Jump to content

Συνολικο ποσο στο paypal

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,εχω μια απορια σχετικα με το paypal καθως ειμαι πρωταρης ακομα σε αυτο,το ποσο που υπαρχει στην πιστωτικη καρτα την οποια εχω καταχωρησει υπαρχει ενα ποσο χρηματων το οποιο δεν εμφανιζεται στο balance του paypal,επισης εχω βαλει και τον τραπεζικο λογαριασμο αλλα και παλι τιποτα,στο paypal δεν αναγραφεται το ποσο μου,η καρτα ενεργοποιηθηε σημερα στο paypal,ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι? δηλαδη σε 1-2 μερες θα υπαρχει κανονικα το ποσο? Τα χρηματα εχουν προστεθει στην καρτα εδω και αρκετες μερες....

είναι φυσιολογικό ναι

στο paypal δεν θα βλέπεις πόσα λεφτά έχεις αλλά τις συναλλαγές που κάνεις;)

επίσης τα λεφτά δεν μεταφέρονται κατευθείαν αλλά μετά από μερικές μέρες απλώς δεσμεύονται και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ολόκληρο το ποσό

Τα χρηματα τα "τραβαει" η καρτα οταν κανεις συναλλαγη. Συνηθως φαινονται μετα απο 2-3 μερες (αναλογα με την εκαστοτε τραπεζα και το ποτε εκδοθηκε το invoice του πωλητη)

Καλησπερα,εχω μια απορια σχετικα με το paypal καθως ειμαι πρωταρης ακομα σε αυτο,το ποσο που υπαρχει στην πιστωτικη καρτα την οποια εχω καταχωρησει υπαρχει ενα ποσο χρηματων το οποιο δεν εμφανιζεται στο balance του paypal,επισης εχω βαλει και τον τραπεζικο λογαριασμο αλλα και παλι τιποτα,στο paypal δεν αναγραφεται το ποσο μου,η καρτα ενεργοποιηθηε σημερα στο paypal,ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι? δηλαδη σε 1-2 μερες θα υπαρχει κανονικα το ποσο? Τα χρηματα εχουν προστεθει στην καρτα εδω και αρκετες μερες....

Λογικα η καρτα σου ειναι προπληρωμενη σωστα??Λοιπον αν κανεις αγορα και διαλεξεις paypal για πληρωμη θα τα αφαιρεσει απο την καρτα σου.Δεν χρειαζεται να τα εχεις στο balance.Απο την αλλη αν πουλησεις κατι τα λεφτα θα σου πιστωθουνε στο balance και απο εκει ο μονος τροπος για να τα βαλεις στην τσεπη σου ειναι μεταφορα στον τραπζεικο σου λογαριασμο που εχεις δηλωσει.Αν εχεις 35.40$ στο balance και 100ευρω στην προπληρωμενη και κανεις αγορα 50$ θα σου τραβηξει 35.40$ απο το balance και τα υπολοιπα θα τα αφαιρεσει απο την καρτα.

Χμμμ ναι καταλαβα,απλα ειχα την εντυπωση οτι το ποσο στο balance ειναι τα λεφτα σου στην προπληρωμενη.:T:

Αν πουλησεις κατι τα χρηματα ΠΑΝΕ στην δηλωμενη καρτα. Ειτε προπληρωμενη, ειτε πιστωτικη, ειτε οτιδηποτε....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν πουλησεις κατι τα χρηματα ΠΑΝΕ στην δηλωμενη καρτα. Ειτε προπληρωμενη, ειτε πιστωτικη, ειτε οτιδηποτε....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν καποιος σου κανει επιστροφη χρηματων πανε στην δηλωμενη καρτα.Σε οσα πραγματα εχω πουλησει στο balance πηγανε.

Α ναι...Απλα ηθελα να πω οτι οτιδηποτε κανεις, τα χρηματα θα πανε στην καρτα, ειτε ειναι credit ειτε debit card.

Και κατι ακομα,επειδη μου επιστραφηκαν λεφτα..μου εχει ερθει ειδοποιηση με μαιλ απο το paypal οτι επιστραφηκαν το ταδε ποσο,στην καρτα δεν τα βλεπω,αλλα προσεξα οτι εχει μειωθει το ποσο το οποιο εφυγε απο την καρτα,χρειαζονται καποιες μερες για να μπουν τα λεφτα, η δεν τα εχει στειλει ο πωλητης?

Και κατι ακομα,επειδη μου επιστραφηκαν λεφτα..μου εχει ερθει ειδοποιηση με μαιλ απο το paypal οτι επιστραφηκαν το ταδε ποσο,στην καρτα δεν τα βλεπω,αλλα προσεξα οτι εχει μειωθει το ποσο το οποιο εφυγε απο την καρτα,χρειαζονται καποιες μερες για να μπουν τα λεφτα, η δεν τα εχει στειλει ο πωλητης?

Αν πηρες μηνυμα απο το paypal, ο αλλος τα εχει στειλει.Περιμενε και θα εμφανιστουνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.