Jump to content

3700EB μερος δευτερο...καινουρια sticks

brwmogazos

Recommended Posts

Σημερα ηρ8αν και απο την αρχη ειδα οτι ηταν πολυ πιο ζεστες απο τις παλιες..περιεργο..καινε!

δεν ειχα χρονο να τις δοκιμασω...πειραξα το ποτενσιομετρο και ερικσα το ρευμα τησ μνημης στα 2.85

τισ ξεκινησα χαλαρα λοιπον και γυρω στα 245 με 3 3 2 8 φενεται να τερματιζουν μεμτεστ....

ξεκινησα σαντρα λοιπον καψιμο....επλιζω να ειναι πιο καλες απο τις παλιες...δεν τις ξεβρακωσα ακομα...

πως ακουγονται μεχρι τωρα?

δεν τις ειχα δοκιμασει με τοση ταση....

3.05 ρευμα 242 2.5 2 2 5 (8) turbo enabled infinity 64usec...

οτι πιο σφηχτο δηλαδη...

3 3 3 8 γυρω στα 260...αυτες εδω τσουρουφλανε οι ατιμες...

μεγιστο 244 με 3 3 3 8 χωρις ανεμιστηρες και ψηχτρες πανω τωρα πηγαν οι καινουριες....με 2.85 ρευμα...

μεμτεστ χωρις προβληματα..

χαμηλοτερα απο μαμα...τα ετρεχα στα 13/15 ξερεις...εχει ενα divider στην μητρικη αρα οχι τερμα...μολις πεταξα εναν 60αρι low profile ανεμιστηρα πανω στις καινουριες χωρις να τις ξεβρακωσω...παω για 3.05 ρευμα..ελπιζω να ανεβουν καλα....:unsure:

Απογοητευση...αρε Γκαντεμια που εχει πεσει...

ειπα να τις μειξαρω ολες μαζι...υστερα απο καψιμο των καινουριων με μαμα ψυξη και 2.85 ρευμα εβαλα 3.05

Μιξαρισα λοιπον 4 στικακια...2 με μαμα ψυκρες και τα 2 παλια με τα ψυκτρακια ξεβρακωτες με εναν 60αρη πανω τους ετσι για να δω...

2.5 2 2 5 8 enabled, turbo , infinity, u64sec

η πρωτη απο τις καινουριες και η πρωτη απο τις παλιες μαζι...

242 ΟΚ για περιπου 20 λουπες τεστ 5

245 FAIL μετα απο δυο λουπες

243 Fail παλι μετα απο 3 λουπες

Η πρωτη καινουρια παλι με την δευτερη παλια τωρα

242 Fail μετα απο 10 λουπες...απογοητευση...ξενερωμα...

Η δευτερη καινουρια τωρα με την Δευτερη παλια ακομα

242 ΟΚ 20 λουπες

243 ΟΚ 20 λουπες

245 FAIL 6 λουπες

με 3 2 2 5 οι ιδιες παλι FAIL 245 μετα απο 6 λουπες και τα υπολοιπα timings οχι τοσο aggressive

Η δευτερη καινουρια τελος με την πρωτη παλια τωρα

245 FAIL μετα απο 20 λουπες...σταματησαν εκει τα ερορ για μερικες λουπες ακομα...

Λιγο περιεργα μου φενονται τα αποτελεσματα...μαλλον 8α κρατησω τις μνημες απο το τελευταιο τεστ στα 245 αφου τισ τσεκαρω κιαλλο σε χαμηλοτερο...

εβαλα τωρα παλι τις δυο καινουριεσ και στα 242 παλι FAIL λοιπαμαι για το χαλι τους...

ειπα να παρω 1 πακετο ακομα μπας και μου κατσουν καλυτερες...αλλα τελικα πακετο...

υπαρχει κανα προβλημα που μιξαρω τις μνημες?

Εχω αγορασει κι εγω πριν απο ενα μηνα τις ocz pc 4000 golden 1gb kit dual channel.-2.5-4-4-7-Μια μερα λοιπον εκει που ειχα το κουτι ανοικτο κι εκανα κατι δοκιμες με τη ψυξη μου πιανω λιγακι τις μνημες και η μια ειδικα ζεματαγε τηγανιζεις αυγο υποψιν δεν εχουν δουλεψει παραπανω απο 255 fsb με τον 3αρη που ειχα και πανω απο 247 με τον 3.2 τωρα και απο ρευμα default.Αλλαξα θεση στις μνημες τιποτα τα ιδια εντωμεταξυ ζεστη ειναι και στη μαχ3 τωρα αλλα και στην msi που ειχα τι παιζει:whistling

Α κι ενα τελευταιο δεν βγαζουν λαθος κανενα επι ωρες στο μεμτσετ στα 2.5-4-3-5-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.