DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 μου είπε κάποιος φίλος, που δεν ήξερε ακριβώς τι και πως πως υπάρχει ένα μηχανηματάκι που αντιγράφει 2 sim σε μια και αποκτάς πρόσβαση ταυτόχρονα σε δύο κάρτες ακόμα και διαφορετικού παρόχου, σε οποιοδήποτε κινητό.γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά?λίγο που έψαξα βρήκα μόνο ένα μπλιμπλίκι που παίρνει δυο κάρτες αλλά ενεργή έχει τη μία μόνο. any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Ειχε παρει το ματι μου για μια καρτα της κοσμοτε που κανει κατι τετοιο, δες στο site τους μηπως γραφει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Βασικα εχω δει ενα κινεζικο που επαιρνε 2 σιμ και ειχε και τις 2 ενεργες...για δες τιποτα τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Yπάρχουν στο ebay συσκευές (reader/writer usb) αλλά και multi-sim (άδειες κάρτες sim που μπορούν να έχουν επάνω μέχρι και 16 "sim").Δεν αντιγράφονται οι κάρτες vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Yπάρχουν στο ebay συσκευές (reader/writer usb) αλλά και multi-sim (άδειες κάρτες sim που μπορούν να έχουν επάνω μέχρι και 16 "sim").Δεν αντιγράφονται οι κάρτες vodafone.great! η μία είναι vodafone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 great! η μία είναι vodafone!Check ebay τότε για dual-sim adapter σαν Μετατρέψτε το κινητό σας σε Dual SIM αν "χωρά" στο κινητό σου.Νομίζω ότι με λύσεις σαν τις παραπάνω που προτείνω μόνο μία sim είναι ενεργή και όχι και οι 2 ταυτόχρονα και μόνο -κάποια- dual sim κινητά έχουν και τις 2 sim ενεργές ταυόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δες και αυτό Dual SIM Card Adapter Simore, Dual SIM 3G HSPDA , μην σε τρομάζει η τιμή, πρέπει (τι διάολο) να υπάρχει και κινεζιά τέτοια στο 1/10 της τιμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 όχι και η καλύτερη εναλλακτική, αλλά δες το JAGA V30 4 QUAD SIM & TV - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 και να ρωτήσω εγώ και το άλλο, άντε και έβαλα δύο sim το κινητό θα εκπέμπει ταυτόχρονα σε δύο μπάντες ή τσάμπα ψάχνομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 τσάμπα, δες Dual SIM - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Θα ειναι παντα η μια standby .. για να πηδας απο την μια στην αλλη θα εχεις μενου στο κινητο που θα το κανει αυτο ..βεβαια αφου γινει restart η συσκευη.Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να προβεις σε κατι τετοιο.Καλυτερα να παρεις ενα κινητο με dual sim standby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Διπλη μπαντα=διπλη ακτινοβολια.DarkSaga δεν κοιτας για κανα ViewPhone 3/ V350? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.