory RAM 2)Drivers Για διάβασε κι εδώ: The Basics:Bugchecks Explained: PFN_LIST_CORRUPT Κάνε ένα τσεκ στα ντιμάκια σου (memtest) αλλά πρώτα τσεκάρισε τους drivers του συστήματός σου. Μήπως το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποια εγκατάσταση-απεγκατάσταση ? οι μνημες ειναι καινουριες φιλε μου drivers εννοεις στον δισκο? δεν εχω περασει νεο firmware ssd ειναι απο μαμα εργοστασιο καινουριους drivers for ssd εχουμε κανα λινκ? απο προγραμματα φιλε μου ολα προχθες τα περασα τσεκαρε μια ματια ποια περασα εαν κανεις φιλε μου download την εικονα θα καταλαβεις πιο πολλα με ζουμαρισμα εκτος εαν ξερεις να μου πεις πως να κανω print screen και να φενεται με πιο μεγαλα τα στοιχεια που θες σε πιο κοντινο έτρεξες κάνα διαγνωστικό για τον δίσκο?(είναι καινούριος?)έβαλες clean setup τα windows? ολα ειναι καινουρια φιλε μου εκτος καρτας γραφικων και απο τους παλιους hard disk αλλα πριν αναβαθμισω πλατφορμα ειχα και εναν velociraptor και δεν ειχα προβλημα ποτε τα windows ειναι φρεσκοπερασμενα
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #8 Ιανουάριος 10, 2012 Έκανες καθαρή εγκατάσταση όταν άλλαξες δίσκο ή πέρασες τα data από τον έναν στον άλλον δίσκο;;;κανονικατο φορματ απο την αρχη φιλε μου καθαρη εγκασταση δεν εκανα μπακαλιστικο πραγμα
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #10 Ιανουάριος 10, 2012 Αν έχεις χρόνο κάνε ένα memtest.2Χ4gb έχεις?ναι φιλε μου 2χ4το τρεχω τωρα να δω
jefm Ιανουάριος 10, 2012 #11 Ιανουάριος 10, 2012 Δοκιμασε τις μνημες σου σε χαμηλοτερη ταχυτητα 800 ή 1066
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #12 Ιανουάριος 10, 2012 Δοκιμασε τις μνημες σου σε χαμηλοτερη ταχυτητα 800 ή 1066νομιζω δεν κολλαει αυτο που ειπεςτο συστημα ειναι στοκ δεν χρειαζεται να χαμηλοσω ταχυτητα τι 1066 man?ddr3 1600 ειναι στοκέτρεξες κάνα διαγνωστικό για τον δίσκο?(είναι καινούριος?)έβαλες clean setup τα windows?μπορεις να μου πεις κανα διαγνωστικο να τρεξω και στον δισκο??Αν έχεις χρόνο κάνε ένα memtest.2Χ4gb έχεις?Φιλε μου εκανα memtest για 2,5 ωρες και δεν εβγαλε κανενα error στρεσαρισα 100% τις μνημες αλλα καμια ενδιξη σφαλματος οποτε αποκλισαμε τις μνημεςΘελω να τρεξω και να διαγνωστικο για τον δισκο-οιΕτρεξα επισης ολα τα 3dmarks για τεσταρω ολο το συτημα και τιποτα απο errorΑπο windows update τα εχω κανει ολατο θεμα ειναι πως δεν γινεται και συχνα και γινεται στο ακυρο σε στιγμες που ουτε καν ζωριζεται το συστημα σε χαλαρες στιγμες τυπου θα παω να ανοιξω το google
jefm Ιανουάριος 10, 2012 #13 Ιανουάριος 10, 2012 Εγω ειπα αν οι μνημες σου ειναι τωρα στα 1600 δοκιμασε στα 800 ή 1066. Το οτι πανε μεχρι τα 1600 δεν ισχύει για ολες τις μητρικές
gdp77 Ιανουάριος 10, 2012 #14 Ιανουάριος 10, 2012 Είναι σπαστικό να μην υπάρχει κάποιο εύκολα εντοπίσιμο πρόβλημα. Σιγουρέψου ότι έχεις α) latest biosβ) επιλογή ΑCHIγ) latest OCZ firmwareδ) έχεις εγκαταστήσει τους SATA drivers της μητρικής.Οι μνήμες εξακολουθούν και είναι ύποπτες. Θες τουλάχιστον 12ωρο memtest για να είσαι σίγουρος (ιδανικά 24ωρο).Βέβαια τα προβλήματά σου άρχισαν όταν έβαλες SSD (αν κατάλαβα καλά), οπότε μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα (είτε στον SSD είτε στη συνύπαρξή του με το hw που έχεις)
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #15 Ιανουάριος 10, 2012 1)Πέρασε τελευταίο bios στην μητρική σου.2)Πέρασε drivers για τον controller των sata.3)Πέρασε το τελευταίο firmware για τον ssd σου.Μετά από αυτά τσέκαρε και τους δίσκους σου για κανα bad sector και files check disk.
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #16 Ιανουάριος 10, 2012 Είναι σπαστικό να μην υπάρχει κάποιο εύκολα εντοπίσιμο πρόβλημα. Σιγουρέψου ότι έχεις α) latest biosβ) επιλογή ΑCHIγ) latest OCZ firmwareδ) έχεις εγκαταστήσει τους SATA drivers της μητρικής.Οι μνήμες εξακολουθούν και είναι ύποπτες. Θες τουλάχιστον 12ωρο memtest για να είσαι σίγουρος (ιδανικά 24ωρο).Βέβαια τα προβλήματά σου άρχισαν όταν έβαλες SSD (αν κατάλαβα καλά), οπότε μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα (είτε στον SSD είτε στη συνύπαρξή του με το hw που έχεις)α) εχω το τελευαταιο biosβ) εχω την επιλογηγ) εχω αυτο που ειχε το firmware μηπως μπορεις να με δωσεις λινκ για το τελευταιο firmware να το περασωδ)ναιτον ssd τον εβαλα μαζι με μητρικη μνημες επεξεργαστη τα πηρα ολα καινουριαΟσο για το memtest θα το αφησω αυριο 12 ωρες οπως ειπεςγια να σιγουρευτωΑλλα βρε παιδια καινουρια ειναι 1)Πέρασε τελευταίο bios στην μητρική σου.2)Πέρασε drivers για τον controller των sata.3)Πέρασε το τελευταίο firmware για τον ssd σου.Μετά από αυτά τσέκαρε και τους δίσκους σου για κανα bad sector και files check disk.πες ενα προγραμμα να ελενξω για bad sectors φιλε μΕγω ειπα αν οι μνημες σου ειναι τωρα στα 1600 δοκιμασε στα 800 ή 1066. Το οτι πανε μεχρι τα 1600 δεν ισχύει για ολες τις μητρικέςδεν ειναι και η καλυτερη επιλογη φιλε μου και η μητρικη μου υποστηριζει 1600 και το cpu-z τις αναγνωριζει ως εχει δεν εχω λογο να το αλλαξωΠαλι καλα δεν το κανει συχνακαι η πλακα ειναι πως απο τοτε που ανοιξα τοπικ δεν μου το εχει κανειΘα ενημερωσω φιλοι μου αυριο την κατασταση για το τι γινεται
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #17 Ιανουάριος 10, 2012 Πέρασε το τελευταίο firmware στον ssd σου.Αυτό μπορεί να σου λύσει το πρόβλημά σου!Για πρόγραμμα ελέγχου των σκληρών σου θα σου πρότεινα το HD Tune ( Pro ).
auditt Ιανουάριος 10, 2012 Author #18 Ιανουάριος 10, 2012 Πέρασε το τελευταίο firmware στον ssd σου.Αυτό μπορεί να σου λύσει το πρόβλημά σου! Για πρόγραμμα ελέγχου των σκληρών σου θα σου πρότεινα το HD Tune ( Pro ). εγινε αγορινα με πρωτη ευκαιρια θα τα δοκιμασω δεν ξερω εαν θα προλαβω αυριο τους drivers γιατι γραφω την Πεμπτη Beton για την σχολη αλλα τα διαγνοστικα θα τα τρεξω We will be on touch guys μολις εχω νεοτερα
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #19 Ιανουάριος 10, 2012 Επίσης να ξέρεις ότι μπορεί να είναι και δύο ακόμη πραγματάκια αλλά άστα για το τέλος. Είτε τροφοδοτικό είτε όχι καλή εγκατάσταση των windows!!! Τα λέμε!
tavlamari Ιανουάριος 10, 2012 #20 Ιανουάριος 10, 2012 Πολυ πιθανο να φταινε τα windows.Ειχα πιο παλια παρομοιο θεματακι και με φορματαρα παπαλα οι μπλε οθονες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.